Vaarwel, Maxime! – De strijd met Nick Sanders

Sinds haar komst in Meerdijk krijgt Maxime een steeds groter conflict met haar neef Nick Sanders. Nick wantrouwt Maxime en wil niets met haar te maken hebben. Als Maxime erachter komt dat Nick haar heeft gebruikt, is ze nog maar uit op één ding: Nick Sanders het leven zuur maken.

Mede door Maximes snode plannen moet Nick noodgedwongen Huize Sanders verlaten. Maxime doet er alles aan om Nick in een kwaad daglicht te zetten bij de familie Sanders.

Nicks haat tegen zijn tante groeit gestaag. Zelfs zijn zoon, Valentijn, noemt Maxime een heks.

Maxime zet een volgende stap in haar wraakplan en laat iedereen geloven dat Nick zijn eigen zoon zou mishandelen. Dit laatste zorgt ervoor dat Nick volledig doordraait. Hij probeert Maxime te wurgen in het zwembad van Huize Sanders.

Maxime heeft de aanslag op haar leven overleefd en kan dit voorval goed gebruiken om definitief met Nick af te rekenen. Ze laat de gehele familie Sanders geloven dat Nick is doorgedraaid en opgenomen moet worden in een psychiatrische inrichting. Uiteindelijk gebeurt dit ook. Nick zweert wraak op zijn tante als hij ooit weer vrijkomt.


2
Laat een reactie achter!

GGMM

Nick was een baas Maxime was echt een eng kutwijf in deze verhaallijn

Yanaica

En terecht!!!!