Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Zomercliffhanger GTST 2016: dramatische wending met een caravan

  5

  Eén van de spannendste afleveringen van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ is in aantocht: de jaarlijkse cliffhanger. Verhaallijnen bereiken een climax en houden de gemoederen deze zomer ongetwijfeld flink bezig. De ‘GTST’ seizoensafsluiting van 2016 is te zien op vrijdag 1 juli, waarin hoogte- en dieptepunten samen komen op de huwelijksdag waar Meerdijk al zo lang naar uitkijkt. Niet alleen de fans, maar ook de inwoners van Meerdijk worden overvallen door een aantal onverwachte gebeurtenissen, waarbij naar de gevolgen slechts te gissen valt.

  De bruiloft van Nina en Bing is in volle gang, een bijzondere dag die ze samen vieren met familie en vrienden. Het is echter niet alleen rozengeur en maneschijn wat de klok slaat. De spanning tussen Nina en Noud is om te snijden en de gevoelens tussen de twee oud geliefden heeft voor Sacha grote gevolgen. Het lijkt alsof heel Meerdijk zich bemoeit met de liefdesperikelen tussen de twee stellen, wat niet door iedereen in dank afgenomen wordt. Ondertussen is het ook bijna tijd voor de bijzondere huwelijksverrassing voor Nina en Bing: de ‘gepimpte’ bruidscaravan met alle cadeaus van vrienden en familie. Het vijftal Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna brengt in alle joligheid de caravan naar de juiste locatie, maar eenmaal onderweg krijgt deze goedbedoelde actie een dramatische wending.

  Ook de voogdijstrijd om Teddy gaat verder en Sacha komt achter het vuile spel van Thijs, waar ze totaal niet achter staat. Laura heeft er moeite mee dat ze geen grip krijgt op Sil, die plannen heeft om samen met Amy Meerdijk te verruilen voor Utrecht. Ze willen hun eigen leven leiden en gaan nieuwe tijden tegemoet als ze hospiteren voor een plek in een studentenhuis.

  © RTL

  Lees ook: Shoot castfoto GTST 2016: Waar zijn Rover, Sam, Sjoerd, Job, Anna en Sacha?

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. sjoerd, Anna en sascha gaan misschien wel weg want het gebeurt wel vaker dat er iemand net na een reisje weggaat (lorena (israel), wiet, tim(schotland))