Zomercliffhanger 2017: de foto’s

GTST cliff

De kijkers van Videoland en RTLXL hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om de zomercliffhanger vooruit te kijken. Vrijdag 7 juli zal de cliffhanger te zien zijn op RTL4. Ook GTSTCourant heeft de cliffhanger vooruitgekeken. Wil jij precies weten wat er is gebeurd? Klik dan hier. Hieronder volgen een aantal foto’s. Kijken op eigen risico!

44 reacties
 1. Sjoerd staat ook niet op de cast foto van volgend seizoen ( maar normaal wel ) maar niemand zou Sjoerd verdenken?

 2. Tuurlijk geloof je het zelf ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

 3. Hahaha dat lijkt mij heel sterk, aangezien die acteurs waarschijnlijk een flinke boete moeten betalen als ze dit doorvertellen en/of de serie moeten verlaten. En al zou het waar zijn, dan denk ik niet dat Dilan het erg op prijs stelt dat je dit doorvertelt

 4. Betekent het dus dat aysen dood gaat en begraven wordt . Want Jef wordt miss hien gebeld door Laura . En aysen is de volgende seizoen er gewoon weer bij dus het kan niet dat ze het niet overleeft ze gaat niet dood

 5. Wie zit er nog aan het einde van de aflevering in het in brand staande box ik weet sowieso maxime en bill

  En ik denk dat we in de nieuwe aflevering van het nieuwe seizoen dat we weer flashback krijgen hoe het afloopt net als vorige jaar

  1. In iedergeval, Maxime en Bill, verder Lucas en Felix, Janine, Laura en Rikki (Aysen is gered door Sjoerd)

   1. Ludo is ook nog binnen, verder zijn Sjors en Amier ook nog niet buiten gezien

     1. Die g
      Liepen met Sjoerd mee, die opgegeven moment buiten was, echter inderdaad ook nog niet buiten gezien

 6. Ik hoop zo dat rikki word gered. Ze kunnen haar er toch niet uit schrijven . Rik of bing kan niet dood want er staat ‘ niet iedereen overleeft de brand in boks’

  1. Als je goed op de foto’s kijkt zie je dat Sjoerd Rikki meeneemt en niet Aysen

   1. Dat zag ik ook inderdaad. Veel op pauze drukken en dan zie je niet het rode haar van Aysen.
    Aysen wordt denk gered door Job = nieuwe relatie

    1. Volgens mij hoor ik hem een paar keer roepen: “ik moet naar Rikki!” Nadat hij terug wilde gaan en tegen werd gehouden. De benen en schoenen leken ook meer van Aysen te zijn.

     1. Degene die Sjoerd naar buiten droeg had een donkerblauwe spijkerjas aan, Rikki had een lichtblauwe spijkerjas aan

 7. Waarschijnlijk Maxi. me dood, aangezien jef een telefoontje kreeg i.v.m. een begrafenis. Ricky wordt geredt door Job denk ik. Lucas en Felix zullen er ook wel uitkomen en ik verwacht ook niet dat Rover, Sam of de rest daarvan omkomt in de brand. Wat ook een mogelijkheid is, is dat Bing of Rik dood gaat. Ook zij zijn goed bevriend met Jef. Misschien is het Laura wel, who knows.

  1. Bing die kan weer zien maar Jos weet dat niet Bing die pakt die Jos en zijn pistool zo word rik gered Jos word of doodgeschoten. Hij gaat naar gevangenis

 8. Spoiler

  Een oude bekende is op het laatst te zien en vraagt wanneer de begrafenis is.. Ik denk dat Maxime of Aysen dood gaat.
  Of de schrijvers houden ons voor de gek en het is Bill die dood gaat.

  Bing red uiteindelijk Rik doordat hij zijn zicht terug krijgt

  1. Dennis, jij houdt het netjes door de naam niet te verklappen chapeau!.
   Maar die oude bekende die jij bedoeld is al met naam en toenaam genoemd op andere sites. Door mensen die de cliff al hebben gezien, hebben de naam al verklapt, die dus niet hun mond konden houden. Ik weet het dus ook.

   Die oude bekende kende vele personages door de lange tijd in GTST. Het kan natuurlijk Maxime en Aysen zijn, daar die oude bekende daar uitzonderlijk goede contacten meehad. Maar dat zijn er meerdere en die waren ook in Box. (denk ook aan Laura). Maar volgens diegene die de cliff al gezien hebben, reageerde die oude bekende daar te “lauw” (emotieloos) voor.
   Ik hoop van harte dat het niemand van deze 3 is. Maar hoe erg dan ook, iemand met een gastrol.
   (Bill) Ook wel weer triest voor Maxime. De 2de liefhebber van haar, die om het leven komt.

   Maar van de andere kant, kende die oude bekende, Bill wel?
   Of komt hij uit vriendschap en ter ondersteuning van Maxime?

   1. Ik denk zelf niet dat het Bill is.. Waarom niet? Omdat Maxime nu al 3 keer iemand is kwijtgeraakt vlak nadat ze heel erg gelukkig is met die persoon. Ik denk zelf dat het om Rikki gaat.

    1. Als je intro van gtst zijn nieuwe foto s en daar zit Bill en Felix niet bij

 9. Ik hoop blijf hoopen dat rikki wel red bij de brand bij de box and ik hoop dat goed komt met Sjoerd and rikki and bram and teddy laten we asjeblieft hopen dat het goed komt met rikki en teddy en Sjoerd and bram ik hoop dat rik nog over leeft and Job ?????

 10. Ik denk dat
  Maxime of bill
  Omkomt of bijden want zijn volledig opgesloten door de brand. En ik zag een foto dat ze de deur open deeden en dat eer flam naar hun toekwam. En volgensmij zij lucas en Felix toch ontsnapt via de nood uitgang waar Sjoerd ook naar buiten kwam

  1. Nee Felix overleeft het niet. Alle personages overleven behalve de gast acteurs: Jos, Felix en Bill.

   1. @Dennis Bill staat nog op castfoto van dit jaar dus je zit nu iets raars te zeggen en te verdraaien.

    1. Benjamin stond ook op de castfoto van na de brand in scala maar was ook dood.

     1. Dat zelfde gold voor Mike. Ik vindt het gewoon typisch dat Kimberly wel in de leader is opgenomen en Bill nog niet. Ze kwamen rond dezelfde periode.

      Ik denk dat een emotionele Maxime, Jef belt met de mededeling dat Rikki in coma legt doordat ze die balk op haar kreeg en dat Bill het niet heeft overleeft.

     2. @Dennis, “Jef belt met de mededeling dat Rikki in coma ligt”, neen Dennis dat klopt niet.
      Jef belt niet zelf, hij wordt gebeld. En Jef vraagt wanneer de begrafenis is.

      Mocht het Bill zijn die omgekomen is, vraag ik mij af of Jef, Bill wel gekend heeft. Volgens mij was Jef al uit GTST op het moment dat Bill zijn entree maakte. Jef kende wel z’n kinderen Sam en Rover en vanzelfsprekend Linda.

     3. Met z’n kinderen bedoel ik natuurlijk Bill’s kinderen. Even voor de duidelijkheid. 😉

     4. 1x is meer dan voldoende @Robbin. Iedereen kan lezen.

      Misschien beter gaan buitenspelen.

     5. Maxime is een goeie vriendin van Jeff. Kan dus heel goed dat hij informeert naar de begrafenis om zijn goeie vriendin te steunen.

     6. @Moi, dat heb ik ook al geschreven, bij een eerder artikel.

      Als het Maxime was die overleden is, dan had Jeff ook wel anders gereageerd aan de telefoon, zeker niet op de gelaten/rustige manier, zoals hij nu deed.

    2. Bill heeft geen leader gezicht gekregen. Dat ie op de cast fotoshoot aanwezig was was om ons om de tuin te leiden. Ik denk dat De Beer hem opblaast.

     1. @Zebje, de Beer blaast Bill niet op!!! De Beer doet niets zelf, maar geeft de opdracht aan Marco om Toko op in de hens (brand) te steken.
      De Beer is zo gehaaid, hij heeft “z’n bajes maatje(s)” zo in de tang heeft dat “z’n bajes maatje(s)” alles uitvoeren of te wel voor z’n karretje spant, zodat de Beer (zogenaamd) buiten schot (hem niemand verdenkt) blijft.

      Bill komt ook niet in de leader, omdat Bill sowieso een gastrol is. Gastrol spelers komen sowieso niet in de leader.
      Dat Bill bij de cast foto aanwezig was zegt inderdaad niets, wat mij wel opviel is dat ik Maxime niet in het filmpje bij Boulevard niet gezien heb,

Reageren is niet mogelijk