Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Dit gebeurt er in de cliffhanger!

  159

  Het bos
  Rik en Bing liggen bewusteloos in het bos. Eenmaal bijgekomen beseffen de twee dat het foute boel is. Onder dwang van Jos moet Rik voor zichzelf en Bing een graf gaan graven. Bij vlagen krijgt Bing zijn zicht weer terug. Is hij op tijd om Rik te redden?

  Boks
  Het is druk in Boks: Lucas en Felix repeteren hun dans, Maxime en Bill hebben een romantische avond in het atelier, Rikki, Sjoerd en de kinderen eten pannenkoeken in het restaurant, Job bevindt zich in de sportschool en de voorlichtingsavond over het azc, waarbij Rover, Kimberly, Amir, Sjors, Ludo, Janine, Laura, Linda, Sam en Anton aanwezig zijn, gaat van start.

  Marco zet het wraakplan van Jos in werking. Hij gooit een brandende benzinefles richting Boks. Niet veel later volgt een tweede. Iedereen is ingesloten, ook Lucas & Felix en Bill & Maxime. Marco is nog niet klaar een gooit een derde fles met benzine naar binnen.

  Boks staat in vlammen. Een deel van het plafond stort in waardoor Rikki en Aysen gewond raken. Sjoerd en Ludo rennen het brandende Boks binnen om hun geliefden te redden. Sjoerd vindt Rikki en Aysen bewusteloos op de grond. Één van de dames weet hij te redden, maar wie? Ook Job, Laura, Anton, Linda, Rover, Sam, Kimberly, Amir, Sjors, Janine, Ludo, Maxime, Bill, Felix en Lucas bevinden zich nog in Boks.

  Begrafenis

  Niet iedereen zal de brand in Boks overleven. Vanuit Frankrijk krijgt Jef Alberts een telefoontje van iemand uit Meerdijk. Geschokt vraagt Jef: “Wanneer is de begrafenis?”

  Wie overleeft de brand in Boks niet? Vanaf maandag 4 september is GTST weer te zien op RTL4.

  Delen

  159 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik ben Ann salden gtst fan wie heeft rikki of aysen gered door Sjoerd
   Bouwhuis Ann salden hij heeft rikki de jong in de armen
   Van Sjoerd het antwoord is rikki is
   Heel veel succes met gast van gtst
   Van Ann salden xx

   • Kevin, dat lijkt me ook vrij logisch. Want anders gaat iedereen opeens pats boem uit de serie en dat kan niet zomaar. En het is dan wel heel toevallig dat iedereen op hetzelfde moment ontslag heeft genomen.

  2. Je kunt heel duidelijk aan de kleding zien (zwarte broek & spijker jasje) dat sjoerd aysen gered heeft. Kijk maar wanneer hun binnen op de grond liggen en wanneer hij “aysen” naar buiten draagt!

  3. Heb van het voorjaar een gerucht gehoord dat marolein (maxime) de soap gaat verlaten.zou echt jammer zijn ?we zullen het zien in september.
   zij heeft een band met kimberly en jeff ?

  4. Allemaal speculatie. Niemand weet wie de gered is.

   Maar wat je wel kn weten is dat Anton ademhalings problemen heeft. Lees het magazine dan kom je veel meer te weten. Anton ligt in iedergeval bewusteloos in het pand

  5. Ik vind het wel raar, want als de mensen van de EHBO de zak dicht ritsen staat er niemand bij. Dat vind ik wel raar.

  6. Rik heeft kuil gemaakt voor 2 persoon, aangezien Bing weer beetje kan zien, ziet hij schep liggen, ik denk dat Bing Jos op z’n achterhoofd slaat en dat Rik en Bing Jos in de kuil gooien en dicht maken.

  7. Ik denk bijna zeker dat het Maxime is ze heeft al een aantal maanden geleden al te kennen gegeven in rtl boulevard dat ze in ieder geval tot aan de zomerclif te zien zo zijn in gtst en daarna was een verrassing maar ze mocht en kon toen natuurlijk niks bekend maken over de brand en dus ook niet dat het dan ook haar einde zou zijn… precies voor het de dagen voor de zomercliff doet ludo heel afstandelijk tegen Maxime ivm met het huwelijk, en precies om het moment dat hij te kennen geeft dat hij het huwelijk wel goedkeurt… en naar haar toe wil gaan komen Bill en Maxime erachter dat hun pand in brand staat… ricky en de rest staan wel op de castfoto alleen lucas en Maxime niet…
   De Castfoto is dan ook genomen toen lucas er tijdelijk eruit vanwege zijn ontslag

  8. Ik denk dat Ludo de deur open schopt waar die hele groep zit met Janine en rover. Je ziet dat aysen gered wordt en dat hij roept ik moet rikki nog halen. Ik denk Maxime en bill of rikki.

  9. Ik denk dat Maxime overleden is. Jef kent Bil of Felix niet. En Laura blijft graag tot pensioen werken.

   • Robin (rikki) wil helemaal niet uit GTST! Ik denk dat één van de gastrollen dood gaat, bijvoorbeeld Bill of Felix. Ze staan ook allebei nog niet in de leader.

    • Ik hoop dat bill dood gaat, wat een eikel is dat, verder is dat een enorme klap voor maxime, als die ook al niet dood is

  10. Hillechien op

   Ik zou niet wetten het kan als nog zijn dat laura er uit gaat en dat rikki door de brandweer liederen nog wordt gered en aysen door sjoerd waar is riki. En sjoerd kleine jongen

   • Ik denk dat Anton Rikki redt! hij liep vlak voordat de brand uitbrak nog buiten boks omdat hij aan het bellen was. Even later liep hij wee terug richting Boks. Ik denk daarom dat hij uiteindelijk Rikki redt. Bovendien vind ik Anton opzich nog wel een persoon die zijn eigen leven op het spel zou zetten om een ander te redden.

     • Dat weet ik, maar Anton is in ieder geval op een andere plek dan waar Linda, Rover, Janine etc zijn. Want Linda roept in paniek: Maar Sam en Anton zijn daar! Dus ik dacht dat hij misschien op een plek zou zijn waar hij makkelijker weg kan komen en misschien langs Rikki loopt ofzo. Maar als Rikki wordt gered zou het zou net zo goed Job kunnen zijn, of de brandweerlieden aangezien Rikki dichtbij de uitgang ligt.

      Ik denk alleen dat het niet toevallig is dat Anton vlak voor de brand staat te bellen buiten en vervolgens weer terugloopt. Waarom zouden ze zo’n nutteloos detail anders in de aflevering doen? Maar het zou ook gewoon puur spanning en sensatie kunnen zijn, omdat niemand nu weet waar Anton is, haha. We weten niet of hij op een plek is waar hij makkelijk kan wegkomen. Net als Job, Sam en Kimberly trouwens, die hebben we na het uitbreken van de brand ook niet meer gezien.

   • Niemand kn zien wie Sjoerd red alleen maar speculatie.

    Want Aysen heeft voor paar maanden geleden ook gezegd er uit te willen dus wss is het Aysen die dood gaat

  11. misschien kennen bil en jef elkaar wel omdat bill de man was van linda en hij kent linda heel goed dus het kan zijn datb ze elkaar al eens hebben ontmoet wie weet

  12. Ik denk dat Bill dood gaat. Want maxime heeft al eerder een liefde gehad die ook is dood gegaan in boks ( Ardil) en dan gaat nu ook Bill dood. En maxime belt dan naar Jef dat Bill dood is.

   • `dat denk ik ook hij is een gastspeler hij staat ook niet in de leader bill gaat dood en maxime belt jeff
    jeff weet heus wel wie bill is maxime zal jeff wel allang hebben gesproken over hem

  13. Charlotte op

   ik ben er benieuwd wie dood gaat.
   Ik denk iemand die Jef kent.
   Zoals:Janine Laura Maxim Anton Ludo Job of Bing of Rikki

  14. Wat een ongelofelijk gave clifhanger! Aller eerst ook mijn complimenten aan de acteurs die Marco en Jos spelen. Geweldig! Degene die Marco speelt was ook al briljant als Speedy in Penoza, maar dat terzijde.

   Verder hoop ik dat mijn favoriete personages: Kimberly, Sjors, Aysen, Anton en Rik (de laatste is in het bos) het gaan overleven. Dat vind ik het belangrijkste.

   Ik hoop een exit van Rikki. Ik heb daar helemaal niks mee. Maar ik denk dat Maxime eruit gaat, wat ik ook prima vind. Een exit van Ludo, Janine of Laura, daar geloof ik niet in. Aysen word hier vaak genoemd. Dat lijkt me sowieso erg onlogisch. Dan zouden ze namelijk Nuran bellen in plaats van Jeff.

  15. Dit word over duidelijk een van de spannendste cliffhangers ooit ik hoop dat rikki en de kids het wel over leven ik zou Het zo zielig vinden als 1 van hen dood gaat?

  16. Ik denk dat sjoerd rikkie red en aysen die gaat dood omdat sjoerd nu met rikkie gaat probeert hij haar te redden natuurlijk

   • Hij roept duidelijk ik moet rikki nog redden. En dat zal een veel toffere verhaal lijn opleveren. En zou de liefde tussen hem en Aysen weer op kunnen laten bloeien. Leeft Riki nog en Aysen is dood. Heb je veel minder veel kanten met het verhaal. Want Rikki heeft veel meer mensen die kapot gaan als zij er niet meer is. Aysen niet. Daarom is Rikki dood.

     • Als degene heel belangrijk was om Jeff te bellen zou hij wel wat geschokter reageren lijkt mij. Persoonlijk geloof ik niet dat Rikki of een van de andere vaste personages dood is maar 1 van de gastrollen. En ik geloof dat ze Jeff ook hebben gebeld om over het drama van Boks te vertellen.

      • Ik denk er precies zo over, geen idee wie het niet overleefd maar iig niet iemand die zeer bekend of belangrijk was voor Jef, aangezien zijn lauwe reactie

  17. gtstfan2015 op

   Ik denk dat Maxime dood gaat. Marjolein zet de laatste tijd foto’s op Instagram (doordeweeks) maar niet op de set. Terwijl Britt en Robin o.a. dat wel doen.

  18. Ik dacht toen ik de aflevering zag, dat ze niet willen dat de kijkers weten wie Sjoerd gered heeft. Maar toen ik het laatste stukje van Sjoerd (wanneer hij voor de 2e keer naar buiten komt) steeds opnieuw afspeel. Zie ik ook weer nieuwe dingen.
   Zo heeft Rikki in de aflevering lange nagels, Aysen niet. En wanneer het in beeld komt dat Sjoerd 1 van beide naar buiten brengt zie je ook geen lange nagels, dat zou dus Aysen betekenen.
   Ook op het moment dat 1 van beide in de ambulance wordt gelegd, zie je het haar beter. Je ziet een korte staart, terwijl Rikki lang haar heeft.
   Maar dan het moment dat Nina haar omdraait, wanneer ze geschreeuw hoort. Je hoort dan ‘Rikki! Ik moet naar Rikki!’ Daarna komt de close-up van Sjoerd en de brandweerman waarbij hij ‘Ik moet naar binnen’ schreeuwt.
   Ik vraag mij af waarom Aysen en Rikki dezelfde soort outfit aanhebben, en het zo ‘geheimzinnig’ is, terwijl je later Sjoerd gewoon hoort roepen dat hij naar Rikki moet? ?

  19. Sjoerd red Aysen uit Boks, Rikki heeft hij laten liggen, want die wil hij er nog uithalen maar mag niet meer naar binnen. Alleen Nina staat buiten en Noud is niet eens aanwezig die is in Utrecht bij Sam

  20. Aysen heeft ook een donkere spijkerjasje aan en Rikki een lichtere blouse, overduidelijk Aysen die gered word door Sjoerd!

   Waarom zou Jef niet op de begrafenis komen van Rikki? Toevallig kent Jef Rikki ook erg goed, Rik kent Jef bijna zijn hele leven.

  21. als jef terug komt voor de begrafenis van de desbetreffende persoon, dan kunnen we bill, amir, en aysen al schrappen als degen die sterft. ik denk eerlijk gezegd dat ook jef ook niet terug zou komen voor ludo, lucas of nina. wellicht alleen als steun voor janine. zelfde geldt voor anton, rover, sam en kimberly.
   laura, maxime, rik, rikki, job (voor rik en rikki), sjors, bing en janine zijn de enige logische keuzes, maar het lijkt me sterk dat één van hen komt te overlijden.
   sjoerd zal ongetwijfeld rikki redden. zelfs nu z’n gevoelens voor aysen nog niet helemaal weg zijn, zou hij nooit de moeder van z’n zoon achter laten in een brandend gebouw. niet vrijwillig, in ieder geval. ik zou het ook erg jammer vinden als het wel rikki is, is toch wel één van m’n favoriete personages.

  22. Jeff is erg close met maxime dus 1 en 1 is 2 lijkt mij.
   Sjoer red denk ik rikki want rikki is moeder van zijn kind en stiefkind. Aysen zal wel alsnog gered worden denk ik..maar sjoerd zal er nog.lang mee zitten dat hij een keuze moest maken. Bing en rik overmeesteren jos en laten hem achter in t gegraven graf. Zoiets allemaal.denk ik. En ik twijfel ook of felix t overleeft. Amir gaat waarschijnlijk zijn dokterervaring uitvoeren en mag daarom in nederland blijven en sjors gaat zijn vrouw worden.

    • Ik twijfel eigenlijk het kan bill ook zijn. Dat dus maxime naar jeff belt. En wat slecht zou t zijn dat sjoerd de moeder van zijn zoon niet als 1ste red..maarja t blijft een soap.

     • Sjoerd houdt overduidelijk meer van Aysen dan van Rikki hij probeert alleen door te gaan met z’n leven. Tijdens de brand kon hij echt niet meer om z’n sterke gevoelens voor Aysen heen.

  23. Er was toch ook een scène waar je wat mensen het pand uit ziet rennen? Misschien dat je daar wat uit kan halen

  24. ik denk dat Bill en Ludo dood gaan, Ludo stormde boks net binnen toen alles instortte, dus denk ik dat Ludo onder het puin ligt . Rikki mag er van mij wel uit, heb ik niks mee, als fan is Ludo en Janine mijn enig belang

  25. Ik denk niet dat het Lucas is, Ferry heeft al vaker tijdens interviews gezegd dat hij de volgende dag aanwezig moest zijn op de set van gtst om te draaien. Ze kunnen dit natuurlijk ook voor express doen maar dat lijkt me sterk.

  26. Oh nee wat een verdrietige cliffhanger.
   Er gaat iemand dood. Kan bing, rik, aysen, rikkie, maxime, bill, ludo, janine felix of lucas zijn. Die zijn nog niet uit brandend Boks gekomen of nog in handen van Jos.
   Ik vermoed dat bing jos tegen zn hoofd slaat met de schop en daarmee jos uitschakelt. En dat sjoerd aysen uit de brand heeft gehaald ipv rikkie. Want aysen had een donkere spijkerblouse aan en rikkie een lichtere.
   Hopelijk wordt rikkie gered want die is wel t snelste bereikbaar voor de brandweerlieden. En wrschnlk ook leuker voor t verhaal straks: waarom haalde Sjoerd niet eerst rikkie uit t vuur en wel aysen.
   Aan t eind zie je jeff. Die wordt gebeld en krijgt t bericht dat er iemand dood is. Maar hij reageert niet mega geschokt en alleen ach, wanneer is de begravenis. Dat klinkt redelijk vaderlijk. Ik vermoed dat maxime hem belt met t bericht dat bill dood is. Ik denk niet lucas want die zou jeff niet bellen, en anderen vd sanders ook niet. Als het bing of rick of rikkie dood zouden zijn dan zou jeff veel geschokter reageren bij zo’n doodsbericht. Dus ik denk dat t Bill kan zijn. De rest komt met de schrik vrij.
   Tja of ludo, bij janine zou jeff ook geschokter zijn.

   Overigens was in nieuwe tijden te zien dat er iemand in meerdijk is die niet weet dat hij een dochter heeft. Een dochter van rond de 20 jaar. Zou dat jeff zijn? Of ludo, bill? De moeder is beetje bekakt dus ik vermoed ludo of bill.

   Kortom het wordt weer lang wachten!m

    • Jaa het wordt zeker erg spannend hoor strks 7 juli gtst ben echt wel benieuwd wie er doodgaat maar als ik het zo lees allemaal is het bil die het niet overleefd triest hoor voor sam en rover!!!

  27. Patricia1978 op

   Let op spoilers Nieuwe tijden wil he niet weten, niet verder lezen dus!!!

   Net ook de nieuwe afleveringen gezien van nieuwe tijden. Vader van Tiffy woont in meerdijk. Dat zegt de moeder van Tiffy en Moon doir de telefoon tegen iemand. Dus dat wordt ook nog een nieuwe verhaallijn in het nieuwe seizoen.

  28. Wacht.. hoe komen jullie erbij dat hij eerst Aysen redt? Volgens mij lieten ze juist expres niet zien wie hij in zn armen had. Ze hadden ook allebei een staart in en een spijkerjasje aan, maar ik hoop Aysen hoor 😀

  29. Het is denk ik óf Aysen óf Rikki, aangezien je aan het eind niet ziet of Sjoerd Aysen nou bij zich heeft, of Rikki. Maar het zal Aysen wel zijn dan. (rip lievelingspersonage)

  30. De cast foto zeg niks. Er is al vaker een dubbele castfoto gemaakt om ons op een verkeerd spoor te zetten.

   • Of het is job wand rikkie ging hem boven zoeken en kwam met aysen terug en verder zie je hem ook niet de toen brand uitbrak

  31. Ik heb het gevoel dat er iemand dood gaat die we helemaal niet verwachten ook als jef word gebeld in frankrijk . Dan zou ik als eerst denken aan noud bing rik of laura .

   • Denk rikkie die wil namelijk de serie uit en misschien ludo en Janine ook alle bij die zouden samen de serie verlaten ooit daar zijn ook media berichten over geweest Wel spannend dit jaar omdat iedereen betrokken is bijna

   • Noud sowieso niet want die was niet in box ik denk eerder dat Maxime of Laura Lucas of Linda dood gaan aangezien de reactie van Jef op het eind

    • Eerlijk gezegd hoop ik dat het Laura en Linda niet zijn want ja zijn vrij goede personages maar ja kans zit er in want is is iemand om wie jef gaf anders zou hij niet gebeld worden ik denk wel dat laura degene is die jef belt

  32. Iemand van de vaste kliek.. ik denk dat maxime het niet overleefd. Daar had Jef immers een goede band mee.. bill, felix etc kent Jeff niet.

  33. Ze gaan toch geen nieuwe castfotos presenteren net voor de zomerstop als een vast iemand komt te overlijden miss gaat bil wel dood die zou toch tijdelijk blijven of Amir Jeff is natuurlijk al heel lang bevriend met Maxim die zou vast komen voor de begravenis van haar verloofde

   • Ik denk idd ook bill dan is Maxime ontroostbaar. Of Bram of teddy dat scheelt weer kinderen op de set ;). Kan ook niemand vinden die er uit gaat

  34. Ik denk dat iemanu die het niet overleefd zeker feliciteren of amirna is want die hebben nog niet echt een hoofdrol. Maar het zou wel super spannenu worden

    • Zou heel goed kunnen. Maxime heeft in de laatste week best een grote rol gehad en eindelijk haar geluk gevonden en het omarmd.
     Begrijp me niet verkeerd, ik vind Maxime een heel mooi personage en zal haar echt missen, maar ik sta er niet van te kijken als zij het is.