Spoilers 1 t/m 5 juli 2019: DE CLIFFHANGER

MA 1/7
Sjors is het gedram van Lana helemaal zat. Anton raakt betrokken bij een hoogoplopend arbeidsconflict. Rover en Valentijn kunnen het maar niet eens worden over de inrichting van hun gezamenlijke woning.

DI 2/7
Laura ontdekt dat Rik uitgaven doet die hij zich niet kan veroorloven. Aysen wordt betrapt bij een illegale aankoop. Het voelt voor Anton alsof hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begint.

WO 3/7
Als Janine bij haar positieven komt, heeft ze geen idee wat er gebeurd is, waar ze zich bevindt en in wiens handen ze gevallen is. Aysen belandt in een levensgevaarlijke situatie en denkt zich daar uit te kunnen schieten.

DO 4/7
Zoë is supergelukkig totdat ze ontdekt wat daar het prijskaartje van is. JoJo wordt tegen haar zin gebombardeerd tot hoofdact van de vloglancering. Bing en Nina hopen Daan te kunnen oppeppen met foute muziek.

VR 5/7: DE CLIFFHANGER
Amir draait zijn eerste dienst op een traumahelikoper en komt in een heftig ongeluk terecht. Janine doet een schokkende ontdekking over Ludo. Nina wordt overrompeld als ze aan Daans ziekenhuisbed zit.

Total
28
Shares
55 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 24 t/m 28 juni 2019

Volgend artikel

GTST pleegt zelfmoord

Heb je dit al gelezen?