SPOILERS 10 T/M 13 MEI

by GTSTCourant

Maandag 10 mei
Therapeute Ellis slaat een nieuwe weg in met Ludo om hem zijn gevoelens te laten uiten. Shanti en Rik genieten van een avondje met z’n tweeën. Indra probeert met Richard in gesprek te gaan.

Dinsdag 11 mei
Nina speelt in op Linda’s schuldgevoel. Indra raakt een gevoelige snaar bij Richard. Daan krijgt een bericht van de Kinderbescherming waardoor de relatie met zijn broer onder vuur komt te staan. Lukt het Laura om tussen Daan en Rik te bemiddelen?

Woensdag 12 mei
De spanning neemt flink toe in huize Verduyn wanneer Demi’s bevalling nadert. Terwijl Laura haar best doet om Rik en Daan weer nader tot elkaar te brengen, probeert Shanti Louise tegen Daan op te zetten.

Donderdag 13 meI
Demi krijgt voor het eerst haar kind in haar handen. Laura biedt Henk een troostende schouder. Linda vertrekt voor Sams bruiloft naar Amerika. JoJo komt in tijdsnood voor haar zangexamen. Zal ze nog op tijd zijn?


Lees ook:

23 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
29 april 2021 20:38

Ik ben eigenlijk verbaasd om te lezen dat nu, vlak voor de finale de baby al wordt geboren. Aangezien deze verhaallijn het grootste deel van het seizoen heeft gespeeld, had ik verwacht dat één van de cliffhangers van het seizoen iets met de bevalling zou zijn. Het kwam zelfs in mij op dat er tijdens de bevalling misschien een complicatie zou optreden, waardoor Demi in coma raakt of zelfs sterft. Op die manier zouden de Verduyntjes in het nieuwe seizoen een hoop te verwerken hebben m.b.t. de overleden Demi en haar pasgeboren kindje + Marwan zou dan misschien bij zinnen… Lees meer »

Anita
30 april 2021 12:29
Antwoord op  Martin

Haha ik denk dat wij samen het verhaallijn moeten gaat maken. Ik ben het zo met je eens. Gtst wordt op deze manier echt saai en zeker het verhaal rond om ludo duurt te lang✌ denk dat wij onze handen in 1 mieten slaan🤣🤣

Martin
30 april 2021 16:32
Antwoord op  Anita

Nou, blijkbaar deelt niet iedereen onze mening. Ik kijk GTST eigenlijk nu pas met steeds minder plezier. Ze hebben het realistischer gemaakt qua verhaallijnen, maar ook qua tijdsduur. En dat mag van mij allebei echt weer een klein stukje teruggedraaid worden. Een combinatie van realistisch en meer actie… Er is sinds vlak voor het vertrek van Sjors en Lana niemand meer overleden; geen ontvoeringen meer; geen aanslagen op iemands levens meer… Ik mis gewoon dat soort actie wel een beetje tegenwoordig. Er mag van mij echt wel weer iets schokkends gebeuren. Iemand dood of ontvoerd.

KaasKoekje
1 mei 2021 21:01
Antwoord op  Martin

Ik gok dat Demi haar baby ontvoert ofzo -> cliff

Moud
2 mei 2021 12:42
Antwoord op  KaasKoekje

Zou kunnen, maar in de cliff is pas over ruim 2 maanden (8 juli)

Everdina
2 mei 2021 23:35
Antwoord op  Anita

Anita ga eerst eens leren schrijven voor je gaat dromen om een verhaallijn in elkaar te zetten

Jeanneke
30 april 2021 16:16
Antwoord op  Martin

Wat benji grof zeg.

Martin
1 mei 2021 13:11
Antwoord op  Jeanneke

Grof? Ik weet niet wat er zo grof is aan mijn reactie, haha. Geef alleen mijn mening en keur verder niemand af.

Misha
4 mei 2021 11:26
Antwoord op  Martin

Ik denk wel dat de baby belangrijk wordt in de cliffhanger. Demi die spijt heeft van het afstaan en haar terug gaat halen, of Demi die overspannen is omdat ze de baby heeft gehouden en compleet doordraait. Zoiets.

Andere optie: Daan krijgt Louise terug en Shanti ontvoert de baby van Demi.

Marith
6 mei 2021 18:34
Antwoord op  Martin

Ik denk dat de cliff ook kan zijn dat Daan en Shanti toch iets krijgen in het geheim of dat daan shanti verkracht. dan wordt Shanti zwanger en dan moet ze dat Rik vertellen

Romy
29 april 2021 22:12

Ik ben Shanti zo zat.

Mila
30 april 2021 14:15
Antwoord op  Romy

Jaáaa zo gemeen bitch. Maar goed dat ze geen kind krijgt

Ria
30 april 2021 11:53

Wat een kreng is die Shanti toch zo iemand verdient geen kind

rene
1 mei 2021 10:12
Antwoord op  Ria

een soap ……………………. het is maar een soap………………… van mij mag ze een hok vol kinderen zolang ik ze maar niet zie in de serie want kinderen genoeg nu.

Boudewijn van Z
1 mei 2021 03:00

Ludo gaat wiepen met de therapeut denk ik.

KaasKoekje
1 mei 2021 20:59
Antwoord op  Boudewijn van Z

Oldskool Ludo! Hahaha

Jeroen
4 mei 2021 08:27
Antwoord op  Boudewijn van Z

Dat dacht ik ook inderdaad. Die therapeut gaat een grotere rol spelen dan alleen praatmaatje.
Inderdaad vreemdgaan. Of uit op meer van ludo. Chantage. Omkoping.

Jeroen
1 mei 2021 11:24

Wie vind het ook leuk dat Ludo de Laaste tijd niet meer alijd in zijn pak te zien is maar ook andere kleding draag

Linda
1 mei 2021 12:10

Weet iemand misschien wanneer de zomerstop precies is dit jaar?? Ben wel erg benieuwd welke kant dit op gaat moet ik zeggen.. Overigens hoop ik wel dat de cliff aanzienlijk beter gaat worden dan die van vorig jaar want die was echt slecht vond ik. Hoop op een zeer spannende cliff waarbij weer meerdere levens in Meerdijk op het spel zullen komen te staan… Maar ja het is afwachten wat de schrijvers er weer van gemaakt hebben. Ik gok ook dat Ludo weer tegen die tijd back is en hij misschien wel op meedogenloze wijze wraak gaat nemen op Billy… Lees meer »

Moud
1 mei 2021 12:58
Antwoord op  Linda

Zomerstop (& cliffhanger) is op 8 juli 2021.

Ik hoop ook op een spannende cliffhanger, maar of de verhaallijn Ludo, Janine, Billy en Richard dan tot een climax komt? Is dat niet wat lang, nog zo’n 2 maanden wachten?

Linda
1 mei 2021 17:02
Antwoord op  Moud

Tja das ook wel weer zo maar ach het maakt mij verder niet zoveel uit ALS het maar heel erg spannend gaat worden….en je je heel de zomer moet afvragen wie er nog in leven is..

Marcel
4 mei 2021 14:12

Wat is GTST slecht geworden , verschrikkelijk saai een doorlopend postbus 51 spot alleen maar maatschappelijke thema’s niks spannends meer ,Ludo die tegen een kraai praat bij de psycholoog… wauw ik haal af.👎

rene
5 mei 2021 15:22
Antwoord op  Marcel

doei

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!