GTSTCourant - Lana Langeveld

Faye en Rein verlaten Goede Tijden, Slechte Tijden

by GTSTCourant

De grote schoonmaak bij GTST is nog niet voorbij. Faye Bezemer en Rein van Duivenboden vertrekken uit de soap. Dat meldt RTL Boulevard. Hun personages, Lana en Bobby, worden uit de serie geschreven.

“Ik heb onwijs genoten van mijn tijd bij GTST. Vanaf het eerste moment voelde ik me heel erg thuis op de set, vooral door mijn lieve collega’s”, laat Rein over zijn vertrek weten.

Ook Faye heeft op haar vertrek gereageerd. “Ik kijk terug op de serie met veel dankbaarheid en liefde. Ik ga het zeker missen, maar ik ben ook heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen”, vertelt ze.

Volgende week zijn de twee voor het laatst te zien. Rein vertrekt op 21 februari; Faye vier dagen later.


Lees ook:

33 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kevin
17 februari 2020 16:30

Zo gek. Ik snap dat ze een jonger persoon de serie uitschrijven vanwege de kritiek. Maar waarom dan Lana? Zij heeft connecties tot de huidige cast en ik vind dat ze tegenwoordig prima speelt. Dan hadden ze wat mij betreft beter Lana kunnen houden en niet een nieuw meisje moeten introduceren bij de nieuwe familie.

Gtstfan
17 februari 2020 17:37
Antwoord op  Kevin

Ik vind het zelf ook jammer. Maar snap de keuze wel gezien de vele kritieken die gtst kreeg. Al gingen die meer om de rol van Lana dan het acteerwerk naar mijn mening. Ik denk dat ze een vrij irritante rol behoorlijk goed heeft weten neer te zetten! We zullen zien hoe de toekomst er uit gaat zien in gtst.

Linda
19 februari 2020 16:56
Antwoord op  Gtstfan

Dat is maar net hoe je het bekijkt. Jij zegt dat ze de rol goed neer wist te zetten, zo goed dat de kijkcijfers daalden en mensen af gingen haken….

Ik noem dat allesbehalve goed!

J a.nn
18 februari 2020 10:30
Antwoord op  Kevin

Blij dat het kreng eruit gaat bah misselijke rol

Edd
17 februari 2020 17:44

Hier snap ik echt niets van. Lana was juist degene uit de jongere generatie die de meeste connecties heeft met de huidige cast. Bovendien vond ik haar nu prima acteren… ze was gewoon een erg opstandige puber, dat heb je soms xD Waarom schrijven ze in hemelsnaam die saaie JoJo er niet uit? Of Puck… die is pas echt opvulling.

Rika
17 februari 2020 17:58
Antwoord op  Edd

Inderdaad.

Linda
19 februari 2020 20:36
Antwoord op  Edd

Een opstandige puber heeft af en toe een grote mond en doet af en toe iets wat niet mag. Zo iemand als Kim en Charlie toentertijd. Lan is verre van dat, ze werkte mee aan allerhande criminele activiteiten, bedroog alles en iedereen, inbraak, diefstal, diverse malen weglopen… nee dat is geen opstandige puber meer! Plus het feit dat Faye totaal niet kan acteren, ze is nog te jong om gevoel in haar rol te leggen, waardoor je met geen mogelijkheid sympathie op kunt brengen voor haar karakter.

Gtst
17 februari 2020 19:01

EINDELIJK!!!!

Mees
17 februari 2020 19:02

Dan zou sjors en Amir er ook wel uitMogen van mij. En dan weer een ander oud personage terug brengen. Bijvoorbeeld: Barbara met Charlie en Morris

riezz
18 februari 2020 11:46
Antwoord op  Mees

Jaaaaaaaaaaaah Morris, maar dan wel Koris Putman want dat was de beste Morris en was mooi vuurwerk met Nina, opent allerlei verhaallijnen nu het fout loopt tussen Nina en Bing.
Joris terug als Morris en boemeladoeboemboem met Nina zou ik zo zeggen.
Barbara is nu regisseur bij GTST dus die wil niet meer meespelen en recasten is denk ik niet zo goed met zo een vertrouwd type.

riezz
18 februari 2020 11:46
Antwoord op  riezz

Joris niet Koris hahahaha

Remco
17 februari 2020 19:41

Eindelijk, wat een slechte actrice was dat. Rol van Lana mag wat mij betreft terugkomen maar dan met andere actrice

Linda
17 februari 2020 19:54

Heerlijk vooruitzicht! De meest tenenkrommende personages eindelijk eruit!

ggmm
17 februari 2020 21:04

Jammer van Bobby niet van Lana.
Puck ook graag exit.

rene
18 februari 2020 13:31
Antwoord op  ggmm

ja Bobby is echt een beter acteur dus had wel mogen blijven eigenlijk, maar dan waren we nooit van Lana afgekomen.
Hopelijk wordt ze gewoon over een jaar gerecast door iemand die echt beter kan acteren want helaas, ik persoonlijk vind haar werkelijk vreselijk en velen met mij (die nu janken dat ze weg gaat, ik denk lees even maanden berichten terug op deze pagina, de schrijvers doen wat iedereen wilde, deze rol er uit en klaar is het)
Doei Faye het ga je goed , je hebt het geprobeerd maar helaas is het je niet gelukt.

Chef APELDOORN
17 februari 2020 22:47

Het begint echt een …(vol zelf maar in) progamma aant worden. mis al kimberley en rover, en nu al lana. die Bobby mag wel weg vind ik. EN WIE IS DE VOLGENDE?

rene
18 februari 2020 13:33
Antwoord op  Chef APELDOORN

Hopelijk die nietzeggende rotrol van Puck , de nieuwe familie is wel grappig fris .
Maar de opruiming van Rover , Kim en Lana is de beste zet ooit van de schrijvers, soms zijn rollen klaar en over .
Aysen, DAT is pas een vreselijk gemis , vooral omdat niemand weet wat er gebeurd is met haar, hoe stom kan een cliffhanger eindigen .

Edd
19 februari 2020 17:43
Antwoord op  rene

Klopt, ik vind de nieuwe familie ook wel een goede zet. Aysen mis ik ook echt enorm… en Sjoerd en Rikki, met Bram 😀 Charlie mag wat mij betreft wel terugkomen. Desnoods recasten ze de rol, ze kunnen nog zoveel met haar karakter. Met Valentijn, Ludo, Sjors, Rik en ga zo maar door. Ik zie het al voor me dat ze een affaire krijgt met Julian, Laura erachter komt en daar een stokje voor gaat steken. #bringcharlieback

Naomi
20 februari 2020 20:41
Antwoord op  Edd

Die hele nieuwe familie vreselijk gewoon… wat een gruwelijke nieuwe wending in gtst… ik kijk al niet eens meer.. Bleergh wat achterlijk om alles om te gooien.

rene
21 februari 2020 08:57
Antwoord op  Naomi

Eh Naomi, jij kijkt niet meer, hoe weet je dan dat de nieuwe familie vreselijk is.
Jij bent een beetje een jokkebrokkie he die stiekem iedere dag kijkt om wat te klagen te hebben, gevalletje van sneu meisje dus.

L V
17 februari 2020 23:03

Denk dat dit een goede zet is. Dat meisje kon niet zo goed acteren. Beter de rol van lana recasten.

Remco
18 februari 2020 11:36
Antwoord op  L V

Juiste oplossing, die griet acteerde zo slecht!

rene
18 februari 2020 13:34
Antwoord op  Remco

Juist Remco !

Damian
18 februari 2020 10:55

Lana was echt goed zo zonde dat ze haar eruit geschreven hebben. Maar uiteindelijk heeft ze toch echt mooie dingen neergezet neem alleen al haar aandeel in de verhaallijn van Jan maes

De klagers moeten nu eens ophouden dat komt de soap niet ten goeden

Faye en rein jullie hebben het fantastisch gedaan en heel veel succes in de toekomst

Linda
19 februari 2020 20:40
Antwoord op  Damian

Jawel, door de klagers komt de soap wel ten goede! De meest irritante rol is eruit, de schrijvers hebben eindelijk geluisterd! Veel kijkers -waaronder ik- gaan weer dagelijks kijken nu ze weten dat het tenenkrommende karakter van Lana eruit geschreven is! Dus ja, klagen komt juist ten goede!!!

En haha, haar aandeel in die verhaallijn van Jan Maes goed? Jij bedoelt toch die verhaallijn die tergend traag een half jaar duurde, waarvan iedereen wist dat Loes erachter zat en waardoor een legio aan kijkers afhaakten vanwege de saaiheid? Ja, die was heel goed ja…. NOT!

Dennis
18 februari 2020 11:32

Ik denk dat Puck en Amir ook nog exit gaan

Damian
18 februari 2020 12:04
Antwoord op  Dennis

Ja puck denk ik ook

Gerit
18 februari 2020 17:30
Antwoord op  Dennis

Ik denk ook exit voor puck Daan en Amir

Henk
18 februari 2020 12:34

Goede beslissing. Dit komt de serie ten goede. De balans jong/oud was al een tijdje zoek. Graag Puck er nu nog uitschrijven; pure beeldvulling, geen enkele connectie met overige personages. GTST moet opnieuw een oud personage terug laten keren. Ik denk dan aan een Charlie Fischer of Stefano Sanders. Passen prima in de huidige cast door de vele connecties. Geef Charlie een mooie verhaallijn met Valentijn. Zijn rol kan je best veel mee, en sinds zijn scenes met opa Ludo is hij al veel beter te pruimen dan die irritante puberrol in het begin. Charlie kan ook weer vriendinnen worden… Lees meer »

Willy
18 februari 2020 17:40

Ik vind het niet erg dat Lana eruit gaat. Ben misschien wat ouderwets daarin, maar zo als zij doet tegen Sjors is niet normaal.(anders om trouwens ook niet, Sjors haar rol is ook aan het veranderen de verkeerde kant op) Zo ga je als ouders en kinderen niet met elkaar om. Eerlijk is eerlijk, ze speelt haar rol wel beter dan in het begin, maar nog steeds zeg ik: bye bye Lana.

Zebje
22 februari 2020 02:37

Ik had oo veel liever Puck of JOJO eruit. Lana vond ik in dit verhaallijn met Bobby juist geweldig. 1 keer ook lachwekkend toen ze ”fucking lijk” zei na de dood van oom Kasper. Dit verhaallijn met haar en Bobby vond ik een ontroerend liefdesverhaal. En Faye kon wel goed actern. In het begin was t misschien moeilijk om Lana goed neer te zetten , maar nu gooide ze er alle emotie’s goed in. En zowel Faye in t echt als Lana in het verhaal zijn puur. Iets wat ik verder mis bij jongere acteurs. En Lana kon soms crimineel… Lees meer »

rene
26 februari 2020 17:17
Antwoord op  Zebje

Nou liever niet dus .
Dat kind acteert alsof ze 10 meter onder water haar tekst opzegt , opgedonderd en klaar die rol.
Nu Puck nog want ook dat is idiote beeldvulling die nergens op slaat.

Nel Frölich
28 februari 2020 13:24

Gelukkig ! vond het niks die twee werd wel goed gespeeld
Vind trouwens het hele GTST zo ongelooflijk kort het is meer reclame
dan dat je wat ziet , de leukste speler vind ik nog steeds BING super leuke acteur !
Ik kijk nog steeds maar niet met plezier het is te kort en te sloom .

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer