Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Zoon Henk duikt op in Meerdijk

  Een nieuw gezicht in Meerdijk! Volgende week donderdag maakt acteur Thijs Boermans (26) zijn opwachting in GTST. Hij speelt de rol van Jonathan, de zoon van… Henk Visser!

  Laura heeft al een tijdje het gevoel dat ze in de gaten wordt gehouden. Wie is toch die mysterieuze man die overal opduikt waar zij en Henk ook zijn? Henk vertrouwt het zaakje niet en stapt in café De Koning op Jonathan af. “Wat zit jij nou de hele tijd te kijken?”, vraagt hij. “Ik hoop niet dat ik u heb laten schrikken. Ik wil u graag even alleen spreken”, stamelt Jonathan. “Ik heb al een aantal keer geprobeerd contact te zoeken, maar het kwam er gewoon niet van. U bent mijn vader.”

  Jonathan is het product van een affaire die Henk in het verleden had met een andere vrouw. Opnieuw opschudding dus bij de familie Verduyn, Saskia heeft er een halfbroer bij!

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind dat Janine meer achter Ludo moet staan in plaats van achter Stefano. En dat Ludo er achter komt waar Stefano is, dat zijn de zaken van Ludo zelf. Ludo is de hoofd van familie Sanders en Janine is de huisvrouw. Ludo deelt de lakens uit. Stefano is gewoon een halfbroer van Ludo maar Ludo is ouder dan hem. In feiten even over Nina. Zij moet zich meer bezighouden met haar gezin en Stefano loslaten. En zij moet het verder voor haar kinderen de band herstellen met opa en oma. Ik schrijf dit als me voorstel en niet uit dwangbevel

  2. Vond het noodweer wel grappig. Zo vaak regent het niet in Meerdijk 😉
   En stond dit noodweer nou symbool voor alles wat er komen gaat? De komst van Jonathan en hoe iedereen hierop gaat reageren. En Nina die tegen haar vader in gaat. Ik denk dat deze verhaallijn tot een hoogtepunt komt met de zomercliff. Wellicht tijdens het huwelijk van Henk en Laura?
   Laat ik een voorspelling doen: Nola wordt het slachtoffer door de strijd die Nina tegen haar vader voert en hiermee is Nina net zo geworden als haar vader. Of Nina gaat er achter komen dat er van Ludo niet te winnen valt. En hoe zullen Janine en Nola reageren als ze er achter komen waar Nina mee bezig is? Ben heel benieuwd naar hoe deze verhaallijn zich gaat ontwikkelen. Ik weet niet of Holly Mae Brood nog een gaatje in haar agenda heeft, maar zij zou nog een leuk schepje er bovenop kunnen doen versus Nina in deze verhaallijn.

  3. Hmm , ik snap dat GTST een nieuwe Hunk nodig heeft na het vertrek van Daan maar waarom een zoon van Henk die met zoveel eerbied over zijn overleden vrouw spreekt , weer een karaktermoord dus .
   Hoeveel karakters gaan er nog ongeloofwaardiger worden in korte tijd (Nina die wraak op haar vader neemt, Stefano die ineens mega slecht is, Merel die van de 1 naar de ander huppelt enz enz)