Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Nieuwe date Gordon plotseling overleden: ‘Spijkerhard!’

  0

  Het zit Gordon de laatste tijd niet bepaald mee. De geplaagde zanger zegt in de podcast van Mischa Blok dat een man met wie hij zeven maanden aan het daten was, plotseling is overleden.

  In Mischa! spreekt Goor onder meer over de heropening van zijn koffiezaak Blushing in Blaricum en deelt daarbij verdrietig nieuws. “Ik kwam thuis na het ondertekenen van de contracten van mijn nieuwe bedrijf en toen kreeg ik het bericht dat mijn date, waar ik zeven maanden mee was, is overleden”, zegt Gordon, die in de podcast meermaals een traantje wegpinkt.

  Lees verder onder de podcast.

  Tegenstrijdigheid

  Gordon noemt de situatie ‘spijkerhard’. “Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, en die zijn eigen geld heeft, en dan gaat-ie dood. (…) Die tegenstrijdigheid hoort gewoon in mijn leven, maar dat is soms gewoon moeilijk.” 

  Het is niet duidelijk met wie Gordon aan het daten was. Vorig jaar kwam de 55-jarige zanger veelvuldig negatief in het nieuws omdat zijn verloving met de Australische Gavin op de klippen liep.

  Dit bericht is een test van GTSTCourant. We kijken of het aanbieden van showbizznieuws een aanvulling is voor deze website.

  Delen

  Schrijf een reactie!