Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Wanneer draait Carmen door?

  Een opmerkelijke twist in de verhaallijn van Ludo/Billy/Rob/Carmen: Carmen Verveer werkt namelijk in opdracht van therapeut Rob Bekkers! Hij is het meesterbrein achter het plan om Ludo en Billy met elkaar te laten trouwen. Rob wil Ludo zo ver mogelijk uit de buurt van Janine hebben, omdat hij zelf een oogje op haar heeft. Ook met Billy heeft hij nog een appeltje te schillen.

  Om zijn plan succesvol te kunnen uitvoeren, gebruikt Rob zijn oud-patiënte Carmen Verveer om zelf buiten schot te blijven. De therapeut lijkt echter te vergeten dat Carmen een groot zwak voor hem heeft en uit is op zijn liefde en aandacht. Rob heeft echter alleen maar oog voor Janine en dat stuit Carmen steeds meer tegen de borst.

  Door het gegeven dat Carmen een oud-patiënte van Rob is geweest (dus mentaal onstabiel) én ontzettend jaloers is op Janine, lijkt het een kwestie van tijd voordat ze doordraait. Loopt Janine wederom groot gevaar?

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Beetje rare verhaallijn maar deze mensen kunnen tenminste acteren en dat maakt het leuk om te kijken.
   Die kleuters met dat floggen totaal niet.

  2. Ik vind dit juist een spannende verhaallijn. Carmen lijkt gevaarlijker an Billy of Martine op dit moment Mr t maakt t juist bijzonder dat een therapeut achter dit alles zit. En dat Carmen op een andere manier gevaarlijk is voor Janine. Dat maakt t ook voor mij extra spannend.

  3. Kan die verhaallijn van ludo,janine,billy, carmen en rob alsjeblieft per direct gestopt worden. Deze verhaallijn is zo ongeloofwaardig als de pest. Het verpest zo heel GTST.
   Dacht dat de serie dichter bij de kijkers moest komen te staan. Dat gaat ze op deze manier met die verhaallijn niet lukken. Zo jaag je de kijkers juist weg.

    • Snap dan dat GTST met opnames (en script) meer dan vijf weken voor loopt. Zoiets is niet in afl 2 verandert. De beelden van deze weken zijn al maanden geleden opgenomen. Je zult over 1,5 maand pas wat gaan merken van de veranderingen

     • @Esther, jij snapt het tenminste. Toppie.

      Dus die nu nog aangeven de verhaallijn slecht of saai vinden, wil ik graag zeggen: HEB GEDULD.