Zoë bekent moord op Jan Maes

Eindelijk lijkt er wat ontwikkeling te komen in de tergend lange verhaallijn rond de moord op Jan Maes. Aysen Bayder is aangehouden door haar acties om Anton Bouwhuis’ onschuld aan te tonen. Daarmee heeft ze zichzelf verdacht gemaakt. Als Zoë hoort dat Aysen vast zit, raakt ze in paniek. Ze wil naar de politie, maar wordt tegengehouden door Loes. Nadat Zoë een paniekaanval krijgt, gaat ze alsnog naar het politiebureau. Ze bekent aan Alex dat zij degene is die Maes heeft vermoord. Is Zoë echter wel degene die Jan vermoord heeft? Vooralsnog is alleen te zien geweest dat zij Jan in het water heeft geduwd.

Vermoedelijk weten we pas in seizoen 30 wie de moord op zijn of haar geweten heeft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties
 1. Aysen is niet aangehouden wegens betrokkenheid bij / op de moord op Jan Maes maar wegens het inzetten van een valse getuige (Petra). Dat is geheel iets anders dan het frustreren van het moordonderzoek. Maar dat blijkt natuurlijk pas weer later.

  Ook Zoë heeft de moord niet begaan. Dat Loes zich zo druk maakt, maakt haar (nog meer) verdacht.
  Ik heb het al vaker gezegd, alleen Lana kan vertellen wie de moord of het verdrinken van Jan Maes op z’n geweten heeft.

  Met bovenstaande artikel wordt er onder fans alleen maar nog meer onduidelijkheid/verwarring gecreëerd. Maar dat zal wel de bedoeling zijn, want we moeten wel blijven kijken. hahaha.

    1. Idd. Seizoen 29 begint in september 2018. We zitten nu dus in seizoen 28.

     Verhaallijnen in GTST kunnen lang duren, maar met een duur van 1,5 a 2 seizoenen is wat overdreven.

error: Kopiëren is niet toegestaan!