Wintercliff GTST: welke Meerdijkers raken verstrikt in het web van Jan?

Naast de vertrouwde zomercliffhanger, introduceert GTST voor het eerst in 28 jaar een wintercliffhanger. In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 januari 2018 worden meerdere verhaallijnen, vanuit diverse perspectieven, tot een nieuw en zenuwslopend hoogtepunt gebracht. Verschillende Meerdijkers worden geconfronteerd met een heftige gebeurtenis. Eén belangrijk voordeel voor de fans is dat ze dit keer direct kunnen doorkijken in plaats van wekenlang in spanning te zitten.

Ziekenhuisdirecteur Jan Maes heeft de afgelopen weken geen vrienden gemaakt. Zoë zit in een lastige positie door hem en ook Aysen is gefrustreerd over zijn acties. Niemand ziet dat Jan onbetrouwbaar is en dat zijn beloftes niets waard zijn. Langzaamaan raken veel Meerdijkers gevangen in zijn web, dat leidt tot een hoogtepunt waarbij Zoë in een vreselijk benarde situatie terecht komt. Hoe redt zij zich hier uit en wie biedt haar hulp? Is het Aysen of Bing of raken er nog onverhoopt nog andere Meerdijkers betrokken bij het drama?

Niet alleen de introductie van de wintercliffhanger is nieuw, ook de manier waarop het verhaal verteld wordt, is anders dan gebruikelijk. Een week lang kijken liefhebbers van GTST hun favoriete serie vanuit meerdere perspectieven. Hierdoor komt men er achter hoe bepaalde personages de gebeurtenissen hebben beleefd en wordt op een spannende manier duidelijk hoe het verhaal in elkaar zit.

Total
0
Shares
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 11 december 2017

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 13 december 2017

Heb je dit al gelezen?