Cliffhanger spoilers 2 t/m 6 juli

MA 2/7
Als Loes zich vermomt en ergens binnendringt, loopt het helemaal mis. Zowel Aysen als Sjoerd ondergaat een verrassende vrijgezellenavond. Marieke gaat op het verkeerde moment door het lint en verknoeit een grote zakendeal.

DI 3/7
Het plan om de moordenaar te ontmaskeren loopt gevaar door een actie van Nina. Sjors weet niet wat ze aan moet met een definitief toekomstbesluit van Tim. Door geldgebrek kunnen Lana en Q niet verder reizen naar Denemarken, maar ze kunnen ook niet terug. Laura geeft Lucas liefdesadvies.

WO 4/7
Vandaag gaat Aysen met Sjoerd trouwen. Sjoerd heeft een enorme verrassing voor haar. Marieke probeert de mislukte zakendeal recht te zetten en vertrouwt op haar charme. Als Lucas een bekende tegen het lijf loopt, lijkt het toeval. Maar zij is hier met een reden.

DO 5/7
Sjoerd vertroetelt Bram en biecht iets aan hem op. Anton spreekt allebei zijn zoons aan over wat er op huwelijk is gebeurd. Lucas weet over onbegrip en wraakgevoelens heen te stappen, Noud kan dat echter niet.

VR 6/7
Terug naar de dag van het huwelijk: Ludo kan Nina maar niet bereiken. Wanneer zijn ongemak groeit, zet hij alle middelen in om haar te vinden. Als Bing bijkomt in het ziekenhuis, wordt hij direct ondervraagd door de politie. Aysen achtervolgt Loes. Ze komen in een extreme situatie terecht.

Total
1
Shares
56 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

‘Cliffhanger GTST aangepast wegens overeenkomsten ongeval Crane Hotel’

Volgend artikel

Komt Tiffy dan eindelijk naar Meerdijk?

Heb je dit al gelezen?