Vaarwel, Maxime! – De zus van Ludo Sanders

Maxime werd op jonge leeftijd mishandeld door haar vader, Maximiliaan. Broer Ludo probeerde hier een eind aan te maken door Maximiliaan dood te schieten, maar raakte per ongeluk Maxime. Maximiliaan heeft iedereen doen laten geloven dat Maxime is omgekomen tijdens de schietpartij, maar in werkelijkheid heeft haar ter adoptie afgestaan aan de familie Beaumont.

Ludo heeft alle gebeurtenissen uit het verleden verdrongen en wist tot 2008 niets van Maximes bestaan af. Ludo gaat in therapie bij Irene Huygens, omdat hij last heeft van paniekaanvallen. Tijdens de sessies herinnert Ludo zich dat hij nog een zus heeft.

Janine Elschot is verwikkeld in een vete met Sanders en luistert alle gesprekken die Ludo met Irene heeft af. Ze publiceert Ludo’s verhaal in haar tijdschrift. Ludo weet Janine te slim af te zijn door zijn versie van het verhaal -met bijbehorende familiefoto- te publiceren in het Spectrum. Marleen Beaumont, Maxime, neemt kennis van deze foto en is in shock. De familiefoto van Ludo komt overeen met haar familiefoto.

Maxime wil niets liever dan haar familie leren kennen. Ze zoekt Ludo op en confronteert hem meerdere keren met het feit dat ze broer en zus zijn. Ludo wil niets van Maxime weten en zegt haar niet te geloven.

Uiteindelijk besluit Ludo om samen met Maxime een DNA-test uit te voeren. Deze test levert het omstotelijke bewijs dat de twee inderdaad broer en zus zijn.


6
Laat een reactie achter!

Otto

Niet de leukste waar ik mee heb gespeeld, maar Maxime was Maxime zowel op de set als buiten de opnames

Lea Cramer

Jammer. Bill had beter kunnen gaan.Ze bracht sfeer en emotie

lol

Jammer dit! Mijn favorieten om GTST te verlaten waren Bill, Lucas & Felix. Nu ik deze filmpjes net zie (wat ik nog niet had gezien, omdat ik GTST toen nog niet keek) kom ik meer over haar te weten en kan nu beter inleven in haar personage!! Helaas stopt het hier voor haar, of wordt ze opnieuw als ”dood” beschouwt terwijl ze dat niet is?!

Denise Grosjean

Heel erg jammer dat ze eruit is! Komt haar zoon wel voor de begravenis terug? (Oscar Aaertsen?)

Ygone

Ik denk het wel bill zei dat zij elkaar moeten zien ookal is het het laatste wat hij doet

Basil Winkler

Het is Oscar Aerts