Spoilers 1 t/m 5 juli 2019: DE CLIFFHANGER

MA 1/7
Sjors is het gedram van Lana helemaal zat. Anton raakt betrokken bij een hoogoplopend arbeidsconflict. Rover en Valentijn kunnen het maar niet eens worden over de inrichting van hun gezamenlijke woning.

DI 2/7
Laura ontdekt dat Rik uitgaven doet die hij zich niet kan veroorloven. Aysen wordt betrapt bij een illegale aankoop. Het voelt voor Anton alsof hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begint.

WO 3/7
Als Janine bij haar positieven komt, heeft ze geen idee wat er gebeurd is, waar ze zich bevindt en in wiens handen ze gevallen is. Aysen belandt in een levensgevaarlijke situatie en denkt zich daar uit te kunnen schieten.

DO 4/7
Zoë is supergelukkig totdat ze ontdekt wat daar het prijskaartje van is. JoJo wordt tegen haar zin gebombardeerd tot hoofdact van de vloglancering. Bing en Nina hopen Daan te kunnen oppeppen met foute muziek.

VR 5/7: DE CLIFFHANGER
Amir draait zijn eerste dienst op een traumahelikoper en komt in een heftig ongeluk terecht. Janine doet een schokkende ontdekking over Ludo. Nina wordt overrompeld als ze aan Daans ziekenhuisbed zit.


55
Laat een reactie achter!

Henk

Niet superspannende spoilers eerlijk gezegd; Verder moet ik iets kwijt wat mij totaal tegen staat. Waarom in vredesnaam weer van dat verschrikkelijke vlog-gedoe in de serie. RTL/Endemol/GTST hebben al een groot probleem met teruglopen lineaire kijkcijfers en dan komen ze met zo’n vreselijke verhaallijn. Ik vermoed dat de oudere GTST fan voornamelijk nog via tv kijkt. Die zitten bij lange na niet te wachten op kinderachtige pubers die een vlogkanaal beginnen en zo jaag je ook deze kijker weg. Daarbij valt de terugkeer van Valentijn Sanders mij vies en vies tegen. Wat mij betreft hadden ze net zo goed een… Lees meer »

Nick

Mooi gesproken!

Nathalie

Eens!

John

Helemaal mee eens! Beter schrijven ze die jojo, rover, valentijn, lana uit de serie. Alleen maar saaie, kinderachtige scènes met die personages.

Petra

Helemaal mee eens. Het begint steeds meer op een tienersoap te lijken.

Edd

Helemaal mee eens Henk, het is echt Spangas 2.0 aan het worden. Een lachertje die vlog verhaallijn. En dan heb ik het nog niet eens over het ongeluk van Daan, dat kan zelfs een vijfdejaars havo-leerling beter in beeld brengen. Ik keek gisteren voor de eerste keer in een week en dat was direct ook weer de laatste keer…
En idd, ik had ook meer verwacht van Valentijns komst. Ze verpesten dit net zo hard als de terugkeer van Martine in 2017. Peter van der Vorst heeft gezegd dat GTST bijgestuurd wordt, fingers crossed voor het nieuwe seizoen…

Moud

@Henk, helemaal met je reactie eens. Had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Toppie. 🙂 En al helemaal herken ik mij in je verhaal/woorden. Ik zou willen dat het productieteam het wel las, met zo’n onderbouwde reactie zouden ze wel degelijk iets moeten (kunnen) doen. Ik vind, heb het al vaker gezegd, steeds meer een SpangaS 2.0 worden. Ik heb niets tegen jeugdige spelers, moeten zeker een kans krijgen, maar dit is wat veel van het goede, dat vlog gebeuren, hadden ze op Instragram moeten laten, niet in de reguliere afleveringen. Veel (oudere) mensen hebben dat niet gevolgd op Instragram… Lees meer »

Daatje 1968

Helemaal mee eens

Gina

Dat vlog gedoe gaat inderdaad nergens over, ik ben zelf een tiener en vind er niks aan, volgens mij denken ze dat ze hiermee de jeugd aanspreken wat totaal niet waar is, het is bijna gênant te noemen

anneke

helemaal mee eens.

Damian

niet mee eens

Boris Boef

is het niemand opgevallen dat Valentijn officieel pas 12 jaar oud is? Toch knap dat schrijvers de leeftijd kunnen aanpassen en dat het gros van de kijkers dit accepteert.

Zebje

Ook mee eens wat betreft t vloggedoe , maar wat de cliffhanger betreft romdom Ludo , Janine , Billy , Carmen en verhaallijn Zoe, Nabil wordt het wel weer spannend.

Gerit

Nog geen exit Daan dus

Arthur Morgan

Ben benieuwd wat er met Ludo is…
Janine doet een schokkende ontdekking en Nina wordt overrompeld?

Arthur Morgan

Ludo… :*/

Peter

Ik ben er van overtuigd dat Ludo niet dood is.

MrT.Kuilboer

Ik denk het ook niet dat hij ondergedoken is voor ze eigen veiligheid en dat Janine zogenaamd ontvoerd word en dan is ze straks bij ludo waar ludo zit ondergedoken, waarschijnlijk ook door hem om te zorgen dat Janine veilig is en dan nu alleen nog de kinderen op tijd weg halen

Zebje

Als Ludo dood zou zijn is dat door Carmen . Zelfs Billy is beetje bang voor Carmen dat ze Aysen gaat bellen. Misschien is Ludo ontvoerd.

mark

ludo is niet dood, als dat wel zo is.
dan is het einde van gtst in zicht

Joshhiu

KLOPTTT MAAR IK DENK NIET DAT GTST ZO DOM IS OM LUDO TE VERMOORDEN DAN KUNNEN ZE ECHT STOPPEN

Joemie

Volgens mij werken we toe naar een spannende seizoensopener voor over 7 weken.
Wat ik raarder vind is dat we nog niet gemeld is over wat er in de zomer in de plaats komt

Peter

Dat is wel degelijk gemeld.
Er komt een quiz met Ruben Nicolai voor in de plaats.

dinges

Komt Loretta Schrijver nog tevoorschijn…. ?

dinges

Ohja in de laatste aflevering van dit seizoen.. we zullen zien.

Rvda

Oh, die kinderachtige verhaallijnen. Verschrikkelijk. Joho, rover,
Lana en al die andere pipi’s. Tenenkrommend. Waar is GTST gebleven? Waar is de vaste bitch van gtst? Waarom zijn de eindes van gtst niet meer de eindes van een soap. Waar is de driegende, spannende muziek onder de (spannende) scenes? Waar is de (dramatische) muziek onder de moeilijke scenes? Dit alles is soap. Niets meer van over. Kom op jongens, ik wil graag blijven kijken maar het wordt me erg moeilijk gemaakt.

Joshhhi

JAAA IK GEEF JE GELIJK!

mark

laat er alsjeblieft 2 of 3 gezinnen erbij komen in de serie het draait nu alleen maar om de familie sanders en dat mag wel stoppen

Chanti

Kijk je toch niet, ik vind het nog steeds leuk.

Zebje

Lana mag er wel in blijven wat mij betreft. Zij heeft een belangrijk aandeel gehad in de zaak Jan Meas. De rest van die tieners mogen wel weer eruit.

Edd

Ja mee eens, ik vind Lana ook best een interessant karakter gezien haar geschiedenis.

Damian

mensen wat een negatieve reacties allemaal ik ben een vaste kijker sinds afl 1 en in bepaalde opzichten is de serie achteruit gegaan maar het valt reuze mee

Lisotte

Nou, als Loretta schrijver straks het personage blijkt te zijn die overal achter zit (billy/martine/carmen) dan hebben we wat mij betreft een waar dieptepunt bereikt.

Edd

Ik denk echt dat de rol van Loretta Schrijver net zo klein wordt als die van Chantal Janzen.

Joemie

Ik denk dat ze het nieuws gaat presenteren

Geert

Ik denk dat ze alleen zwaaiend door beeld loopt met een kopje koffie.

Kevin

Er is wel veel commentaar tegenwoordig he? Ik ben het er deels mee eens. Karakters als Jojo, en de nieuwe rover voegen niet erg veel toe. We kijken nu al minstens een half jaar naar beide karakters en het voegt gewoon niks toe. Misschien moeten we eerst even afwachten wat er gaat gebeuren rondom Valentijn voordat we met zijn allen hem afstempelen als slechte acteur en een vervelend karakter. Ook snap ik het commentaar op Lana niet echt eigenlijk, ik vind Faye eigenlijk wel een goede actrice en zorgt nog een beetje voor wat actie in de serie. Ik denk… Lees meer »

damiannurmohamed

Ik vind zelf de jongeren lijn rover,jojo,lana,valentijn best mee vallen de serie gaat ook mee met zijn tijd

Ik vind jullie reacties erg negatief zoveel commentaar kom dan met een oplossing ik heb zelf de schrijvers al een suggestie gegeven voor een nieuwe verhaallijn

Stan

Vind de jongeren maar kabouters vooral Rover en Valentijn en Kimberly is ook niks kan terug naar India