Zomernieuws 2019: spoilers

Nog een paar weken en dan keert GTST weer terug op de buis. Een aantal spoilers over het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekendgemaakt. De twee opmerkelijkste spoilers lees je hieronder.

Carmen, Ludo en Billy

De bruiloft tijdens de zomercliffhanger tussen Ludo en Billy was opmerkelijk te noemen. Inmiddels is duidelijk geworden dat dit huwelijk onder druk van Carmen is voltrokken. Carmen wil Ludo en Billy laten boeten. Volgens haar hebben de twee de kunstwereld een slechte naam bezorgd.

Tiffy

Tiffy keert in het nieuwe seizoen weer terug naar Meerdijk. In seizoen 29 verliet ze zwanger de serie. De zwangerschap is inmiddels vergevorderd. Nog altijd weet Lucas niet dat hij de vader is van Tiffy’s kind. Hoe zal hij reageren op dit nieuws?

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties
  1. Weet je wat ik niet snap, dat ze hele goede acteurs in de serie halen en dan de verhaallijnen buitenbeeld laten plaatsvinden. Het begon bij Martine, het grootste deel van hun complot speelde zich buiten beeld af. Daarna Billie, ook een vage verhaallijn waarin ze verdween en waarin er veel gebeurde wat wij niet zagen. Nu met Carmen, ook een steengoede actrice waar je zoveel mee kan. En weer een groot deel buiten beeld gehouden. Waarom zien we niet wat er is gebeurd? Waarom ze verplicht zijn getrouwd? Juist dat is wat de kijker leuk vind. De schrijvers zijn zo dom bezig, haal er toch uit wat erin zit.

    1. Helemaal mee eens en dan is het niet alleen de actrices maar ook de verhaallijnen op zich. Bianca met de ALS waarmee je zo veel kan doen. Marieke met de dementie. Twee onderwerpen echt iemand kunnen aanspreken en waarmee menig kijker geraakt kan worden

Vorig artikel
GTSTCourant - Lana Langeveld

Faye Bezemer in seizoen 30 terug in GTST

Volgend artikel

GTST vanaf 26 augustus weer te zien bij RTL 4

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!