Wintercliff: wie gaat er dood?

GTSTCourant gaat knallend het nieuwe jaar in! Naast een nieuw design heeft GTSTCourant exclusief nieuws over de wintercliffhanger die aanstaande vrijdag op Videoland en volgende week op RTL4 wordt uitgezonden.

Perspectief
De wintercliff is verdeeld over vijf afleveringen en wordt verteld vanuit verschillende perspectieven. De grote finale zal tijdens de aflevering van vrijdag te zien zijn.

Jan Maes
Jan heeft zich de afgelopen tijd niet bepaald geliefd gemaakt in Meerdijk. Maes heeft grootste plannen met het AZM en is van plan om tijdens een persconferentie in Hotel De Rozenboom een reorganisatie aan te kondigen. Jan is echter de grote afwezige tijdens deze conferentie.

Verdronken
In de haven lopen de gemoederen hoog op. Meerdere Meerdijkers zijn woest op Jan en komen verhaal bij hem halen. Een tijd later wordt Jan in het water gevonden. Hij is verdronken. Hoe is Jan aan zijn einde gekomen? Is hij door één van de Meerdijkers vermoord?

Getuige
Lana heeft plannen om naar een feestje te gaan, maar wordt tegengehouden door haar moeder. De rebelse tiener besluit stiekem te gaan. Eenmaal op de kade aan de haven ziet Lana wat er gebeurt met Jan. In shock komt ze thuis, maar zegt tegen niemand wat ze heeft gezien.

Total
0
Shares
17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 1 januari 2018

Volgend artikel

Spoilers 15 t/m 19 januari 2018

Heb je dit al gelezen?