Special: Ludo’s verloren zus

Ludo Sanders’ leven staat in 2008 compleet op zijn kop na de ontdekking dat hij nog een zus heeft. GTSTCourant neemt je mee terug in de tijd.

Ludo en zijn zusje Maxime werden op jonge leeftijd mishandeld door hun vader Maximiliaan. Nadat Ludo voor de zoveelste keer getuige was van het feit dat zijn kleine zusje door Maximiliaan werd geslagen, nam hij het heft in eigen hand. Ludo probeerde zijn vader neer te schieten, maar raakte per ongeluk Maxime. Maximiliaan heeft Ludo doen laten geloven dat zijn kleine zusje de schietpartij niet had overleefd, maar in werkelijkheid had hij haar ter adoptie afgestaan aan de familie Beaumont. Ludo heeft alle gebeurtenissen uit het verleden verdrongen en wist tot 2008 niets van Maximes bestaan af.

Door zijn paniekaanvallen besluit Ludo om in 2008 in therapie te gaan bij therapeute Irene Huygens. Tijdens de therapiesessies herinnert Ludo zich dat hij nog een zus heeft en haar per ongeluk heeft neergeschoten. In diezelfde periode is Janine Elschot verwikkeld in een vete met Ludo en zint op wraak. Ze luistert alle gesprekken die Ludo met Irene heeft af en publiceert dit in haar tijdschrift J Magazine. Ludo weet Janine te slim af te zijn door, vlak voor haar publicatie, zijn eigen persoonlijke verhaal -met familiefoto- in de krant Het Spectrum te publiceren. Maxime krijgt de schrik van haar leven als ze in Het Spectrum Ludo’s familiefoto ziet. Deze foto komt namelijk overeen met de enige foto die zij heeft van haar biologische familie!

Na deze schokkende ontdekking zoekt Maxime Ludo op en confronteert hem meerdere keren met het feit dat ze waarschijnlijk broer en zus zijn. Ludo wil hier echter niets van weten…

De koppige Ludo besluit uiteindelijk om een DNA-test te doen. Deze test levert het onomstotelijke bewijs dat hij en Maxime inderdaad broer en zus zijn.5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis
27 oktober 2019 20:44

Marjolein wordt gemist in de serie

Reduan
28 oktober 2019 07:02

Dat was de beste gtst personage ever en lorena. Jammer dat ze niet meer zijn
Die enige die nog voor de spanning zorgt is Billy de palma

Toos van Rijen
28 oktober 2019 09:16

Ik kijk van het begin af aan deze serie en natuurlijk zijn er boeiende en minder boeiende afleveringen. Maar zo gaat dat ook in het leven. Ze proberen toch telkens weer een stuk uit het echte leven na te bootsen en ik vind dat ze dat heel goed lukt. De jeugd is in het echte leven ook zo druk en naïef, bezig met vlogen en ruzie maken en natuurlijk willen de ouderen dat niet zien. In het echte leven willen ze dat ook niet hebben. Maar het gebeurt wel. IK BLIJG IN ELK GEVAL EEN TROUWE KIJKER.

Edd
28 oktober 2019 16:26

Ik mis Maxime?

ria
31 oktober 2019 14:09

Echt jammer dat Maxime weg is… Lorena was ook erg leuk, Lucas was ook veel beter te verdragen met Lorena erbij.

© GTSTCourant 2020
Vragen? info@gtstcourant.com