Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 1 t/m 4 februari

  Maandag 1 februari

  Janine wil voorkomen dat Nina eerlijk is over het veilinghuis. Shanti schrikt van de uitslag van de onderzoeken. Bing neemt het voor JoJo op tegenover Ilyas. Laura vertelt Henk dat Lydia niet te vertrouwen is.

  Dinsdag 2 februari

  Julian maakt zich klaar voor het gesprek met Marwan, terwijl Marwan steeds nerveuzer wordt. Ilyas staat op tegen zijn vader. Het lukt Lucas niet om JoJo op te vrolijken.

  Woensdag 3 februari

  Janine roept de hulp van Anton in. Billy schiet Richards grote plannen met het veilinghuis af. Shanti kan niet wachten om Louise op te halen. Tiffy weet niet of ze Daan moet geloven.

  Donderdag 4 februari

  Nina smeekt Billy en Richard hun mond te houden. Ilyas weigert het verzoek van Bing. Rik wil Daan beschermen, maar Shanti twijfelt of dat het beste is. Daan voelt zich verraden. Henk confronteert Lydia.

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

    • Smaken verschillen. Maar goed, ieder zijn/haar mening.

     Ik denk persoonlijk dat het niet altijd aan Lucas/Ferry ligt, maar de schrijvers die voor hem een verhaallijn schrijven of rol toebedelen.

     • Natuurlijk ligt het aan de schrijvers, ik zeg ook het karakter 😉 Met een mooie verhaallijn had hij wat mij betreft nog lang mogen blijven, dat hysterische past wel in een soap xD

      • Oke, Ik had er even over heen gelezen dat je het karakter bedoeld, sorry. Maar blij dat we het hierover eens zijn.

      • De acteur Ferry is in de fout gegaan tijdens de 1ste lockdown in 2020 niet het personage Lucas. Ferry had toen lak aan de coronaregels dat is al een hele tijd bekent, hij bleef daten met mannen en knuffelen enz.

      • Ja @zz, Er is genoeg over gepraat en geschreven.

       Het is ook een terecht ontslag, omdat Ferry ook de opnameschema’s verschillende malen in de war heeft gestuurd. Bovendien is hij regelmatig gewaarschuwd. Ik denk dat die video destijds over dat knuffelen in corona tijd met vrienden enz. de bekende druppel was.

  1. Vraag mij af wanneer en hoe Lucas eruit gaat..hij heeft in november de laatste opnames gehad dus had eigenlijk verwacht dat we nu wel iets over bekend zou worden..