Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Zomerupdates seizoen 33

  Maandag 29 augustus is Goede Tijden, Slechte Tijden weer terug van weggeweest! Wat gaat er in het 33e seizoen van de langstlopende soap van Nederland gebeuren? In GTST De Podcast zijn een aantal spoilers onthuld. Een overzicht.

  • Cas Jansen is direct in het nieuwe seizoen van GTST weer te zien als Julian Verduyn.
  • Laura Selmhorst krijgt een eigen woning in Meerdijk.
  • Hotel De Rozenboom krijgt een make-over. De set wordt uitgebreid met een lobby, een balie en een lift.
  • De 18-jarige Noa Jacobus (zie foto) speelt in het nieuwe seizoen de rol van Nola Sanders. De rol van Nola wordt niet verouderd: zij blijft een brugklasser.
  • De gastrol van Babette van Veen (Linda Dekker) loopt langer door dan gepland. Aanvankelijk zou haar gastrol tot de kerst duren.

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jammer dat ze de rol van Babette nog steeds ‘gastrol’ noemen.
   Ze is een GTST icoon en het zal gewoon een vaste rol moeten zijn. Het is een wispelturig karakter, dus ze kunnen alle kanten op met haar. En ik heb haar scenes met Laura en Janine ook wel gemist.

  2. Gelukkig Cas terug (wel respect voor zijn vervanger want die deed het heel geloofwaardig) en Linda nog even er in vind ik ook wel leuk.

   • Oh echt? Ik vond juist die vervanger een drama, zijn acteerskills waren zo slecht, bijna niet te doen. Ik ben erg blij dat Cas weer terug gaat zijn straks.

   • Ik vond de vervanger ook top hoe hij zo in die rol van Julian is gedoken,moeilijk lijkt me dat maar een top acteur dus want hij deed het goed 👍🏽

  3. Heel fijn voor Babette. Van mij mag ze blijven! Linda kan van die heerlijke oneliners hebben die je bij andere karakters mist.