Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 12 t/m 16 maart 2018

  MA 12/03
  Kimberly is er getuige van dat Aysen een stiekem afspraakje maakt. Linda probeert een stommiteit voor Anton te verzwijgen, maar hij krijgt toch argwaan. Het frustreert Bing meer en meer dat Nina zijn telefoontjes niet beantwoordt. Laura begint een kruistocht tegen Stanley.

  DI 13/03
  Als Q een ontdekking doet, weet hij Aysen klem te zetten. Janine raakt verontrust door nieuws over Ludo’s bedrijf. Linda zet Sjoerd onder druk. Goed nieuws voor Zoë: ze mag een toelatingstoets voor de medicijnenstudie doen.

  WO 14/03
  Laura wordt uitgedaagd door Stanley en zorgt ervoor dat hij haar met andere ogen gaat zien. Aysen probeert Sjoerd ervan te overtuigen dat hun woonsituatie totaal ongeschikt is om voor Bram te zorgen.

  DO 15/03
  Linda schrikt als Anton de juridische tactiek van zijn advocaat niet ziet zitten. Als Bing Amir om hulp vraagt, heeft Amir niet door dat Bing een geheime agenda heeft. Rik doet Zoë een aanbod dat ze niet kan weigeren.

  VR 16/03
  Amir beseft dat hij de toekomst alleen maar kan omarmen als hij het verleden achter zich laat. Q helpt hem hier op creatieve wijze bij. Rik voorziet Sjors van liefdesadvies. Sam wordt achterdochtig als Q een geheim voor haar heeft.

  35 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Aysen is ook verdacht op de moord van Jan kijk hoe ze met die trut omgaat die het onderzoek leid in de Haven ze wil het frustreren door met haar naar bed te gaan, denk dat Zowie ook in het complot zit en laan heeft alles gezien.Het komt Aysen ook heel goed uit dat Anton voor de moord vast zit zo kan ze alles verdraaien en gaat de verkeerde dader de bak in

  2. Ik wist het,,,,Vara komt bij Amir aan de deur terwijl hij op het punt staat de liefde aan Sjors te verklagen

  3. Het gaat nergens meer over in gtst Laura is een zuipschuit en zuipt goedkope wijn van de Lidl en Lucas maat zich druk om een onderbroek die Noud aan had hahahahaha.
   Jullie moeten en een komische soep van maken zoals de Nanny met publiek verhaallijnen zijn heel slecht.
   Oja die valse trut Sjors krijgt trekjes van haar moeder Martine en ze was pas 15 jaar toen ze Laan kreeg ze is nu 30 jr ongeveer

  4. Ik denk Loes.
   Lana belt “zij” met de mededeling dat ze vertrekt uit Meerdijk en niets heeft gezegd en vraagt haar moeder met rust te laten. Loes heeft Lana gedreigd dat ze Sjors iets aan zou doen als ze iets zou zeggen. Loes wilde ook graag dat Lana wegging bij Sjors en ook dat ze met meerderen gingen gourmetten i.p.v. alleen Lana met Sjors. Loes was bang dat Lana haar mond voorbij zou praten.

   • Dat jij nog kijkt??? er moet een einde komen RTL verliest ook veel kijkers en programma,s als de Lidl eruit stapt is het over en uit mooi geweest

  5. De zoon van Jan Meas heeft het gedaan. Lana heeft het gezien, daarom durfde ze niet naar school. Zitten bij elkaar. Ze heeft Zoë daar ook gezien. Ze is bang dat Zoë haar ook gezien heeft en dat Zoë denkt dat zij het gedaan heeft. En over het scrillen naar een naam op de telefoon, L komt net eerder dan de M van Mees.

  6. GTSTdective op

   Ik denk dat er een trouwerij komt. Die van Aysen en Sjoerd en dat er daar iets gaat gebeuren. Dan lijdt dat tot de zomercliffhanger

  7. Huwelijk gaat denk ik niet komen tussen Aysen en Sjoerd. Aysen heeft een dubbele agenda: Ze gaat vreemd met een vrouw die een onderzoek is begonnen om de moord op Jan Maes.

  8. Nogmaals Anton kan niet opdraaien voor de moord op Jan Maes, omdat we binnenkort (voor de mensen die Nieuwe Tijden volgen) nog de verhaallijn met Tiffy (Koster) krijgen. Wat ik ook opmerkelijk vond was dat de advocaat van Anton Cecile Koster heette, dus misschien de pleegmoeder van Tiffy? Verder vind ik de verhaallijn rondom de moord op Jan Maes inderdaad saair worden!

    • Nou David Di Tommaso, ik volg Nieuwe Tijden nog steeds (kijk nu naar seizoen 3), maar dat wat je zegt kan ik mij eigenlijk niet écht meer iets van herinneren. Weet je nog in welke aflevering dit naar voren is gekomen? Maar vond het meer toevallig eigenlijk dus vandaar dacht ik misschien is het haar pleegmoeder.

  9. Ik denk dat de moord op Jan Maes totaal iemand anders is die je niet verwacht
   Zoë, Anton en Bing zijn voor de handliggend.
   Net zoals op de moord van Mike toen. Het was Rik, had het totaal niet verwacht.

   • Loes…
    Die zet lana ook onderdruk… zij is zonder dat iedereen t weet de nieuwe ultime bitch van gtst denk ik. Ze haalt bing en nina uit elkaar…
    Zoë gaat denk ik bij Rik wonen ( nieuwe relatie? En sporten samen)

  10. Inderdaad. Ik vrees dat Anton er voor zal opdraaiën. Nu Lana weggaat naar pleeggrootouders langeveld komt de waarheid niet op tafel. Ik denk nu dat Loes de einverantwoordelijke is voor Jan’s dood. Ik denk dat ze Zoë is achterna gegaan en zag wat er gebeurde en toen in een impuls hem heeft laten verdrinken om Zoë te helpen. Ik denk dat Lana schrok van zowel Zoë als Loes en dus ook heeft gezien wat Loes heeft gedaan.
   Anyway misschien is Lana’s echte oma nog in leven nu Ludo’s nieuwe bedrijf in problemen komt? Ludo werkte even voor een bank maar is nu dus weer zelfsstandig ondernemer zonder personeel vanuit de flat. Gezien 13 maart komt Ludo weer in begin van nieuwe ellende? Zou Martine dus toch nog leven? Of is Roxy Belevante aan de beurt? Zij is nog niet uitgeschakeld van alle Bitchen [ Dian, Bowien dood door schuld Ludo en Martine misschien dood door Nina ] .

  11. Ik zou het fijn vinden als die gehele zaak rondom Jan Maes wordt afgerond. Het wordt zo uitgemolken dat het vrij saai wordt. Daarnaast vind ik de verhaallijn van Sjors en Lana ook tenenkrommend. Het kan een interessante verhaallijn zijn, maar de chemie tussen deze twee actrices ontbreekt nogal. Inge gaf toch meer warmte aan haar personage. Ik vind Melissa wat killer en ook niet moederlijk overkomen naar Lana toe.

   Hoop dat met de komst van Stanley weer wat weer sprankeling in de serie komt.

   • 100% mee eens, ik wordt gestoord van deze verhaallijn, die Jan heeft er maar kort ingezeten en er wordt een drama van gemaakt alsof het om bv Ludo zijn dood gaat.
    Lana vind ik werkelijk acteren zoals het in de begindagen van GTST was, zal blij zijn als ze er uit gaat , wat een slechte rol / teksten/ actrice .
    Stanley terug vind ik een topzet van de schrijvers , tenminste als ze dit ook niet verpesten met iets onzinnigs want eigenlijk merk ik dat ik steeds meer op de pc zit en luister naar GTST dan dat ik daadwerkelijk kijk en dat voor iemand die verslaaft was vanaf de eerste aflevering……
    Nou ja, we houden hoop zullen we maar zeggen.

   • Stanley met zijn vreselijke lach . Voor mij hoeft die niet. En dan die aflevering met die onderbroek van Lucas belachelijk kunnen jullie dan helemaal niks meer schrijven wat nog inhoud heeft . En Ludo heeft geen zin meer in zijn bedrijf .hij wil iets anders gaan doen was vandaag op Videoland. En Zoë die aan het overdrijven is met sporten komt ook iets te vaak voor. Het lijkt wel of ze uitgeschreven zijn .