GTSTCourant - Bing Mauricius

Overleeft Bing het ongeluk op de kermis?

Dinsdag 20 oktober is het zover: dan vraagt Rik zijn grote liefde Shanti ten huwelijk. Oorspronkelijk was deze aflevering bedoeld als zomercliffhanger van seizoen 30, maar is door de opnamestop in maart nu pas te zien.

Rik heeft de plaatselijke kermis afgehuurd om Shanti te verrassen met een huwelijksaanzoek. Met medewerking van Daan, Nina en Bing voert hij een Grease-act op en vraagt kort daarna zijn vriendin ten huwelijk. Shanti zegt ja!

Ondertussen lopen de spanningen tussen Nina, Bing en Daan steeds hoger op. Nina en Bing willen elkaar terug, maar Daan weet dit nog niet. Ook is hij nog niet op de hoogte dat Nina zwanger is van zijn kind.

Geïnspireerd door zijn broer Rik, gaat ook Daan op een knie en vraagt Nina ten huwelijk. Zij zit hier helemaal niet op te wachten en vertelt Daan dat ze zwanger is en het opnieuw wil proberen met Bing. Dat had La Sanders beter niet kunnen doen, want daarna gaat het gruwelijk mis… Daan duwt Nina per ongeluk over een balustrade waardoor ze op de grond valt. Precies op de plek waar op dat moment een kermisattractie op volle toeren draait…

Bing ziet het gebeuren en probeert zijn grote liefde – die bewusteloos op de grond ligt – te redden. Als hij erin slaagt Nina weg van het ronddraaiende gevaarte te trekken, wordt Bing keihard geraakt door de kermisattractie.

Hoe loopt dit af? Komt Bing ongeschonden uit dit kermisdrama? En weet Nina’s kindje het ongeval te overleven?28 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Joemie
13 oktober 2020 11:47

Dat en meer.. Na de zomerstop.. Tot morgen

Kim
13 oktober 2020 12:11

Als Nina weer terug gaat naar die loser stop ik met kijken… slappe zak man die Bing!

Its me
13 oktober 2020 21:16
Antwoord op  Kim

Dan stop je toch met kijken. Lekker belangrijk.

Yvon Lenting
14 oktober 2020 09:13
Antwoord op  Kim

Ik vindt Nina en Bing kei leuk samen Daan is zo’n sukkel. Ik hoop dat nina en Bing weer samen komen. Die 2 zij gewoon bestemd om samen te zijn.

Jeffrey
15 oktober 2020 06:49
Antwoord op  Yvon Lenting

Ik ben geen kei in Nederlands, maar ik vind met dt?

sarona
18 oktober 2020 08:45
Antwoord op  Jeffrey

haha je bent grappig 😀 hoe heet je :p

R N
13 oktober 2020 13:06

Nou Nina en bing overleven het. Kind gaat dood natuurlijk. En weer lekker origineel en voorspelbaar

Misha
13 oktober 2020 13:25

Natuurlijk draait de cliff weer om Bing en Nina.

.
13 oktober 2020 14:47
Antwoord op  Misha

Natuurlijk? De laatste keer dat Nina op de voorgrond in de cliffhanger zat was met Loes en bij Bing was dat de brand in Boks, dus ik vind het opzich wel meevallen.

Kevin
13 oktober 2020 14:01

Ik heb er een hekel aan om negatieve reacties te plaatsen maar dit had wel echt de zwakste seizoens cliffhanger ooit geweest. Ik begrijp dat het anders is gefilmd ivm COVID maar dan nog. Zwak verhaal. Zou leuk zijn als andere personages eens wat meer op de voorgrond worden gezet ipv altijd alleen maar Nina en Bing.

sarona
18 oktober 2020 08:46
Antwoord op  Kevin

luister jij gestudeerde flippo 🙂 het is wel spannend dus geniet er gewoon van 🙂

Roos
13 oktober 2020 14:29

Vraag me idd af in hoeverre dit de oorspronkelijke cliffhanger was geweest. Mijn gok: Nina en kind overleven het, Nina wil terug naar Bing en boos op Daan. Bing je geheugen van de laatste maand kwijt en wil Nina niet terug. Daan raakt zijn baan kwijt en doet er alles aan om bij Nina terug te komen. Dit zou nog een kleine twist kunnen zijn, anders is het allemaal wel heel voorspelbaar.

gerit
13 oktober 2020 20:42
Antwoord op  Roos

zal je zien dat Daan eruit geschreven word

Nisa
13 oktober 2020 15:12

Echt jammer dit! Het was veel origineler geweest als Nina gewoon bij Daan bleef ipv weer met Bing. Heel die affaire met Daan is voor niets geweest. Zo langdradig en dan heeft ze eindelijk Daan en de hele scheiding achter de rug gaat mevrouw weer terug naar Bing. Ook nog zwanger van Daan en dan toch weer terug willen naar Bing. Zooo dommmm!

Nina
13 oktober 2020 21:53

Wat een negatieve reacties! Ik vind het verhaallijn van Nina en Bing lekker spannend! Ik kreeg echt een hartaanval toen ik zag dat Nina en Bing daar zo lagen..! Ik vind t opzich wel goed hoor! Misschien is het wel voorspelbaar. Maar er komt vast een twist aan en dus is het weer anders.

Angela
14 oktober 2020 16:43
Antwoord op  Nina

Er staat boven dat die aflevering pas di 20 oktober op TV komt dus, stttttt…

Han Müller
13 oktober 2020 22:46

Ik vond het een fantastisch spannende aflevering! Ik vond dit een betere cliffhanger dan die van vorige jaar.

Tineke Uilenberg
13 oktober 2020 23:19

Gaat echt niet alleen om Nina Bing…..als je goed oplet….wanneer Nina en Bing in beeld zijn geweest.. …dan moeten ze even wachten wanneer ze weer in de beurt zijn…fam.Bauwhuis komt in beeld de praktijk Amir het gestoorde wijf….van de praktijk naar de andere fam. Met hun opa in huis en het gepeste kind….dan zien we Rick en Shanty in de koning schakelen we door naar jojo die met haar vriendje die een kruidenierswinkeltje heeft even later bij Amir thuis liggen op de bank en Tiffy en lucas wandelen overal aan voorbij en Laura speelt ook gewoon mee en dan is… Lees meer »

Iris
14 oktober 2020 11:39
Antwoord op  Tineke Uilenberg

Nou daar ben ik het niet mee eens. Er zijn altijd personages die bijna altijd een grote verhaallijn hebben zoals, Ludo, Janine en Nina. En je hebt personages die soms een verhaallijn hebben en verder op de achtergrond staan, kijk naar Laura, Tiffy en JoJo.

Is ook te zien aan het aantal afleveringen per personage. Zo speelt Jette 2 jaar langer in GTST dan Caroline, maar heeft Caroline in ruim 400 afleveringen meer gespeeld dan Jette. Dus Caroline heeft een grotere rol dan Jette.

Vlinder
14 oktober 2020 13:32

Als Bing een geheugenverlies heeft dan word ik gek ik heb zo geen zin in dat verhaallijn.

Monique
14 oktober 2020 14:24

Zoals gewoonlijk draait alles weer eens om de grote Bing show. Wat een ontzettende verrassing weer…

Gtstfan
14 oktober 2020 18:16

Ik heb echt gelachen om deze aflevering wat hebben ze veel fouten gemaakt hahaha

Lisa
15 oktober 2020 00:46

Bing hoort bij Nina, ook al is ze zwanger van Daan wil niet zeggen dat ze bij Daan moet of gaat blijven. Ze houdt nog van Bing en hij van haar,zou raar zijn als ze bij Daan blijft vanwege dat ze zwanger is van hem zegt niks

Es
15 oktober 2020 16:49

Een tijdje geleden zijn ze weer samen het bed in gedoken,laat nou toch net één zaadje de chemo overleeft te hebben

Moud
15 oktober 2020 21:07
Antwoord op  Es

Nee hoor, zover is het niet gekomen, ze werden gestoord door Nola, die opeens binnenkwam/in de kamer stond.

© GTSTCourant 2020
Vragen? info@gtstcourant.com