licht / donker

Melissa Drost verlaat GTST

GTSTCourant - Sjors Langeveld

Na 17 jaar verlaat komt er een einde aan de rol van Sjors Langeveld. Het personage vertrekt naar Berlijn.

Het huwelijk van Sjors en Amir verkeert al maanden in zwaar weer. Door haar recente zoen met Bing is Sjors tot inzicht gekomen dat haar relatie met Amir geen toekomst meer heeft. Ze wil van hem scheiden, pakt haar koffers en vertrekt naar Berlijn. Daar verblijft momenteel Lana Langeveld, haar dochter.

De rol werd tussen 2003 en 2017 gespeeld door Ingmar Schrama. Sinds 2017 neemt Melissa Drost de honneurs waar. Het personage is in haar hart gaan zitten. “Al kon ik haar bij vlagen niet uitstaan, na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten. Ze kan zeuren, maar ze is een strijder. Ze strijdt voor het goede, altijd”, schrijft ze op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

• SPOILER ALERT • De tijd van bezorgdheid is voorbij. Na 17 jaar is het tijd voor het personage Sjors om Meerdijk te verlaten…. Daarvan mocht ik 2,5 jaar op me nemen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Al kon ik haar bij vlagen niet uitstaan, na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten. Ze kan zeuren, maar ze is een strijder. Ze strijdt voor het goede, altijd. Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met het soap-genre en heb immens veel respect voor de werkwijze die deze stijl met zich meebrengt. Voor en achter de schermen wordt er zo hard gewerkt! Ik ben ook heel blij met alle lieve mensen die ik heb leren kennen en vrienden die ik heb gemaakt. Het was een soort lange, intense droom. En nu, hééél veel zin in nieuwe dingen. Er valt nog zoveel te ontdekken! ?Dank aan alle kijkers voor het kijken en de lieve berichten die ik de afgelopen 2 jaar ontving! Dikke kus! #dagSjors #endofanera #GTST #dagallemaal!(vandaag laatste aflevering op Videoland, volgende week laatste op tv) ???♥

Een bericht gedeeld door ?Melissa Drost? (@melissa_drost) op

Het vertrek van Sjors Langeveld is 17 maart op televisie te zien.

Total
0
Shares

16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?