Special: 10 jaar Noud Alberts in GTST

Allemansvriend Noud Alberts is vandaag precies 10 jaar te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. In al die jaren heeft hij veel goede én slechte tijden meegemaakt.

Meerdijk
Noud kwam in 2006 Meerdijk binnen om zijn vader Dennis Tuinman op te zoeken. Zijn vader verliet Noud en zijn moeder Mirella Mulder, omdat hij de verantwoordelijkheid van het vaderschap nog niet wilde dragen. Noud ziet zijn vader voor het eerst in het ziekenhuis. Hier ligt hij, omdat hij in de tijd voor Nouds’ komst veel gedronken heeft.

Fos en Florien Fischer
Laura Selmhorst neemt de zorg van Noud op zich, omdat Dennis dit niet kan. Ze geeft hem een baan als bellboy in de Rozenboom en zorgt ervoor dat Noud weer naar school gaat. Daar komt hij bij Fos Fischer in de klas. Ze worden goede vrienden, mede ook doordat Noud een oogje heeft op Florien, de oudere zus van Fos. Florien blijkt ook verliefd te zijn op Noud en de twee worden een setje.

Vader
Noud heeft al sinds de eerste hereniging met zijn vader een stroeve relatie met hem. Hij woont weliswaar bij zijn vader en diens vriendin Anita in huis, maar daar maakt Noud misbruik van. Dennis vindt dat Noud zich aan de huisregels moet houden, maar daardoor zet Noud zich alleen maar meer af tegen zijn vader.

Curaçao
Naast dat Noud problemen heeft met zijn vader, loopt zijn relatie ook niet echt lekker. Florien wil graag met hem naar bed, maar Noud weet niet hoe het moet. Nina biedt aan dat hij wel met haar mag oefenen en niet veel later gaan Florien en Noud met elkaar naar bed. Florien lijkt het echter niet fijn te vinden en daardoor wordt de relatie verbroken. Noud is zo klaar met alles dat hij, zonder tegen iemand iets te zeggen, Meerdijk verlaat voor Curaçao.

Nina
Eenmaal terug in Meerdijk krijgt Florien affaire met Milan Alberts, de oom van Noud. Noud is zo boos dat hij al het contact met Florien verbreekt. Florien rondt haar middelbare school af en vertrekt naar Miami. In de tussentijd krijgt Noud nog een relatie met Vicky Pouw. Daarna krijgt hij een relatie met Nina. Nina wil met Noud trouwen, maar haar vader is daar fel op tegen. Hij rijdt Noud per ongeluk aan, waardoor Noud zijn geheugen kwijt is. Als hij weer is hersteld, trouwen de twee alsnog. Wat een sprookjeshuwelijk had moeten worden, eindigde echter in een groot drama. Wiet, de jaloerse ex-vriendin van Noud, probeerde Nina neer te schieten, maar raakte Janine. De feesttent stortte in, waardoor meerdere mensen gewond raakte.

Japan
Noud wordt enige tijd na zijn bruiloft besmet met een variant van het Ebola-virus. Hij overleeft het nipt als dokter Anton Bouwhuis hem een serum geeft. Het gewone leven gaat weer door, totdat Noud erachter komt dat Nina verliefd is op Mike. Hij pakt zijn spullen en vertrekt naar Japan.

Scandinavië 
Als Sacha in Meerdijk komt wonen, vindt Noud haar gelijk al leuk. Zodra ze van haar agressieve vriend af is, probeert ze een setje te worden met Noud, maar hij vindt Nina ook nog leuk. Om uit te zoeken wat hij wil, vertrekt hij voor een lange tijd naar Scandinavië.

Huwelijk
Bij terugkomst vraag Noud Sacha gelijk ten huwelijk. Ze zegt ja en als pre-honeymoon vertrekken Noud, Sacha, Nina en Bing naar Thailand. Sindsdien lijkt het erop dat Noud en Nina nog gevoelens voor elkaar hebben. De tijd dringt, want de bruiloften komen er al snel aan…0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

© GTSTCourant 2020
Vragen? info@gtstcourant.com