Vaarwel, Maxime! – Wraak op Anton Bouwhuis

Door Bianca, de vrouw van Anton Bouwhuis, is in 2015 Maximes geliefde Ardil Baydar uit een raam gevallen. Hij overlijdt in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De dood van Ardil maakt van Maxime een verbitterde vrouw. Bianca overlijdt enkele weken later aan een hartstilstand. Tijdens de begrafenis van Bianca draait Maxime dan ook helemaal door.

Maxime zint op wraak op de familie Bouwhuis en bedenkt een plan om vooral Anton te ruïneren. Op slinkse wijze probeert ze Anton en daarmee ook zijn gezin helemaal kapot te maken.

Linda Dekker helpt met de plannen, omdat ze in geldnood zit. In ruil voor haar hulp krijgt Linda van Maxime een fiks geldbedrag toegespeeld. Het is Linda’s taak om Antons zaak, Sapsalon, onrendabel te maken.

Langzaam maar zeker raakt Anton de grip op zijn leven kwijt. Maxime lijkt in elke donkere situatie van Anton de reddende engel, niet wetende dat zij hele andere plannen heeft. Anton raakt zijn baan kwijt en verkoopt Sapsalon en zijn huis aan Maxime.

Linda begint gevoelens voor Anton te krijgen en stopt met haar medewerking aan Maximes plan. Anton spant een rechtszaak tegen Maxime aan om zijn bezittingen terug te krijgen. Het lijkt een kansloze zaak tot Linda met bewijsmateriaal komt.

Na de zitting krijgt Maxime een waas voor haar ogen. Op straat ziet ze Anton lopen en wil hem aanrijden. Op het laatste moment wijkt ze uit en knalt tegen een lantaarnpaal aan. Na dit ongeval lijkt de strijd tussen Anton en Maxime voorbij.


1
Laat een reactie achter!

Inez

Wat een mooie verzameling filmpjes. Een prachtig eerbetoon aan Maxime. Ik hoop dat er nog meer komt!