Spoilers 1 t/m 5 februari

by GTSTCourant

MA 01/02
Nina ontdekt waar Janine mee bezig is. Als Wiet haar vertrek naar Stuttgart concreet maakt, trekt Anna haar conclusies. Noud heeft niet door dat Nina zich toch met hem en Sacha gaat bemoeien.

DI 02/02 
Linda moet in actie komen omdat Rover niet op school is verschenen. Als Thijs de zorg voor Teddy probeert te combineren met een zakenafspraak, is Rikki niet blij met de oplossing die hij bedenkt.

WO 03/02
Rover ziet zwaar af in de kou. Linda doet Sam een belofte die ze niet waarmaakt. Thijs probeert de band tussen Rikki en Sjoerd te begrijpen. Aysen vindt het verdacht dat Sjoerd zich constant op Teddy stort.

DO 04/02
Wiet gaat door het stof om de situatie voor Anna recht te zeggen. Nina liegt en hoopt dat ze zo de familieverhoudingen kan herstellen. Ook al maakt Bing weinig kans, toch presenteert hij een reddingsplan aan Ludo.

VR 05/02
Janine is in de war na een ontmoeting in het park. Linda wil het goedmaken met Sam. Rikki vertrouwt Teddy met moeite aan Sjoerd toe. Sam laat Rover weten dat hij helemaal verkeerd bezig is.

GTSTCourant.com en TVGids.

Lees ook:

1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Rose
20 januari 2016 00:25

Waar is Sjors??

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!