donker

Dit gebeurt er in de cliffhanger!

Het bos
Rik en Bing liggen bewusteloos in het bos. Eenmaal bijgekomen beseffen de twee dat het foute boel is. Onder dwang van Jos moet Rik voor zichzelf en Bing een graf gaan graven. Bij vlagen krijgt Bing zijn zicht weer terug. Is hij op tijd om Rik te redden?

Boks
Het is druk in Boks: Lucas en Felix repeteren hun dans, Maxime en Bill hebben een romantische avond in het atelier, Rikki, Sjoerd en de kinderen eten pannenkoeken in het restaurant, Job bevindt zich in de sportschool en de voorlichtingsavond over het azc, waarbij Rover, Kimberly, Amir, Sjors, Ludo, Janine, Laura, Linda, Sam en Anton aanwezig zijn, gaat van start.

Marco zet het wraakplan van Jos in werking. Hij gooit een brandende benzinefles richting Boks. Niet veel later volgt een tweede. Iedereen is ingesloten, ook Lucas & Felix en Bill & Maxime. Marco is nog niet klaar een gooit een derde fles met benzine naar binnen.

Boks staat in vlammen. Een deel van het plafond stort in waardoor Rikki en Aysen gewond raken. Sjoerd en Ludo rennen het brandende Boks binnen om hun geliefden te redden. Sjoerd vindt Rikki en Aysen bewusteloos op de grond. Één van de dames weet hij te redden, maar wie? Ook Job, Laura, Anton, Linda, Rover, Sam, Kimberly, Amir, Sjors, Janine, Ludo, Maxime, Bill, Felix en Lucas bevinden zich nog in Boks.

Begrafenis

Niet iedereen zal de brand in Boks overleven. Vanuit Frankrijk krijgt Jef Alberts een telefoontje van iemand uit Meerdijk. Geschokt vraagt Jef: “Wanneer is de begrafenis?”

Wie overleeft de brand in Boks niet? Vanaf maandag 4 september is GTST weer te zien op RTL4.


Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

159 reacties
  1. Ik ben Ann salden gtst fan wie heeft rikki of aysen gered door Sjoerd
    Bouwhuis Ann salden hij heeft rikki de jong in de armen
    Van Sjoerd het antwoord is rikki is
    Heel veel succes met gast van gtst
    Van Ann salden xx

Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer