Vaarwel, Maxime! – De strijd met Ludo Sanders

Ludo en Maxime raken in 2010 verwikkeld in een hevige strijd als blijkt dat Maxime op slinkse wijze de voogdij over Ludo’s dochter Amy Kortenaer heeft afgepakt.

Ludo spant een rechtszaak tegen Maxime aan, maar verliest deze. Later zet hij Maxime onder druk door haar te dwingen voogdijpapieren te tekenen. Als ze dit weigert, begint Ludo te dreigen. Uit zelfverdediging richt Maxime een pistool op hem, maar ze schiet niet. Ludo pakt het pistool af en schiet, voor de tweede keer in zijn leven, zijn zus in haar buik.

Maxime belandt in het ziekenhuis. Ze herstelt snel van haar schotwond. Voor broer Ludo ziet het er minder rooskleurig uit. Zijn veroordeling staat of valt namelijk met de verklaring van Maxime. Om Ludo in haar macht te houden, besluit Maxime Ludo vrij te pleiten. De strijd tussen de twee lijkt gestreden, maar de relatie is flink bekoeld.


1
Laat een reactie achter!

Zebje

En hierna kwam Nick vrij en kwam die strijd tussen haar en Nick weertot leven en zorgde hij ervoor dat Maxime als schuldige werd aangewezen met die placebo’s bij Janine waardoor ze bijna dood was. En Ludo maakte Maxime toen failliet.