Spoilers 1 t/m 4 mei

Maandag 1 mei

Merel raakt ontroerd als Saskia en Julian excuses aanbieden voor hun gedram. Bing krijgt door dat Stanley op zoek is naar een vervanger voor Marwan. Linda is van plan ontslag te nemen. Steef voelt de druk oplopen als Julian hem aan het huiswerk zet.

Dinsdag 2 mei

Marwan ontdekt dat Steef weer paniekaanvallen heeft en biedt aan hem weer te helpen. Laura komt nader tot Margriet en neemt haar in vertrouwen: ze heeft weer een terugval gehad. Bing moet flink onderhandelen met Nola om haar zover te krijgen dat ze voor hem gaat werken.

Woensdag 3 mei

Saskia en Julian weten niet meer wat ze met Steef aan moeten en vragen Jonathan om hun zoon tot zijn examens te begeleiden. Nina is helemaal zen door haar yogaroutine. Ludo moet ineens aan de slag als Manu’s voetbalcoach. 

Donderdag 4 mei

Henk wil Laura als vermist opgeven, maar ze komt onverwacht toch thuis. Shanti ontmoet Mats die haar inspireert om haar talent als kapster te benutten. Nola is bijna jarig en heeft een bijzondere verjaardagswens.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
    1. Daar zit ik ook op te wachten, maar denk eerder dat het de andere kant op gaat. Het prinsesje wordt alles vergeven en vergeten.

      1. Ik denk eerder dat Janine weer in die shit gaat trappen en dit voor problemen tussen Ludo en Janine gaat zorgen. Want je kan zien dat Ludo echt klaar is met Nina.

Vorig artikel

Spoilers 24 t/m 27 april

Volgend artikel

Zomerstop al op 1 juni: ‘Een van de meest spectaculaire cliffs ooit’

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!