Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Wie heeft Roman vermoord?

  26

  Een onverwachte wending in Meerdijk! Het lichaam van dokter Roman van Loon is levenloos aangetroffen in het bos. Volgens rechercheur Alex de Boer is Van Loon waarschijnlijk door geweld om het leven gebracht.

  De avond voor de moord heeft Julian Verduyn een bezoekje aan Roman gebracht. Na de verkrachting van Saskia hield de huisarts zich wekenlang schuil in een huisje in het bos. Is Julian zijn zelfbeheersing tijdens dit bezoek verloren? Hij had immers nog een flink appeltje met Roman te schillen…

  Of is toch een andere Meerdijker verantwoordelijk voor de dood van Roman? Speculeer mee!

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik blijf maar vermoeden dat Saskia toch zwanger blijkt van Roman, maar dat zal toch niet. Ze zullen het kind dan waarschijnlijk houden of de bijna adoptie ouders van eerder worden ingeschakeld..

   Dat Merel Roman tegenkwam vind ik eigenlijk geen gek idee. Ze zou het ook best kunnen verbergen

   Dat Henk het is lijkt me ook niet gek, maar ik ga toch even terugkijken naar de gezichten

  2. Ben er niet zeker van maar wie weet was het Henk, het is toch zijn ”kleine meid” waar Roman aan heeft gezeten natuurlijk.

  3. Met cliffhanger bedoel dit gaat door tot aan de zomerstop we weten niet of Julian het gedaan heeft maar ook niet of merel of wie dan ook het gedaan heeft maar goed zo denk ik er over

  4. Hahah weer zo een mindfuck zoals bij die gozer van loes.Julian is voor de hand liggend.Het zal iemand zijn geweest waarvan we het niet weten dat diegene daar is geweest.Maar ook deze verhaallijn hebben we meerdere malen gehad.wel jammer dat zulke shit wel herhaalt word!! Vind overigens de verhaallijn van rik en shanti belachelijk.Begrijp best dat je niet zit te wachten op een kind maar serieus overwegen om bij je vrouw waar je zielsveel van houdt weg te gaan alleen omdat er een kind komt? Echt zwaar ongeloofwaardig en totaal niet zoals rik in elkaar zit!!

  5. Roman is voor zijn rust in het huisje omdat hij tegen een burn-out aanzit. Hij hoort van Julian dat er een aanklacht tegen hem is gedaan, hij kan het niet verdragen dat Saskia hem niet wil en hij hoort dat de ex man van Evi is
   overleden. Hij beseft dat hij de gevangenis in kan draaien en ziet nu nog maar één uitweg : hij loopt het bos in en pleegt zelfmoord .

   • Nee, het was Arnie.😁

    Sorry flauw, maar hoe kom je nou op Merel.

    Ze wil toch naar de politieacademie?
    Nou dan moet je geen moord plegen, dan is je droom om politieagente te worden zo voorbij.

    • Merel en Demi wisten ook waar het huisje was.
     Demi hebben we gezien die was met Steef.

     Merel er waarschijnlijk alleen heen gegaan ruzie gekregen met Roman die iets zegt van je moeder was ook al zo lekker wulps en strak.

     Merel flipt hem slaat Roman op zijn hoofd lijkt alsof er verder niks aan de hand is met Roman. Merel gaat weg en iets later valt Roman dood neer.

     • Oké, jij kijkt dus vooruit. ?
      Dan wacht ik het verder af.

      Maar sorry, toch ik kan het mij erg moeilijk voorstellen.

  6. Nou Roman er ook al uit (niet dat ik dat erg vind hoor…), maar blijft er überhaupt nog iemand over? Nog maar 15 vaste cast leden. Waar is GTST mee bezig man! Je ziet constant dezelfde gezichten.

  7. Misschien loopt het net als de verhaallijn van Rutger. Sil had hem uiteindelijk vermoord. Misschien is het Demi die alles gehoord heeft wat haar ouders met elkaar bespraken, via de babyfoon van Tom. Ze is via internet Roman op het spoor gekomen en is verhaal gaan halen. Uiteindelijk heeft ze hem neergeslagen oid en heeft hier verder haar mond over gehouden. Ze krijgt uiteindelijk een lage straf. Want minderjarig/moeder/noodweer. Of misschien heeft Rik Roman opgezocht na hij iets van Shanti gehoord heeft. Het zal Julian in ieder geval niet zijn. Misschien is het Henk of Laura wel geweest. We zullen het waarschijnlijk pas na de zomercliffhanger te weten komen.

   • Of het is misschien Marwan geweest. Hij heeft al laten zien dat hij agressief uit de hoek kan komen en hij heeft een enorme bewijsdrang tegenover Merel. Dus als hij een keer iets heeft opgevangen van het speurwerk van Merel en Demi…

  8. Julian heeft Roman niet vermoord. Dat ligt te veel voor de hand.
   Maar Julian is en wordt natuurlijk wel verdacht, want ze (Alex de boer) vinden zijn schoenen met modder in hun huis.

   Ik denk eerder dat die Evi hier meer over weet. Haar in coma liggende man, is kort geleden overleden. Ik heb gelezen dat er nog een dame opduikt die ook slachtoffer is geworden van Roman.

  9. Ja het zou voor de hand liggen als Julian dit gedaan zou hebben , maar het zal GTST niet zijn als het toch weer anders uitpakt !

  10. Julian heeft zich wel verdacht gemaakt, door de avond van de moord naar het huisje te gaan waar Roman zich schuil hield. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat Roman zijn ex Evi iemand op hem heeft afgestuurd. Roman heeft immers Evi’s ex-man zo mishandeld dat hij onlangs overleden is. We zullen het zien wie er achter de zware mishandeling/moord op Roman zit.