Spoilers 12 t/m 16 februari 2018

MA 12/2
Bing zet Zoë uit zijn huis. Laura springt in de bres voor haar. Sjors maakt zich grote zorgen als ze niet tot Lana kan doordringen. In haar ogen pakt Rik die situatie ook nog eens helemaal verkeerd aan. Linda opent een envelop die aan Sam gericht is.

DI 13/2
Q biecht op dat hij Sam achter haar rug heeft opgegeven voor de fotostage in de VS. Hierdoor denkt Sam dat hij haar weg wil hebben uit Meerdijk. Om zijn goede vriend Bing te sparen, verzwijgt Amir cruciale feiten.

WO 14/2
Na een bekentenis belooft Amir dat hij Lana’s vertrouweling zal blijven. Anton grijpt Valentijnsdag aan om Linda te verrassen. Aysen en Sjoerd willen het huis voor zich alleen. Ze hebben romantische plannen.

DO 15/2
Bing beslist over het lot van Zoë. Laura loopt in haar nieuwe baan direct tegen een grote teleurstelling aan. Kimberly verbergt haar liefdesrelatie voor Ludo en de rest van de wereld. Zoë moet iemand troosten.

VR 16/2
Rechercheur Alex confronteert Zoë met een leugen die hij heeft ontdekt. Na een drukke werkdag is er geen adempauze voor Laura. Loes geniet van Bings aandacht als zij levensverhalen delen.

Total
0
Shares
27 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: maandag 29 januari 2018

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp woensdag 31 januari 2018

Heb je dit al gelezen?