Abonneer je nu op het GTST Magazine

by GTSTCourant

Dit jaar kun jij ook tijdens de zomer volop genieten van je favoriete soap en acteurs. Gedurende de zomerstop van GTST verschijnt elke twee weken een nieuw magazine met een totaal van vier edities. Vanaf vrijdag 7 juli, de dag dat de zomercliffhanger wordt uitgezonden op RTL4, ligt het eerste nummer in de winkels.

Het is mogelijk om voor het nieuwe magazine een abonnement af te sluiten. Met een abonnement ben je altijd voordelig uit. Zo mis je geen enkele uitgave en ontvang je de nieuwste editie van GTST Magazine automatisch op je deurmat. Wanneer je nu dit abonnement afsluit ben je dus als eerste op de hoogte van alles wat er in Meerdijk te gebeuren staat. Je profiteert van korting ten opzichte van de losse edities én maakt daarnaast kans op 2 kaarten voor de exclusieve launchparty! Het abonnement heeft een totaalprijs van 14 euro en stopt automatisch.

Wil jij geen enkele editie van het GTST Magazine missen? Klik dan hier om jezelf te abonneren.

 


Lees ook:

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dineke
12 juli 2017 13:34

Zou graag nr 1 ook willen bestellen hoe doe ik dat

sandra de vries
13 juli 2017 22:54

ook graag nummer 1 er nog bij dus de complete serie uitgave

Vyonne Swart
9 november 2020 19:17

Jammer dat ik geen abonnement kan afnemen toen ik klikte gaf het een error jammer hoor!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!