Valentijn Sanders vanaf 27 mei te zien in GTST

by GTSTCourant

Maandag 27 mei zal Valentijn Sanders zijn opwachting maken in Meerdijk. Vincent Visser, de acteur die rol van Valentijn zal gaan vertolken, is dan voor het eerst te zien in GTST. De afgelopen weken maakte Vincent zijn opwachting in de verhaallijn ‘Valentijns Vlucht’ dat te volgen is via de stories van het Instagramaccount van GTST.

Valentijn, de zoon van Nick Sanders en Charlie Fischer, was in 2012 voor het laatst in de soap te zien.


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Pluno
15 mei 2019 11:24

Komen Lana en Lucas dan ook weer terug?

Dennis
15 mei 2019 14:21

Laat Lana maar lekker achter.

Moud
16 mei 2019 08:09

Weer zo’n jonge gozer in GTST.
Sorry, maar ik blijf het vinden/zeggen, dat het een “gezonde” mix qua leeftijd van de acteurs moet zijn/blijven. Dat de kijkcijfers achteruit hollen, heeft in mijn ogen ook hier mede de oorzaak van.

Als ik dat jongen grut wil zien “acteren” kijk ik wel naar SpangaS of #forever beiden op ZAP te zien.

Mijn goed bedoeld advies aan RTL/GTST doe hier iets aan. De ietwat oudere kijkers verliezen jullie op dit moment gegarandeerd.

dre
16 mei 2019 09:38

Deze jongen bewees in Brugklas dat acteren niet aan hem besteed is en GTST zegt doen. Ongelofelijk.

Mir
16 mei 2019 09:51

Gtst is voor veel acteurs een soort springplank en wordt meer als een soort ervarings-stage gezien lijkt het. Dus we zullen vast gauw weer van hem af zijn.

Jolanda
28 mei 2019 12:45

het zit namelijk zo Lucas zijn vader en Valentijn zijn vader zijn broers dat houd in dat Lucas en Valentijn neven zijn Marcus is de broer van Ludo dus Marcus is de oom van Lucas zijn vader en Valentijn zijn vader dus Kimberly is de achternicht van Valentijn en Lucas zij is de dochter van Kimberly maar ze is wel de volle nicht van Nina zo zit dat.

Jolanda
28 mei 2019 12:46
Antwoord op  Jolanda

sorry Kimberly is de dochter van Marcus.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!