Special: wie is Mark de Moor?

Binnenkort keren Mark de Moor en Marieke Vollaards terug in GTST. De twee oudgedienden waren in 1995 voor het laatst te zien in de soapserie. Wie zijn Mark en Marieke? GTSTCourant blikt terug.

Mark de Moor is sportief, ziet er goed uit en heeft een vlotte babbel. Zijn thuissituatie is echter minder rooskleurig. Het alcoholprobleem van zijn moeder komt Mark duur te staan. In het donker struikelt hij over een rondslingerende fles en snijdt daarbij een pees in zijn arm door. Mark is zwemmer kan hierdoor zijn carrière als professioneel zwemmer wel vergeten. Hij stort zich daarom, met succes, op een modellencarrière.

Dian Alberts is een tijdje de grote liefde van Mark. De twee gaan uit elkaar, waarna het liefdesleven van Mark lange tijd in rustig vaarwater zit. Als hij Marieke leert kennen, denkt hij opnieuw de liefde van zijn leven gevonden te hebben. De relatie is echter niet van lange duur. Marieke is door haar situatie niet toe aan een serieuze relatie. Jaren later is Marieke het slachtoffer van een verkrachting. Hoewel Mark jaren in Italië heeft doorgebracht, komt hij meteen terug als hij hoort dat het niet goed gaat met Marieke. Nadat Marieke er weer een beetje bovenop is, verhuizen de twee samen naar Italië. 17 mei keren Mark en Marieke terug naar Meerdijk.

Lees ook: ‘Wie is Marieke Vollaards?’0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

© GTSTCourant 2020
Vragen? info@gtstcourant.com