De comeback van Martine Hafkamp: top of flop?

by GTSTCourant

Jarenlang schreeuwden fans om de comeback van dé soapbitch van Nederland: Martine Hafkamp. 2 maart 2017 keerde ze dan eindelijk na 12 jaar terug naar Meerdijk. Tijdens een presentatie bij Pont13 in Amsterdam, waar actrice Inge Ipenburg geheel in stijl op een boot aanmeerde, werd bekend gemaakt dat Ipenburg opnieuw gestalte zou geven aan de rol van Martine Hafkamp.

Fans waren lovend over de comeback van Martine Hafkamp. Na de uitgezonden aflevering op 2 maart, explodeerde Twitter. Vrijwel iedereen was positief.

Genoten van de comeback van Inge Ipenburg, oftewel Martine Hafkamp in GTST. Oude tijden herleven, the bitch is back!

Yes ze is terug! GTST is nu weer een stuk leuker en spannender.

Ik voel me weer 12 jaar jonger. The bitch is back!

Tweeënhalve maand later is er ook kritiek te vinden op comeback van de soapbitch. Een rondgang op internet leverde de volgende commentaren op:

Ik hoop niet dat ze dood gaat, want dan was het wel een korte comeback voor zo’n personage. Wanneer ze in beeld kwam, zat ze meestal vage gesprekken te voeren aan de telefoon in haar hotelkamer, of was er gedoe met Lana.

Lijkt me niet dat ze weer gewoon op zee verdwijnt, dan verandert er namelijk niets met haar terugkeer. Je zit dus naar een verhaallijn te kijken die je net zo goed niet had kunnen kijken, als de afloop hetzelfde als het begin is.

Over de acteerprestaties van Inge Ipenburg is vrijwel iedereen lovend.

Wat een geweldig actrice is Inge Ipenburg. Prachtige stem en een geweldige mimiek. Zonder tekst kunnen acteren en het duidelijk kunnen maken aan het publiek. Het zou zonde zijn als Ipenburg nu al uit GTST zou gaan.

Meteen weer in haar rol! Wat een geweldige actrice is Inge Ipenburg toch!”

Vond jij de comeback van Martine Hafkamp een top of een flop? Laat het hieronder weten!


Lees ook:

26 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Damian
22 mei 2017 12:09

Ik was blij met haar come back en vindt het jammer dat ze nu weer weg gaat. Kortom ze moet terug komen

joopbosman
22 mei 2017 16:46
Antwoord op  Damian

doet ze zeker

Ruud
22 mei 2017 12:14

Mooie verhaallijn van Maddy Everest in Rusland en dat ze weer Sjors en Lana kon omarmen. Maar hoop niet dat het weer 12 jaar duurt voor ze weer terug komt dan is Inge 72 ? ?. Kort maar krachtig en dat ze alles bekend heeft en toch op de vlucht slaat daar heeft ze wel intens van genoten zo te zien aan het ziekenhuisbed van Ludo. Dan zal ze nu wel in een of ander land gesluierd gaan ofzo. Je was weer top Martine Hafkamp. Succes met schrijven Inge Ipenburg

Bouwhuis
22 mei 2017 12:32

Tja… 2,5 maand is wel heel erg kort voor een personage dat na 12 jaar terugkeert. Met alle tam tam eromheen had het echt wel wat langer gemogen. Voor alle duidelijkheid: Inge Ipenburg deed het geweldig. Daar heb ik absoluut geen commentaar op. Maar….. wat een teleurstelling was deze hele ‘verhaallijn’ De gehele aanloop naar haar terugkeer was nog interessanter (met Maddy Everest, Malena Blanco, Maxime en haar dubbelrol) dan de afgelopen 2,5 maand waar bijzonder weinig met Martine is gebeurd. Want wat hebben we nu gezien? Veel scènes heeft Inge Ipenburg niet gehad. Je zag haar telkens opdrachten geven… Lees meer »

Anoniem
22 mei 2017 13:17
Antwoord op  Bouwhuis

Totaal mee eens!

marcel
22 mei 2017 16:24
Antwoord op  Bouwhuis

Het enige verschil is met de verhaallijn van toen is dat ze destijds niet schuldig was aan moord en nu wel,en nu is het ook bewezen.ze kon altijd terugkomen omdat ze die moord nooit heeft gepleegd en dus uiteindelijk wel iemand zou kunnen omkopen,maar nu is het ook echt bewezen,dus als ze nog ene keer terugkomt,draait ze hoe dan ook de bak in.het dioel van de verhaallijn was om ludo alle luxe die hij had af te nemen en dat is ook gebeurd,geen groot huis meer,zijn bedrijf weg.verschil is ook met toen dat er een reddingsbootje op zee was,nu zit… Lees meer »

Mousy
23 mei 2017 10:49
Antwoord op  marcel

Beste Marcel, je schrijft dat Martine destijds niet schuldig was aan moord. Dat klopt.
Maar je schrijft ook dat Martine dat nu wel schuldig is aan moord. Kun je mij dan vertellen wie Martine nu vermoord heeft?
Het enige wat ik bedenken kan, is poging tot moord of poging tot doodslag op Bing.

Ik kijk elke avond, ik kan natuurlijk iets gemist hebben. 😉

Stien
22 mei 2017 12:59

Ze was weer goed in de dreef top

Soapie
22 mei 2017 15:08

Flop het was een te lang verhaallijn maar ze is wel een top actrice

joopbosman
22 mei 2017 16:46

top maar ze komt nog een keer terug denk bij clif

Zebje
22 mei 2017 16:49

Een Top!!! Inge heeft echt een DUISTERE stem in Martine’s leven! Geweldig! En dat Cinische wanneer ze tegen Ludo zegt: ”Rustig denk aan je hart. Alleen maar met je praten” Of tegen Nina : ”Malena ik hoor die naam telkens , wie is dat?”. En dat gedoe met Lana en die vage geheimzinnige telefoontjes met haar handlangers vond ik juist leuk. En dat ze op stuntelige wijze oma moest wezen moest ik wel om lachen. Dit waren 2 geweldige gtst maanden met Martine Hafkamp/ gevaarlijke Maddy Everest. Wedden dat Martine aan alles heeft gedacht. Dat er inderdaad mensen in /… Lees meer »

Daan
22 mei 2017 16:54

Flop. Met veel bombarie aangekondigd en na amper 3 maanden weer weg.

Mirella
22 mei 2017 20:01

Top maar ben blij dat ze weer effen weg is. Maar ze kan altijd weer terugkomen.

Lorenzo nijhof
22 mei 2017 20:47

Top ze mag blijven????

Marjo
22 mei 2017 20:53

Top dat ze terug wilde komen natuurlijk, maar de uitwerking vond ik een flop. Verhaal was niet interessant. Inge is te kort in de serie te zien geweest en te weinig.

Nick
22 mei 2017 23:05
Antwoord op  Marjo

Top en flop. Heerlijk dat ze weer terug was. Maar jammer dat het zo’n waardeloze verhaallijn was

Nina hartley
22 mei 2017 21:24

Ik vond het een waardeloze verhaallijn een dikke flop. De schrijvers wilden Nick z’n verhaal verbeteren maar is ze totaal niet gelukt. Het is zo kinderachtig opgezet niet normaal. Ze hebben Ludo ook wat op de achtergrond gehouden om het verhaal te rekken en geen wraak. Nina en Sjors hebben meer scenes met hafkamp gehad. Hafkamp heeft geen ene moer toegevoegd totaal geen spanning. 12 jaar geleden dat was spannender en dat waren pas goede schrijvers tegenwoordig gaat het allemaal achteruit en ik stop ook binnenkort met kijken. Dit is gwn hetzelfde je pleegt een aanslag en slaat op de… Lees meer »

Jan Groen
22 mei 2017 22:10

Jammer dat ze er maar kort in heeft gespeeld, Martine Hafkamp mijn help en DIVA 🙂

rodena
23 mei 2017 14:07

ze hoeft echt niet terug te komen vond haar geen toegevoegde waarde voor gtst

Linda Hendriks
23 mei 2017 17:11

Martine Hafkamp is gemeen
Ik hoop dat ze dood gaat.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!