Spoilers 26 februari t/m 2 maart 2018

MA 26/2
Anton voelt dat hij klem gezet wordt als Alex details van hem vraagt. Linda is bloednerveus wanneer ze wordt opgeroepen voor verhoor. Sjoerd heeft slecht nieuws en eist dat Bing hem inlicht over Jan Maes. Q komt ongevraagd met juridisch advies, maar dat valt niet goed.

DI 27/2
Rik betrapt Lana als ze iets strafbaars doet. Als Lana op de vlucht slaat, tergt ze haar moeder en daagt ze haar uit. Aysen komt erachter wat voor rotstreek Loes heeft uitgehaald. Linda vreest voor gevangenisstraf.

WO 28/2
Laura laat iets van zich horen, maar dit roept alleen maar vragen op. Kimberly ontkent bij Janine dat ze vanwege Ludo uit huis is gegaan. Noud wordt hierdoor aan het denken gezet en wil weten hoe het met Kimberly zit.

DO 1/3
Noud raakt gealarmeerd als hij Laura te spreken krijgt. Linda eist van Ludo dat hij er persoonlijk voor zorgt dat Anton een bericht van haar krijgt. Q maakt Sam grote verwijten: alle ellende in zijn leven komt door haar!

VR 2/3
Als Laura het niet meer ziet zitten, springen er drie mensen voor haar in de bres. Sjoerd krijgt de indruk dat Aysen Antons onschuld probeert aan te tonen. Hij wil weten waarom. Amir vindt dat Bing Lana verkeerd aanpakt.

Total
0
Shares
26 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?