Cliffhanger spoilers 2 t/m 6 juli

MA 2/7
Als Loes zich vermomt en ergens binnendringt, loopt het helemaal mis. Zowel Aysen als Sjoerd ondergaat een verrassende vrijgezellenavond. Marieke gaat op het verkeerde moment door het lint en verknoeit een grote zakendeal.

DI 3/7
Het plan om de moordenaar te ontmaskeren loopt gevaar door een actie van Nina. Sjors weet niet wat ze aan moet met een definitief toekomstbesluit van Tim. Door geldgebrek kunnen Lana en Q niet verder reizen naar Denemarken, maar ze kunnen ook niet terug. Laura geeft Lucas liefdesadvies.

WO 4/7
Vandaag gaat Aysen met Sjoerd trouwen. Sjoerd heeft een enorme verrassing voor haar. Marieke probeert de mislukte zakendeal recht te zetten en vertrouwt op haar charme. Als Lucas een bekende tegen het lijf loopt, lijkt het toeval. Maar zij is hier met een reden.

DO 5/7
Sjoerd vertroetelt Bram en biecht iets aan hem op. Anton spreekt allebei zijn zoons aan over wat er op huwelijk is gebeurd. Lucas weet over onbegrip en wraakgevoelens heen te stappen, Noud kan dat echter niet.

VR 6/7
Terug naar de dag van het huwelijk: Ludo kan Nina maar niet bereiken. Wanneer zijn ongemak groeit, zet hij alle middelen in om haar te vinden. Als Bing bijkomt in het ziekenhuis, wordt hij direct ondervraagd door de politie. Aysen achtervolgt Loes. Ze komen in een extreme situatie terecht.


56
Laat een reactie achter!

Jellert

Niet waar het is Loes gepletter

GTST-je

Ik denkt dat Nina het overleedt, ik denk dat het dan zo gaat: Net voor dat ze wordt geplet stop de machine. Een van die mannetjes gaat kijken wat er aan de hand is. Dan hoort hij Nina en haalt de auto daar weg waar ze in zit. Hij legt de auto neer en maakt hem open en ziet Nina. Zo denk ik dat het gaat gebeuren

Gerard

Ik kijk sommige gtst classics terug,valt me heel erg op de verhaallijnen daar ging het ergens over nu niet meer.Ook de Cliffhangers daar keek je naar uit nu is er niks meer aan zo voorspelbaar

Gerard

Catfight was wel goed tussen Loes en Aysen maar het einde van Loes niet in de haven van Rotterdam ook nog

Gerard

Beetje raar van het Huwelijk dat was toch Woensdag of hebben we een stuk gemist??

Gerard

Loes is dood en Rick zwaargewond denk dat ie ook gaat hemelen

Gerard

Mooi opgenomen in de haven van Rotterdam Meerdijk is een Dorp en dan weer een Stad dat klopt niet

Gerard

Straks voetbal die cliff kan je nog de hele Zomer bekijken
Zal wel heel voorspelbaar zijn en saai Belgie gaat voor gtst

Silke

Wat een waardeloze clifhanger

Gerard

Wat een saaie boel in Meerdijk rond Bing Nina en Loes ik kijk niet meer je kan nog beter naar het voetbal kijken.En Sjors is gewoon een ouwe zeur en een slechte moeder haar dochter is spoorloos en zit ze te flirten met die duffe Tim.

Luna

Ik denk dat Bing dood gaat en bij Nina zet ik een vraag teken neer
Want principe wil Loes gewoon van Nina af
Maar door een grote fout gaat Bing dood en Loes draait dan helemaal door en probeerd Nina te vermoorden maar mislukt en door iets of iemand gaat Loes dood en Zoe en Aysen worden gewoon naar het ziekenhuis gebracht ­čÖé

Gerard

Deze week hoef je niet meer te kijken alleen Vrijdag en dan is het klaar voor mij ik kijk niet meer.Spannend is het al een hele tijd niet meer in Meerdijk het seizoen is veel te lang en dan gaan ze alles rekken om je als kijker vast te houden.

Suuzz

Lekker is dat! Normaal is in de RTL app de vooruitkijk aflevering vanaf 20-20.15 uur te zien. Maar vanavond niet hoor. Nog steeds niet beschikbaar! Zou dat een commercieel Videoland trucje zijn? Zodat je lid wordt oid?
Ik trap er niet in. Al moet ik er tot volgende week vrijdag op wachten !!
Wat waardeloos RTL!!

Kenny Lilipaly

Na de afl van donderdag 5 juli op het einde denk ik dat bing nina en nog iemand dood gaan

Sike

Als Nina eruit ging hadden ze haar beter in China kunnen houden dus denk niet dat zij gaat.

Vlinder

Hahahaha, Sjoerd laat Aysen staan bij het altaar, zoiets had ik al een beetje verwacht dat Sjoerd Aysen terug pakt door haar de waarheid te gaan zeggen en haar alleen laat staan bij het altaar.

Luna

Vindt wel verdiend voor Aysen ookal ben ik een grote Aysen fan hahaha

Gerard

Sjoerd heeft gelijk het is een slet hoop dat ze ook uit Meerdijk gaat terug naar haar familie in Turkenland van Erdogan

Mike

Dat was een wel heel onverwachtse huwelijksceremonie…

Gerard

Dat was ook een cliff geweest ja laat iemand staan voor het Altaar hahahaha is nep hoor!!!