Spoilers 30 oktober t/m 3 november

MA 30/10
Linda is helemaal klaar met Bill. Sam vindt steun bij Amir. Rover heeft spijt van zijn actie. Anton heeft niet door dat JJ met allerlei smoesjes steeds dicht bij hem in de buurt is. Kimberly krijgt de schrik van haar leven, maar heeft geen idee wie haar dit flikt.

DI 31/10
Ondanks dat zijn leven daar gevaar loopt, wil Amir toch terug naar Afghanistan. Sjors kan dit niet geloven en geeft Bing hiervan de schuld. Bill heeft onprettig nieuws voor Sam. Ludo krijgt een geweldig aanbod, maar slaat dit af. Nina zoekt een oppas voor Nola.

WO 1/11
Sam voelt zich schuldig omdat ze Anna’s geheim heeft prijsgegeven. Job probeert zijn verantwoordelijkheid te ontvluchten, maar Sjoerd, Noud en Zoë laten dit niet toe. Lucas heeft een personeelsprobleem. Zoë probeert onder een afspraak uit te komen

DO 2/11
Er valt een slachtoffer als Nina het voor Lucas opneemt. Aysen heeft romantische plannen met Sjoerd, maar Rikki doorkruist deze. Noud grijpt in bij een onredelijke ruzie. Lucas en Felix verrassen de jury van de danswedstrijd

VR 3/11
Ludo wil niet geconfronteerd worden met het gemis van Maxime. Kimberly kan haar werk niet doen, omdat ze voelt dat alle ogen op haar gericht zijn. Rover probeert met een smoes Kimberly uit de weg te gaan. Laura probeert nare herinneringen aan de brand te ontlopen, maar Zoë dwingt haar om mee te gaan naar de heropening van Boks.

Total
0
Shares
13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Levi van Kempen krijgt rol in GTST

Volgend artikel
GTST Bill Norris

Bill Norris 31 oktober voor het laatst te zien in GTST

Heb je dit al gelezen?