licht / donker

Vernieuwd GTST nog lang niet ‘2020-proof’

GTSTCourant - Lana Langeveld

Het is misschien wel het grootste kritiekpunt én de reden van de dalende kijkcijfers van GTST: de aanwezigheid van jongeren en hun kinderachtige verhaallijnen. Even leek het erop dat GTST dit ‘probleem’ actief zou gaan aanpakken. Britt Scholte (Kimberly) en Floris Bosma (Rover) werden uit de soap geschreven en RTL-baas Peter van der Vorst beloofde spoedig beterschap. In januari zou GTST ‘2020-proof’ moeten zijn met aansprekende verhaallijnen voor kijkers van 40 jaar en ouder. Daar is voorlopig nog helemaal niets van te merken.

Het grootste gedeelte van de zendtijd gaat helaas nog altijd uit naar de onzinnige verhaallijnen van pubers Valentijn, Lana, Bobby en Merel. Laatstgenoemde behoort tot de vaste cast, waardoor er tóch weer een extra puber in Meerdijk rondwandelt. Onduidelijk is waarom.

Inmiddels hebben de verhaallijnen omtrent het viertal een dieptepunt bereikt: Lana wil voor de zoveelste keer vluchten, Lana faket haar relatie met Valentijn om stiekem bij Bobby te kunnen zijn en Merel botst om de haverklap met haar ouders. Wie de komende tijd GTST niet kan kijken, mist dus eigenlijk helemaal niets.

Total
0
Shares

58 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?