Volledige cast Nieuwe Tijden bekend

RTL Boulevard maakte gisteren de volledige cast van Nieuwe Tijden bekend. In de 75-delige serie spelen oude bekenden uit Meerdijk en nieuwe favorieten de hoofdrol. Zo maken onder andere Lucas (gespeeld door Ferry Doedens), Amy Kortenaer (gespeeld door Holly Mae Brood), Tim Douwsma en Vajèn van den Bosch hun opwachting in de serie.

De rest van de cast zal bestaan uit Soy Kroon, die nu als Sil Selmhorst te zien is in GTST, Cecilia Adoreé, Wouter Zweers, Lisa Bor en Olaf Ait Tami. De nieuwe leden van de cast vinden het best spannend, want sommigen hebben nog nooit in een televisieserie gespeeld. Gelukkig heeft Ferry Doedens in de 6 jaar die hij bij GTST heeft gespeeld heel wat geleerd en daar zijn de andere acteurs ook erg blij mee. “Ferry is echt een beetje de ervarene, een beetje de papa van de groep. Als wij niet weten: oh hoe gaat dit in dit tempo? Kunnen we even iets aan hem vragen.”, zegt Cecilia Adoreé.

Nieuwe Tijden is vanaf 4 juli elke werkdag om 20:00 te zien op RTL4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties
  1. Soms zoek ik op de melodie van Quinn verdrietig in de lief te en geeft hij geen zoekresultate aan wil iemand mij helpen met deze site?

  2. Wel een leuke spin-off van GTST alleen soms is het nog wat amateuristisch maar dat zal wel snel verbeteren, is bijna bij alle soaps het geval. De personages van Nieuwe Tijden vind ik in ieder geval erg leuk, jong en meer van mijn generatie.

error: Kopiëren is niet toegestaan!