Spoilers 1 t/m 5 juli 2019: DE CLIFFHANGER

MA 1/7
Sjors is het gedram van Lana helemaal zat. Anton raakt betrokken bij een hoogoplopend arbeidsconflict. Rover en Valentijn kunnen het maar niet eens worden over de inrichting van hun gezamenlijke woning.

DI 2/7
Laura ontdekt dat Rik uitgaven doet die hij zich niet kan veroorloven. Aysen wordt betrapt bij een illegale aankoop. Het voelt voor Anton alsof hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begint.

WO 3/7
Als Janine bij haar positieven komt, heeft ze geen idee wat er gebeurd is, waar ze zich bevindt en in wiens handen ze gevallen is. Aysen belandt in een levensgevaarlijke situatie en denkt zich daar uit te kunnen schieten.

DO 4/7
Zoë is supergelukkig totdat ze ontdekt wat daar het prijskaartje van is. JoJo wordt tegen haar zin gebombardeerd tot hoofdact van de vloglancering. Bing en Nina hopen Daan te kunnen oppeppen met foute muziek.

VR 5/7: DE CLIFFHANGER
Amir draait zijn eerste dienst op een traumahelikoper en komt in een heftig ongeluk terecht. Janine doet een schokkende ontdekking over Ludo. Nina wordt overrompeld als ze aan Daans ziekenhuisbed zit.


55
Laat een reactie achter!

Damian

gaat amir dood

Evert

Las net dat GTST weer teruggaat naar de oude formule, wat dat ook mag zijn. Als daarmee de melige en saaie karakters als Rover, Valentijn, JoJo en ook wel Lana en Kim verdwijnen, lijkt mij dat een goede zet.

Stan

Zag er vanavond vreselijk nep uit met de boeven en Janine Aysen vond het schieten wel leuk.
De rest was niet om aan te kijken rond de kabouter Valentijn Lana en Jojo.
Janine ontdekt dat Ludo de hele tijd in de Rozenboom heeft gezeten, met Billy zo groot in Meerdijk als dorp nu ook weer niet.

Stoot

Overleefd aysen het wel ?

Stan

Nee en Zoë ook niet denk ik!!

Laura

Hoezo trouwt Ludo met Billy???

Nina

Had wel meer verwacht van de cliffhanger

kenny

pff het is ook nooit goed ik vond het best wel mee vallen

🙈daan

Echt he saai

Sanne

Jojo eet superveel en valt af, bing maakte al een opmerking naar haar toe… en ik las dat jojo tijdens de lancering van de vlog onderuit gaat met de tekst “wat mankeert haar?” Iemand een idee? Bing dacht een eetstoornis, maar zij ontkent dat. Iemand ideeen?

Renee

Wij denken de symptomen van type1 diabetes te herkennen. Ook omdat ze veel water drinkt 😉

Stan

Fictief he…. diabetes hebben we nog niet gezien in Meerdijk alle andere ziektes wel hahah

Ikke

Jaa klopt! Ze is in de nieuwe afleveringen aan het spuiten

Stan

Is maar chips dat is geen eten

GigiHo

Diabetes type 1 lijkt t wel idd

Inge

Enerzijds lees ik dat kijkers vinden dat het alleen maar om de familie Sanders draait, anderzijds dat ze vinden dat er geen gtst zonder Ludo is. Wat als Erik Vogel zelf ooit wat anders wil? Ik vindt juist dat ze de spoilers de laatste tijd summier houden en de aflevering daardoor juist verrassender is. Wat bovenstaande spoilers betreft, misschien dat Loretta een nieuws bulletin o.i.d. heeft over het gebeuren met de traumahelikopter? Verder denk ik dat Carmen ( Barbara Pauwels) achter de verdwijning van Ludo zit en een op zich zelf staand karakter is. Ik herken mij wel deels in… Lees meer »

damiannurmohamed

Ik vind zelf de jongeren lijn rover,jojo,lana,valentijn best mee vallen de serie gaat ook mee met zijn tijd

Ik vind jullie reacties erg negatief zoveel commentaar kom dan met een oplossing ik heb zelf de schrijvers al een suggestie gegeven voor een nieuwe verhaallijn

Stan

Vind de jongeren maar kabouters vooral Rover en Valentijn en Kimberly is ook niks kan terug naar India

Kevin

Er is wel veel commentaar tegenwoordig he? Ik ben het er deels mee eens. Karakters als Jojo, en de nieuwe rover voegen niet erg veel toe. We kijken nu al minstens een half jaar naar beide karakters en het voegt gewoon niks toe. Misschien moeten we eerst even afwachten wat er gaat gebeuren rondom Valentijn voordat we met zijn allen hem afstempelen als slechte acteur en een vervelend karakter. Ook snap ik het commentaar op Lana niet echt eigenlijk, ik vind Faye eigenlijk wel een goede actrice en zorgt nog een beetje voor wat actie in de serie. Ik denk… Lees meer »

Damian

mensen wat een negatieve reacties allemaal ik ben een vaste kijker sinds afl 1 en in bepaalde opzichten is de serie achteruit gegaan maar het valt reuze mee

Lisotte

Nou, als Loretta schrijver straks het personage blijkt te zijn die overal achter zit (billy/martine/carmen) dan hebben we wat mij betreft een waar dieptepunt bereikt.

Edd

Ik denk echt dat de rol van Loretta Schrijver net zo klein wordt als die van Chantal Janzen.

Joemie

Ik denk dat ze het nieuws gaat presenteren

Geert

Ik denk dat ze alleen zwaaiend door beeld loopt met een kopje koffie.

Zebje

Lana mag er wel in blijven wat mij betreft. Zij heeft een belangrijk aandeel gehad in de zaak Jan Meas. De rest van die tieners mogen wel weer eruit.

Edd

Ja mee eens, ik vind Lana ook best een interessant karakter gezien haar geschiedenis.

Rvda

Oh, die kinderachtige verhaallijnen. Verschrikkelijk. Joho, rover,
Lana en al die andere pipi’s. Tenenkrommend. Waar is GTST gebleven? Waar is de vaste bitch van gtst? Waarom zijn de eindes van gtst niet meer de eindes van een soap. Waar is de driegende, spannende muziek onder de (spannende) scenes? Waar is de (dramatische) muziek onder de moeilijke scenes? Dit alles is soap. Niets meer van over. Kom op jongens, ik wil graag blijven kijken maar het wordt me erg moeilijk gemaakt.

Joshhhi

JAAA IK GEEF JE GELIJK!

mark

laat er alsjeblieft 2 of 3 gezinnen erbij komen in de serie het draait nu alleen maar om de familie sanders en dat mag wel stoppen

Chanti

Kijk je toch niet, ik vind het nog steeds leuk.

dinges

Komt Loretta Schrijver nog tevoorschijn…. ?

dinges

Ohja in de laatste aflevering van dit seizoen.. we zullen zien.

Joemie

Volgens mij werken we toe naar een spannende seizoensopener voor over 7 weken.
Wat ik raarder vind is dat we nog niet gemeld is over wat er in de zomer in de plaats komt

Peter

Dat is wel degelijk gemeld.
Er komt een quiz met Ruben Nicolai voor in de plaats.