Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 1 t/m 5 april 2019

  MA 1/4
  Ludo krijgt een liefdesverklaring. Laura laat zich er door Daan niet uitzetten. Zoë heeft een grote verrassing voor Rik geregeld. Ze hoopt hem ermee te kunnen opvrolijken. Aysen krijgt een vervelend bericht en gaat op onderzoek uit.

  DI 2/4
  JoJo en Lana worden onder druk gezet door criminelen. Linda wil dat Rob stopt met Janines therapie. Janine heeft grote moeite zich over te geven aan haar situatie. Anton begrijpt niet waar Shanti mee bezig is. Tiffy biedt aan om Anton te helpen.

  WO 3/4
  Linda belandt in een catfight. Daarna heeft ze een advocaat nodig. Ook zoekt ze ruzie met een oude vriend. Aysen wordt uitgenodigd voor een promotiegesprek. Tiffy is er met haar hoofd niet bij en raakt verdwaald.

  DO 4/4
  Na een afzegging moet Lana aan de bak om de vrijgezellenparty van haar moeder alsnog te laten slagen. Bing bereidt zich voor op Lapland en zoekt zijn betaalpas. Laura eist dat Daan hun geheim verborgen houdt.

  VR 5/4
  De bruiloft van Sjors en Amir nadert. Amir wordt ‘ontvoerd’ naar Lapland, waar hij een overvol programma ondergaat, met racen, beesten, actie en helaas ook een ongeluk. Rover raakt diep onder de indruk van een vrouw. Sjors maakt zich klaar voor de mooiste dag van haar leven. Er zit haar echter nog één ding dwars…

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik had toch iets meer verwacht van de 6000ste aflevering. Vind hem toch best tegenvallen maar dat kan ook aan mij liggen.

   En weer een Amir met pech op zijn bruiloft? Wat een verhaallijn..

   Wel geinig dat die Billy dus de moeder van Shanti is, benieuwd hoe dat dan weer gaat uitpakken.

  2. Shanti en de palma daar is wat mee. Die blik op de ogen van shanti toen ze haar zag sprak meer dan woorden

  3. Ik ben gtst fan af. Ik volg het niet meer de verhaallijnen zijn niet spannend meer. De nieuwe acteurs vreselijk.

  4. Vreemd dat mijn bericht niet geplaatst is over Amir die misschien wel een ongeluk krijgt in lapland dat daarom het huwelijk niet doorgaat.

   Britt Scholten heeft denk ik gewoon een flexwet zij staat nog in de leader en er is geen afscheidfilmpje gemaakt.

  5. Die psychiater die is een handlanger van Hein. Of familie ofzo. Want waarom zien we niets van het hypnotiseren? Alleen begin en einde..
   Janine word bewerkt om het verkeerde te doen.

   Doe stripper voor Sjors is de ex van shanti. Dat word ook nog eens feestje..

  6. Spannend weekje, heerlijk!! Alleen gaan Ludo&Janine weer uit elkaar natuurlijk, daar ben ik zachtjes aan wel klaar mee ? En kan Lana er asjeblieft snel uit, ze speelt niet alleen bar slecht, maar die uitstraling is ook om te janken.

   • @ Konijn, je hebt helemaal gelijk! Ik vind Lana ook 10x niks! Echt een probleem kind nu heeft ze Jojo ook in de shit gebracht met die criminelen..

   • @Konijn, dus omdat Ludo een liefdesverklaring krijgt, concludeer je al gelijk dat Janine en Ludo uit elkaar gaan. Beetje voorbarige conclusie lijkt mij.
    Laten we dat nog maar even afwachten, of dit inderdaad wel gaat gebeuren.

    Je wilt Lana er uit? Speelt een opstandige puber, jij was nooit puber?
    Of kun jij het beter? Zou zeggen doe eens auditie.