Vooruitkijken: dit gebeurt er in de zomercliff van GTST!

De langverwachte zomercliffhanger is vanaf vandaag eindelijk te zien bij Videoland. GTSTCourant heeft de aflevering vooruitgekeken. Kun jij niet langer wachten? Lees dan snel verder…

Loes en Aysen

De confrontatie tussen Loes en Aysen loopt hoog op, nadat Aysen van Lana verneemt dat Loes degene is die Jan Maes heeft vermoord. Ook Zoë is in alle staten als ze dit nieuws hoort en gaat achter Loes aan. Rik probeert Zoē tegen te houden, maar raakt bewusteloos als een Loes een brandblusser op zijn hoofd gooit.

Na een lange achtervolging in de haven raken Loes en Aysen met elkaar in gevecht. Het gevecht zet zich op grote hoogte, bovenop de containers van de haven, voort. Loes’ leven hangt letterlijk aan een zijden draadje als ze struikelt en aan de rand van de container bungelt. Aysen kan haar nog redden, maar doet dit niet. Loes valt.

Nina

Ludo, Janine en Bing maken zich grote zorgen over Nina die al dagen nergens te bekennen is. Loes heeft Nina in de kofferbak van een auto gedumpt die op het punt staat om gesloopt te worden. Nina komt bij bewustzijn en realiseert zich dat ze in grote problemen zit. Ludo arriveert bij de haven en krijgt de schrik van zijn leven als Aysen vertelt dat ze niets meer voor Loes heeft kunnen doen; Loes is immers de enige die weet waar Nina is!

Weet Nina op tijd uit de auto te komen voordat deze verpulverd wordt door de genadeloze sloopmachine?! Je ziet het vanaf 3 september!

 

 

 

Total
0
Shares
37 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?