De comeback van Martine Hafkamp: top of flop?

Jarenlang schreeuwden fans om de comeback van dé soapbitch van Nederland: Martine Hafkamp. 2 maart 2017 keerde ze dan eindelijk na 12 jaar terug naar Meerdijk. Tijdens een presentatie bij Pont13 in Amsterdam, waar actrice Inge Ipenburg geheel in stijl op een boot aanmeerde, werd bekend gemaakt dat Ipenburg opnieuw gestalte zou geven aan de rol van Martine Hafkamp.

Fans waren lovend over de comeback van Martine Hafkamp. Na de uitgezonden aflevering op 2 maart, explodeerde Twitter. Vrijwel iedereen was positief.

Genoten van de comeback van Inge Ipenburg, oftewel Martine Hafkamp in GTST. Oude tijden herleven, the bitch is back!

Yes ze is terug! GTST is nu weer een stuk leuker en spannender.

Ik voel me weer 12 jaar jonger. The bitch is back!

Tweeënhalve maand later is er ook kritiek te vinden op comeback van de soapbitch. Een rondgang op internet leverde de volgende commentaren op:

Ik hoop niet dat ze dood gaat, want dan was het wel een korte comeback voor zo’n personage. Wanneer ze in beeld kwam, zat ze meestal vage gesprekken te voeren aan de telefoon in haar hotelkamer, of was er gedoe met Lana.

Lijkt me niet dat ze weer gewoon op zee verdwijnt, dan verandert er namelijk niets met haar terugkeer. Je zit dus naar een verhaallijn te kijken die je net zo goed niet had kunnen kijken, als de afloop hetzelfde als het begin is.

Over de acteerprestaties van Inge Ipenburg is vrijwel iedereen lovend.

Wat een geweldig actrice is Inge Ipenburg. Prachtige stem en een geweldige mimiek. Zonder tekst kunnen acteren en het duidelijk kunnen maken aan het publiek. Het zou zonde zijn als Ipenburg nu al uit GTST zou gaan.

Meteen weer in haar rol! Wat een geweldige actrice is Inge Ipenburg toch!”

Vond jij de comeback van Martine Hafkamp een top of een flop? Laat het hieronder weten!


26
Laat een reactie achter!

roelof

Jammer dat Inge Ipenburg weer eens weg is , hopelijke komt ze weer terug op de buis , als martine hafkamp ,

Jessica

Haar entree in meerdijk vond ik mooi maar voor de rest. Nee, had er meer van verwacht en zeker na zo’n entree

Kevin

https://gtstcourant.com/acteurs/inge-ipenburg-langere-tijd-terug-gtst/ mede door dit artikel ben ik ervan overtuigd dat ze gewoon nog terug komt

Prezzo

Heel graag terug voor altijd!!

Flapperdeflap

Ik heb me enorm verheugd op de terugkeer van Martine, de weg ernaar toe was lang. Inge is, als altijd, een geweldige actrice die haar rol heel goed neerzet. De verhaallijn vond ik ronduit slecht. Geen spanning, geen echt goede scenes, enkel wat gefluister aan de telefoon of met Lana en heel af en toe een pakkende oneliner. Ik begrijp oprecht niet dat de schrijvers het zo hebben kunnen verkloten. Het komt nu heel erg over alsof ze enkel gebruikt is als hulpstuk om Ludo een nieuwe verhaallijn te geven. Dat Ludo van zijn berg euro’s moest vallen en ineens… Lees meer »

Linda Hendriks

Haar dochter Sjors en haar kleindochter Lana
mogen wel blijven.

Linda Hendriks

Martine Hafkamp is gemeen
Ik hoop dat ze dood gaat.

rodena

ze hoeft echt niet terug te komen vond haar geen toegevoegde waarde voor gtst

Jan Groen

Jammer dat ze er maar kort in heeft gespeeld, Martine Hafkamp mijn help en DIVA 🙂

Nina hartley

Ik vond het een waardeloze verhaallijn een dikke flop. De schrijvers wilden Nick z’n verhaal verbeteren maar is ze totaal niet gelukt. Het is zo kinderachtig opgezet niet normaal. Ze hebben Ludo ook wat op de achtergrond gehouden om het verhaal te rekken en geen wraak. Nina en Sjors hebben meer scenes met hafkamp gehad. Hafkamp heeft geen ene moer toegevoegd totaal geen spanning. 12 jaar geleden dat was spannender en dat waren pas goede schrijvers tegenwoordig gaat het allemaal achteruit en ik stop ook binnenkort met kijken. Dit is gwn hetzelfde je pleegt een aanslag en slaat op de… Lees meer »

Marjo

Top dat ze terug wilde komen natuurlijk, maar de uitwerking vond ik een flop. Verhaal was niet interessant. Inge is te kort in de serie te zien geweest en te weinig.

Nick

Top en flop. Heerlijk dat ze weer terug was. Maar jammer dat het zo’n waardeloze verhaallijn was

Lorenzo nijhof

Top ze mag blijven????

Mirella

Top maar ben blij dat ze weer effen weg is. Maar ze kan altijd weer terugkomen.

Daan

Flop. Met veel bombarie aangekondigd en na amper 3 maanden weer weg.

Zebje

Een Top!!! Inge heeft echt een DUISTERE stem in Martine’s leven! Geweldig! En dat Cinische wanneer ze tegen Ludo zegt: ”Rustig denk aan je hart. Alleen maar met je praten” Of tegen Nina : ”Malena ik hoor die naam telkens , wie is dat?”. En dat gedoe met Lana en die vage geheimzinnige telefoontjes met haar handlangers vond ik juist leuk. En dat ze op stuntelige wijze oma moest wezen moest ik wel om lachen. Dit waren 2 geweldige gtst maanden met Martine Hafkamp/ gevaarlijke Maddy Everest. Wedden dat Martine aan alles heeft gedacht. Dat er inderdaad mensen in /… Lees meer »