Special: Isabella Kortenaer draait door

De inmiddels overleden moeder van Amy, Isabella Kortenaer, had een bijzonder en merkwaardig verleden. In 2004 bleek Isabella de helpende hand voor Ludo Sanders nadat hij zijn zicht verloor. Er ontstond een bijzondere band tussen de twee. Ludo stelde Isabella aan als zijn rechterhand en nam haar in dienst. Isabella raakte geobsedeerd door Ludo. Ze bleek te lijden aan een schizofrene stoornis.

Ludo zette Isabella het huis uit nadat hij erachter kwam dat ze loog over een inbraak in haar huis. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts met Isabella. Ze probeerde twee keer zelfmoord te plegen en werd uiteindelijk, zwanger van Ludo’s kind, opgesloten in een psychiatrische inrichting.

Bekijk hieronder de scènes vanaf het moment dat Isabella volledig doordraait.Wie winnen de GTSTCourant Awards 2017? Klik hier om te stemmen!2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Zebje
3 augustus 2017 00:01

@ de redactie dat was niet 2004 maar 2003. In 2004 werkte ze inmiddels voor Martine en ontvoerde ze Nina.

Jessica
19 augustus 2017 00:09
Antwoord op  Zebje

Ze kreeg amy lang nadat ze nina had ontvoerd. Nina en isabella maakten allebei ongeveer gelijktijdig hun comeback en toen bleek ook dat isabella ondertussen een dochtertje had van ongeveer een jaar.

© GTSTCourant 2020
Vragen? info@gtstcourant.com