Spoilers 1 t/m 5 januari 2018

MA 1/1
Zoë is plotseling dakloos en weet niet waar ze naartoe moet. Anton neemt een grote beslissing, maar houdt geen rekening met Linda. Lucas houdt de schijn op, maar Janine doorziet dit. Noud is zijn oma tot steun als ze onzeker is en het moeilijk heeft.

DI 2/1
Sam komt vol enthousiaste verhalen terug uit Schotland. Eenmaal thuis doet ze meteen een ontdekking, waardoor ze moet ingrijpen. Q vindt het in huize Bouwhuis veel te chaotisch. Sjoerd heeft een meevaller.

WO 3/1
Anton bedenkt strenge huisregels waarmee hij de wanorde thuis wil oplossen. Amir is druk aan het studeren, zodat hij in Nederland kan worden toegelaten als arts. Loes is bang dat Zoë haar verraadt bij Bing.

DO/1
Aysen is het slachtoffer van seksuele intimidatie. Bing botst met Amir, omdat ze allebei anders omgaan met een grote tegenslag. Lucas wil Ludo betrekken bij de problemen in Toko. Lana gaat voor het eerst stappen.

VR 5/1
Sjors weet niet wat ze aan moet met het pubergedrag van haar dochter Lana. Laura saboteert een enquête in de Rozenboom. Aysen ontdekt dat Zoë zich door sugardaddy Jan laat misbruiken. Lucas ergert zich aan Ludo.

Total
0
Shares
11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST Meerdijk App: antwoorden en hulp maandag 18 december 2017

Volgend artikel

Marcus Sanders keert terug naar Meerdijk

Heb je dit al gelezen?