licht / donker

Wat is Martine Hafkamp van plan?

Al enige tijd is Wiet in Rusland op zoek naar de ware identiteit van Maddy Everest. Na enig speurwerk kwam Wiet tot de schokkende ontdekking dat Maddy Everest Martine Hafkamp is.

In de GTST Meerdijk App is duidelijk geworden dat Martine contact heeft met een aantal mensen waar Ludo Sanders een slechte relatie mee heeft. Ludo Sanders heeft Martine in 2005 laten verdwijnen. Nadat ze afstand moest doen van haar bedrijf en dit noodgedwongen aan Ludo had overgedragen, werd ze door Ludo op een boot gezet. Sindsdien is Martine niet meer in Meerdijk gesignaleerd. Is Martine bezig met het ultieme wraakplan op Ludo? Het lijkt erop dat ze hier druk mee bezig is. Onder haar schuilnaam Maddy Everest heeft ze contact met diverse personen gehad die nauw verbonden zijn (geweest) met Ludo Sanders. 

Joop Driessen. Ooit was hij de tweede man van Sanders Inc. Gedwongen heeft hij Sanders Inc. moeten verlaten. Is Joop uit op wraak? Hij heeft in elk geval contact gehad met Martine Hafkamp. Martine verwachtte namelijk post uit Nederland van de afzender: Joop Driessen.

image

Elise Kil. Elise en Ludo zijn op een vervelende manier uit elkaar gegaan. Ze moest gedwongen haar aandelen van Vindie aan Ludo verkopen, zodat gemanipuleerde naaktfoto’s van haar van het internet zouden verdwijnen. Elise kan Ludo’s bloed wel drinken. Elise had een afspraak met Martine Hafkamp in Rusland.

Maxime Sanders. Maxime kreeg een voorstel om te gaan exposeren in Frankrijk. Maxime wist echter niet dat Martine deze uitnodiging heeft verstuurd. Wil Martine Maxime gebruiken voor haar wraakplan op Ludo? De band tussen Ludo en Maxime is namelijk nooit goed geweest.

image

Malena Blanco. Martine blijkt informatie te hebben over het huishouden van Huize Sanders. Heeft Martine Malena ingehuurd om haar wraakplan verder te kunnen uitvoeren?

image

Wat denk jij? Wat is Martine van plan?

Total
0
Shares

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?