GTSTCourant - Janine Elschot

Janine is schoon

by GTSTCourant

Het was maandenlang de grootste verhaallijn van GTST: Janine heeft borstkanker. Na een minder succesvolle chemokuur besloot Janine een borstamputatie te ondergaan. Maar is zij na deze ingrijpende behandeling ook daadwerkelijk kankervrij?

Janine krijgt gelukkig goed nieuws te horen: ze is schoon! Daarmee komt er voor haar een einde aan een lange tijd vol onzekerheden. Samen met manlief Ludo is ze helemaal klaar voor een nieuwe, gezonde toekomst.


Lees ook:

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Edd
14 april 2020 11:29

Met al die moordaanslagen en drama’s die ze de laatste jaren meegemaakt heeft, hoop ik oprecht dat de schrijvers haar een nu wat rustigere en vredige tijd laten doormaken. Anders is het weinig realistisch meer.

Moud
14 april 2020 13:15
Antwoord op  Edd

@Edd, ook ik gun Janine een verhaallijn die wat rustiger is voor haar. Tegenslagen zijn goed in het leven en ook in een soap, dat hoort er bij, maar voor nu is het wel even genoeg geweest.

riezz
14 april 2020 17:11

Ik vind dat Caroline deze verhaallijn meer dan geweldig speelt , jee wat een oprechte emotie van Janine .
Het gebeurd niet zo vaak dat ik mij kan inleven in een verhaal maar dit is gewoon heel erg goed gespeeld en de interactie Ludo/Janine is in deze verhaallijn werkelijk mega goed.
Petje af voor deze 2 .

I19836
14 april 2020 23:16
Antwoord op  riezz

Idem dito ingelijks

Konijn
14 april 2020 18:43

En nu nooit meer een scheiding tussen haar en Ludo, wordt lachwekkend nu!

Steven
14 april 2020 21:45

Ik heb altijd al van GTST gehouden ook nu weer met die nieuwe verhaal lijnen sinds ik ben begonnen ernaar te kijken.

Prashoe
15 april 2020 02:07

Hoop dat ze veel door kan maken met haar kleinzoon Wolf en rustige verhaallijn heeft en dat ze kan genieten van hun nieuwe huis en schilderij

Zebje
15 april 2020 17:40

Mooi voor Janine. Caroline heeft t prachtig gespeeld , zo echt. Alleen gaan ze door Richard van Nooten weer onzekere tijden tegemoet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!