Spoilers 2 t/m 6 oktober

by GTSTCourant

MA 2/10
Janine wordt ermee geconfronteerd dat haar journalistieke naam besmet is. Zoë wil lol en geen banden, daarom doet ze Noud verdriet. Bill zint op een manier om Ludo een hak te zetten, zodat hij de schilderijen van Maxime krijgt. Sam doet veel moeite om moe te worden om eindelijk goed te kunnen slapen.

DI 3/10
Rover trekt zijn conclusies wanneer hem het werk wat hij doet onmogelijk wordt gemaakt. Aysen krijgt heel slecht nieuws. Anton begrijpt niet dat Sjoerd zich er zomaar bij neerlegt dat hij Bram niet meer mag zien. Laura wordt gedwongen de traumatische brand opnieuw te beleven.

WO 4/10
Sjors vindt dat ze lang genoeg met haar probleem heeft rondgelopen en confronteert Amir. Lucas zet de plannen die hij met De Koning heeft door. Of het een succes wordt, is afwachten. Sam licht Rover in nadat ze iets heeft afgeluisterd van Bill. Bram mag voor een hond zorgen.

DO 5/10
Sam denkt ermee weg te komen als ze een studiegenoot betaalt om een opdracht voor haar af te maken. Intussen heeft ze zelf een ander ‘project’: samen met Rover wil ze Bill behoeden voor een kapitale fout. Janine bedenkt een ingenieuze manier om aan een baan te komen.

VR 6/10
Omdat Janines plan niet helemaal legaal is, heeft ze hulp nodig. Zoë ontdekt welke gevoelens Sjors voor Amir heeft. Anton ziet dat Amir niet goed functioneert in zijn werk. Jef wil ervoor zorgen dat Laura weer op het goede pad belandt. Pas daarna kan hij met een gerust hart terug naar Frankrijk.


Lees ook:

14 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Franka
22 september 2017 15:48

spoiler van 6 oktober is het leukst

Gtst fan
22 september 2017 16:22
Antwoord op  Franka

Eens .. Haha

Helena
22 september 2017 18:05

Zou de vrijdag spoiler meteen de hele maand goedmaken? Tot nu toe redelijk tegenvallende afleveringen… sam pillen trauma drank, rikki en sjoerd mevrouw been wordt ook nog steeds uit de oude doos getrokken… zoe besluiteloos kind…. denk dat alle zaken die nu spelen de afgelopen tijd ook al eens voorbij gekomen zijn… jammer het wordt saai ondertussen

GtstJanine25
22 september 2017 20:58

Vrijdag 6 oktober: 25 jaar Janine Elschot.

Peter
25 september 2017 04:44
Antwoord op  GtstJanine25

En misschien wel meteen de laatste, Bill wil de schilderijen stelen die Ludo heeft laten opslaan en tijdens de overval is Ludo aanwezig en het kan zijn dat hij dan neergeschoten word en misschien is hij samen met Janine daar en de overvallers willen Janine neerschieten en opdat moment springt hij ervoor en overlijd en Janine word dan ook dood geschoten. Ludo geeft immers wel zijn leven voor Janine. Dit alles is natuurlijk niet te hopen, maar als dit niet gebeurt dan is Bill ten dode opgeschreven, ieder Sanders zou er mee eens zijn dat Ludo wraak neemt op Bill.

Peter
25 september 2017 04:50
Antwoord op  Peter

Kan natuurlijk ook zijn dat Nina ontvoerd word, ze er immers er binnenkort uit ivm haar zwangerschap, want als Nina na haar Tante ook der moeder en vader verliest dan gaat ze tijdelijk weg, naar stefano , maar als Ludo komt te overlijden dan komt Stefano en Marcus neem ik aan wel terug voor de begrafenis.

Inge
5 oktober 2017 16:50
Antwoord op  Peter

Jij denkt zeker dat GTST een crime serie is , waarin iedere week een moord wordt gepleegd ofzo

nicky
22 september 2017 22:54

wat zou bill van plan zijn ? misschien het huis verkopen en terug na canada gaan

Peter
25 september 2017 04:38
Antwoord op  nicky

ik heb de aflevering van 2 oktober voorruit gekeken en Bill heeft mensen ingehuurd om Maxime al der schilderijen te stelen, Ludo heeft ze in een loods laten plaatsen en Bill weet welke. Deze scenario kan vele kanten op, een van de senario is dat Ludo aanwezig is bij de overval en daarbij om het leven komt, een andere scenario is dat Ludo er wel achterkomt wie het gedaan heeft en dat hij Bill helemaal aanpakt dat hierdoor o.a. zijn huis weer terug krijgt en dat Bill alle schade moet vergoeden en uit eindelijk de gevangenis in draait of word… Lees meer »

Kenny
25 september 2017 20:23
Antwoord op  Peter

Laten we hopen dat het laaste waar is van wat je zegt en dat ludo en janine snel gtst verlaten

Jan Jaap
26 september 2017 19:49
Antwoord op  Kenny

Rot toch met je lul verhaal, Ludo en Janine is GTST, de rest doet er niet toe.

Ype de vries
23 september 2017 23:06

Ype is bekent van fantast deze site in de gaten te houden

Kut
24 september 2017 16:22

Hoop dat Jeff lage blijft

Trevoro
25 september 2017 23:28

Bert kuizinga in gtst als Hans. Heeft iets te maken met Zoë.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!