Spoilers 16 t/m 20 oktober

MA 16/10
Linda liegt tegen Sam, omdat ze denkt dat ze haar daarmee helpt. In het ziekenhuis wordt Bill niet tot zijn dochter toegelaten. Sjors biedt Amir haar hulp aan. Amir weigert zolang haar gevoelens voor hem niet zijn veranderd. Bing en Nina vieren de positieve uitkomst van Bings oogonderzoek.

DI 17/10
Nina pakt het wraakzuchtige gedrag van haar vader aan. Verder heeft ze een geheim voor Bing en dropt ze een bom bij hem. Rover schaamt zich voor zijn vader, als die zich misdraagt in het tuincentrum. Ludo gaat een grafsteen uitzoeken. Linda probeert Sam met meditatie tot rust te brengen.

WO 18/10
Aysen verzwijgt bij Sjoerd dat ze een baan heeft afgeslagen, ook al hebben ze het geld hard nodig. Rikki zoekt een manier om de omgangsregeling van Bram naar haar hand te zetten. Door al het gedoe rond Maxime komen Nina en Bing juist nader tot elkaar.

DO 19/10
Anton grijpt in als hij ziet dat Amir niet goed in zijn vel zit. Sjors vraagt door en ontdekt dat Lana eigenzinnig, ongehoorzaam en risicovol gehandeld heeft om haar moeder te helpen. Aysen wordt door de politie gevraagd zich in te zetten bij het oprollen van een pornonetwerk.

VR 20/10
Lucas en Felix hebben een verrassende ontmoeting als ze moeten proefdansen voor een jury. Jan Jaap komt met een missie vanuit Utrecht naar Meerdijk. Aysen en Nina reageren hun ongemak af op elkaar. Noud bedenkt een smoes als hij met een blauw oog rondloopt. Ludo realiseert zich dat hij met zijn verdriet moet leren omgaan.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
      1. Ja hij had een verhaal lijn met tiffy Hij wilde haar ontvoeren en haar doden maar dat is niet gelukt en hij moest in de gevangenis dus ik denk dat hij de vader van tiffy (anton) gaat opzoeken om het zo goed te maken met haar denk ik

Vorig artikel

Erik de Vogel genomineerd voor Zilveren Televizier-Ster Acteur

Volgend artikel

Jan Jaap uit Nieuwe Tijden komt naar Meerdijk

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!