Vluchtelingenproblematiek in GTST zorgt voor controverse

De nieuwe verhaallijn rond de vluchtelingenproblematiek in Meerdijk doet online een hoop stof opwaaien. Maatschappelijke thema’s die in de verhaallijnen van GTST zijn verweven, hebben in het verleden geregeld gezorgd voor felle discussies op het internet. Een rondgang op de Facebookpagina van GTST levert een hoop negatieve commentaren over de huidige verhaallijn rond de vluchtelingenproblematiek.

Een aantal kijkers is niet gecharmeerd van de verhaallijn:

De laatste tijd gaat elke aflevering van GTST over vluchtelingen. Dit is behoorlijk irritant en geen verbetering!

Jammer dat GTST zich met politiek moet inlaten. Het vluchtelingenbeleid hoort niet in een soap thuis en helemaal niet als men maar één kant van het probleem laat zien!

Waarom dat gezeur over een AZC? Daar kan je in deze soap heel veel kijkers mee verliezen. Prima dat er een AZC is, maar niet in de soap.

Een aantal kijkers overweegt zelfs te stoppen met kijken:

Als het nog even zo doorgaat met dat vluchtelingen gezeik, dan kijk ik (na 12 jaar) niet meer!

Na 27 jaar als trouwe volger, vanaf aflevering 1 toen Arnie op het bed stond te springen, kijk ik al GTST. Ik heb er hooguit 10 gemist in 27 jaar, maar ik ben bang dat ik nu toch ga afhaken. GTST moet er niet zijn om politieke spelletjes te spelen en nu met het AZC gaan kijkers te gaan indoctrineren en laten zien hoe het niet gaat in de werkelijkheid. Het is daar niet allemaal pais en vree. Ik zal GTST heel erg gaan missen. Bedankt voor de mooie 27 jaar, maar ik ga afhaken.

Wat vind jij van de nieuwe maatschappelijke kwestie die GTST aansnijdt in de huidige verhaallijn? Vind jij dit een goede ontwikkeling of zorgt dit bij jou voor een negatieve kijkervaring? Laat het hieronder weten.

Total
0
Shares
12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?