donker

Wat doet Jada Borsato in hemelsnaam in GTST?

Meerdijk is sinds vorige week een nieuwe inwoner rijker: Abby, het vriendinnetje van Steef Verduyn. Maar wat het personage, gespeeld door Jada Borsato, toevoegt aan GTST is volstrekt onduidelijk.

Kennelijk heeft GTST niet geleerd van de fouten die twee jaar geleden zijn gemaakt. Toen werd getracht een jonger publiek te bereiken door de inzet van kinderachtige verhaallijnen over vlogs en pranks. Het werkte averechts: de kijker liep massaal weg en GTST belandde in een diepe crisis. Inmiddels is de soap aardig opgefrist en is het niveau van de verhaallijnen weer op een acceptabel niveau. Tot vorige week, want de komst van Jada Borsato gooit aardig roet in het eten.

Niets ten nadele van Jada: zij speelt ook maar een rol. Het zijn de schrijvers die wederom de plank misslaan. Krampachtig probeert GTST ‘hip en modern’ te zijn door Abby neer te zetten als een smartphone-verslaafde influencer.

Wat denkt GTST hiermee te bereiken? De oudere kijker rent opnieuw gillend weg en de jongere kijker kan zich totaal niet identificeren met Abby. RTL-baas Peter van der Vorst gaf twee jaar geleden aan dat GTST ‘persoonlijk, herkenbaar en dichtbij’ moet zijn. Dat wordt op deze manier in ieder geval niet bereikt.


Total
0
Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

73 reacties
 1. Tja idd Zo jammer dat Anton en Linda eruit zijn, ook al hadden ze op dit moment niet zo’n spannende verhaal lijn,maakte mij niet uit,ik kijk al sinds de eerste aflevering en heb al veel acteurs zien komen en gaan,en vaak snap ik er niks van.
  Er horen gewoon ook vertrouwde gezichten in,die soms een luisterend oor bieden ,aan de andere spelers,zoals Linda vaak bij Jeanine deed,of Laura ze is er voor iedereen,ze luisterd of geeft advies,Laura hoeft geen spannende rol te hebben ze moet er gewoon zijn,
  Ik vind die game rol en influencer rol ook helemaal niks,en zeker niet als de echt goede acteurs eruit moeten om plaats te maken voor bijvoorbeeld de verleidster van Bing, zo slecht gespeeld en zoals Nola zei: Wat een lelijke onderbroek” 🤣 en ook de vervangster van Linda in de dokters praktijk pppffff breng Linda aub terug,en Anton,want dokter Roman is het ook niet echt.
  Ludo,Jeanine,Billy,Shanty,Richard,Daan,Bing,Rik,Laura,Nina, die moeten er toch echt inblijven.

 2. Slechte rol en over haar acteer prestaties zullen we het maar niet hebben. Anton en Linda eruit en dit krijg je er voor terug? GTST Shame on you!! schaamteloos zeker Linda die er al vanaf het begin inzit. Anton wat een goede acteur is.

 3. Waarom denkt u dat Jada Borsato een rol heeft gekregen in GTST?
  A. Vanwege haar achternaam?
  B. Vanwege haar acteertalent?

 4. Het gaat weer helemaal de verkeerde kant op, dat merkte ik al toen die game verhaallijn begon. Daarbij snap ik niet waarom nu al die ouderen rollen, zo naar achteren word geduwd. Sinds ze 2 jaar geleden hetzelfde probleem hadden, niemand is geïnteresseerd in een vlog/game verhaallijn. Lijkt wel of ze die pubers/jongeren geen goeie, interessante lijnen kunnen geven de laatste tijd. Het is heel duidelijk dat Jada, er alleen maar in zit vanwege haar vader.

 5. Sinds het vertrek van Anton en Linda geen aflevering meer gezien. In de hoop dat het nog boeiend wordt, lees ik wel elke week de samenvatting. Maar nu, 2 weken later, klinkt het niet veel beter. Helaas.

 6. Ik vind het ook niet leuk dat jaar er in zit vind saskia en Julian en de kinderen van hun wel leuk en rik alleen hada niet angelique

 7. Belachelijk dat Anton en linda er uit zijn vond het net leuk worden met Anton die impotent werd. Zag er echt een verhaallijn in komen.

  En dan jongere mensen erin ik zie dit niet goedkomen zie nu aflevering na aflevering alleen maar de jeugd. Niks ten nadele van de jeugd natuurlijk maar de spanning en sensatie is nu echt verdwenen in GTST jammer hoor. Vind de verhaallijn rond Ludo en Richard te langdradig worden zit geen spanning meer in echt jammer heb wel spannende tijden gezien in GTST.

 8. Wat een grote fout om de familie bouhuis weg te sturen en dan zo’n juffertje borsato in te zetten, ik denk er over om er maar weer mee te stoppen met kijken, net zoals dat gemuts met die Dr roman Peter vd voorst dit slaat helemaal nergens op. Grote fout Peterr grote fout.

 9. Vind jammer dat Ludo weer zo vervelend doet…ging juist goed.
  En Daan zijn rol is ook uitgespeeld.
  Kijk al vanaf begin maar nu sla ik zomaar een aflevering over wat nog nooit is gebeurd.
  Dus stop met deze verhaallijnen..veelste saai en niet leuk.
  Maak er week een gezellige GTST van

  1. Ik herken dit. Normaal altijd vooruit kijken op Videoland, meteen als aflevering erop stond, maar laatste tijd merk ik dat ik dat niet meer doe en soms 8 afleveringen kan kijken op Videoland en daar geen zin in heb…

 10. De pubers in gtst zijn niet meer zo goed gespeeld als vroeger. De laatste goede pubers naar mijn mening was in de tijd van Rikki, Sjoerd, Edwin en Wiet. Maar dat is mijn menign

  1. Dit dus de puber rollen tegenwoordig, zijn echt niet zoals toen in 2011. Die verhaallijnen waren erg goed en spannend, en konden de jongere kijker zich meer inleven. Tegenwoordig zijn die verhaallijnen saai, en niks zeggend ze slaan de plank volledig mis.

   1. Precies. Zoals Edwin de worstelde met zichzelf of hij op jongens of op meisjes viel. Sjoerd was een typische opstandige puber. Rikki was de puber last had van laag zelf wat betreft haar lichaam. Dit zijn dingen waar pubers echt mee kunne inleven.

    En dan heb je nu Merel, Steef en Demi. Ik vind Steef’s game verhaal niks aan. Demi en Marwan was gewoon te bizar, Marwans is veels te oud voor Demi en ik heb gelezen dat sommige Demi en Marwan terug bij elkaar willen hebben. Serieus dat was een relatie gebaseerd op een leugen. En Merel is gewoon saai.

    En nu Rikki’s tienerzwangerschap vs Demi’s tienerzwangerschap. Ik vond dit van Rikki wel beter gespeeld.

    Een vriendin van mij die ook GTST kijk vergelijkt het met K3. De K3 van vroeger (OG K3), dan de K3 van nu. Niemand van die meiden begint eens met K.

 11. Ik ben blij dat ik niet na waar deze serie kijk. Ik.heb er nooit iets om gegeven. Ik heb het altijd al rommel gevonden. Geef mij maar een goed programma of haal commissaris rex terug.

 12. GTST nog nooit zo slecht geweest qua verhaal lijn te veel seks te weinig affiniteit met de kijker Er kijken ook kinderen Dat wordt vergeten. Die gewoon minder extreem is ook goed meer humor..minder voorspelbaarheid

 13. Waar is de spanning gebleven.Alleen maar gekwijl en vreemd gaan ,lekker goedkoop om te maken en zo lekker oudbakken.
  Nietszeggende verhaallijn.Ben blij met de Palma en Ludo en Janine wordt ook weer spannend.Waarom geen tweelingzus van Maxime bijvoorbeeld. De tijd met de oude garde zoals Sjoerd,Lucas,enz enz was een spannende tijd vooral de cliffhangers daar bleef iedereen voor thuis.Na zoveel jaren gekeken te hebben kijk ik noch maar af en toe .Waar zijn die andere anderhalf miljoen kijkers gebleven.Ja verjonging met weinig acteertalent en alleen maar dom gezever is daar de schuld aan.

 14. Vreselijk kind wat een rotrol zitten we niet op te wachten. Bouwhuisjes eruit niet normaal laat die mensen er aub weer in. Nee ik kijk okk niet meer zit mij dood te ergeren.

 15. Als Ludo en Janine maar blijven samen met Laura vind ik het best. De oude garde. Please laat bijvoorbeeld Charlie terugkomen zij voegde echt met Ludo en Janine iets toe in de serie.

Heb je dit al gelezen?
GTSTCourant - Laura Selmhorst

Heeft Laura dementie?

Het zou zomaar eens kunnen dat Laura Selmhorst binnenkort wordt gediagnosticeerd met dementie. Haar geheugen laat haar steeds…
Lees meer