Spoilers 10 t/m 13 mei

Maandag 10 mei
Therapeute Ellis slaat een nieuwe weg in met Ludo om hem zijn gevoelens te laten uiten. Shanti en Rik genieten van een avondje met z’n tweeën. Indra probeert met Richard in gesprek te gaan.

Dinsdag 11 mei
Nina speelt in op Linda’s schuldgevoel. Indra raakt een gevoelige snaar bij Richard. Daan krijgt een bericht van de Kinderbescherming waardoor de relatie met zijn broer onder vuur komt te staan. Lukt het Laura om tussen Daan en Rik te bemiddelen?

Woensdag 12 mei
De spanning neemt flink toe in huize Verduyn wanneer Demi’s bevalling nadert. Terwijl Laura haar best doet om Rik en Daan weer nader tot elkaar te brengen, probeert Shanti Louise tegen Daan op te zetten.

Donderdag 13 meI
Demi krijgt voor het eerst haar kind in haar handen. Laura biedt Henk een troostende schouder. Linda vertrekt voor Sams bruiloft naar Amerika. JoJo komt in tijdsnood voor haar zangexamen. Zal ze nog op tijd zijn?

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 reacties
 1. Wat is GTST slecht geworden , verschrikkelijk saai een doorlopend postbus 51 spot alleen maar maatschappelijke thema’s niks spannends meer ,Ludo die tegen een kraai praat bij de psycholoog… wauw ik haal af.👎

 2. Weet iemand misschien wanneer de zomerstop precies is dit jaar??
  Ben wel erg benieuwd welke kant dit op gaat moet ik zeggen..
  Overigens hoop ik wel dat de cliff aanzienlijk beter gaat worden dan die van vorig jaar want die was echt slecht vond ik.
  Hoop op een zeer spannende cliff waarbij weer meerdere levens in Meerdijk op het spel zullen komen te staan…
  Maar ja het is afwachten wat de schrijvers er weer van gemaakt hebben.
  Ik gok ook dat Ludo weer tegen die tijd back is en hij misschien wel op meedogenloze wijze wraak gaat nemen op Billy en Richard..(omdat hij zei dat hij ze allebei dood wil hebben)

  1. Zomerstop (& cliffhanger) is op 8 juli 2021.

   Ik hoop ook op een spannende cliffhanger, maar of de verhaallijn Ludo, Janine, Billy en Richard dan tot een climax komt? Is dat niet wat lang, nog zo’n 2 maanden wachten?

   1. Tja das ook wel weer zo maar ach het maakt mij verder niet zoveel uit ALS het maar heel erg spannend gaat worden….en je je heel de zomer moet afvragen wie er nog in leven is..

 3. Wie vind het ook leuk dat Ludo de Laaste tijd niet meer alijd in zijn pak te zien is maar ook andere kleding draag

  1. Dat dacht ik ook inderdaad. Die therapeut gaat een grotere rol spelen dan alleen praatmaatje.
   Inderdaad vreemdgaan. Of uit op meer van ludo. Chantage. Omkoping.

  1. een soap ……………………. het is maar een soap………………… van mij mag ze een hok vol kinderen zolang ik ze maar niet zie in de serie want kinderen genoeg nu.

 4. Ik ben eigenlijk verbaasd om te lezen dat nu, vlak voor de finale de baby al wordt geboren. Aangezien deze verhaallijn het grootste deel van het seizoen heeft gespeeld, had ik verwacht dat één van de cliffhangers van het seizoen iets met de bevalling zou zijn. Het kwam zelfs in mij op dat er tijdens de bevalling misschien een complicatie zou optreden, waardoor Demi in coma raakt of zelfs sterft. Op die manier zouden de Verduyntjes in het nieuwe seizoen een hoop te verwerken hebben m.b.t. de overleden Demi en haar pasgeboren kindje + Marwan zou dan misschien bij zinnen gekomen kunnen zijn en uit eer (wat zo belangrijk is) voor Demi tóch de vader kunnen worden voor het kind.

  Maar goed, zelfs na de bevalling kunnen er nog complicaties optreden, dus zoiets kan altijd nog (al laten ze waarschijnlijk geen jonge actrice op deze manier de serie verlaten). Verder heb ik nog het idee dat de volgende verhaallijnen ook onderdeel kunnen zijn van de cliff, die al over enkele weken is:

  1. De uitspraak van de rechter m.b.t. Louise/Daan/Rik/Shanti
  2. Linda die eerder naar Amerika vertrekt komt einde van seizoen niet opdagen op de bruiloft van Sam (gastrolletje voor Stijn Franssen?). Begin volgende seizoen is Linda vermist en Anton gaat haar zoeken? (Misschien ook weer leuk om dan voor korte periode – indien mogelijk – Bill, Rover, Sam hiervoor terug te halen die helpen zoeken)
  3. Knallend eind van verhaallijn Indra/Richard/Billy/Janine/Ludo

  1. Haha ik denk dat wij samen het verhaallijn moeten gaat maken. Ik ben het zo met je eens. Gtst wordt op deze manier echt saai en zeker het verhaal rond om ludo duurt te lang✌ denk dat wij onze handen in 1 mieten slaan🤣🤣

   1. Nou, blijkbaar deelt niet iedereen onze mening. Ik kijk GTST eigenlijk nu pas met steeds minder plezier. Ze hebben het realistischer gemaakt qua verhaallijnen, maar ook qua tijdsduur. En dat mag van mij allebei echt weer een klein stukje teruggedraaid worden. Een combinatie van realistisch en meer actie… Er is sinds vlak voor het vertrek van Sjors en Lana niemand meer overleden; geen ontvoeringen meer; geen aanslagen op iemands levens meer… Ik mis gewoon dat soort actie wel een beetje tegenwoordig. Er mag van mij echt wel weer iets schokkends gebeuren. Iemand dood of ontvoerd.

  2. Ik denk wel dat de baby belangrijk wordt in de cliffhanger. Demi die spijt heeft van het afstaan en haar terug gaat halen, of Demi die overspannen is omdat ze de baby heeft gehouden en compleet doordraait. Zoiets.

   Andere optie: Daan krijgt Louise terug en Shanti ontvoert de baby van Demi.

  3. Ik denk dat de cliff ook kan zijn dat Daan en Shanti toch iets krijgen in het geheim of dat daan shanti verkracht. dan wordt Shanti zwanger en dan moet ze dat Rik vertellen

Vorig artikel

Janine bedreigt Indra: ‘Tijd om afspraken te maken’

Volgend artikel

Ludo’s sprong in het diepe

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!