Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 10 t/m 14 februari 2020

  Maandag 10 februari
  Ludo heeft een prettige mededeling voor Valentijn. Sjors en Amir doen een gruwelijke ontdekking. Shanti biedt aan om te bemiddelen tussen Bing en Nina. Julian wordt het slachtoffer van Bings temperament.

  Dinsdag 11 februari
  Saskia ontdekt waar Julian geslapen heeft en snapt daar niets van. Henk wordt door Ludo in een hoek gedreven. Rik voelt zich hondsberoerd, maar Shanti heeft daar geen enkele boodschap aan: ’s avonds een vent, ’s morgens een vent.

  Woensdag 12 februari
  Julian moet bekennen dat hij zijn financiële zaken niet op orde heeft. Sjors schrikt als er een opsporingsbericht wordt uitgezonden: de politie zoekt Lana en Bobby. Ook Editie NL besteedt aandacht aan de zaak.

  Donderdag 13 februari
  Puck laat zich verleiden en wordt daarbij betrapt. Bing ontdekt wat Ludo hem heeft geflikt en stapt op hem af. Linda en Janine maken er een vrolijke boel van als zij hun ellende met elkaar delen.

  Vrijdag 14 februari
  Shanti is niet zo’n fan van Valentijnsdag, maar dan verschijnt Rik. Bing probeert Nina mee te krijgen in een scheidingsvoorstel. Linda wil medicijnen om de overgang dragelijk te maken. En wat doet Valentijn op Valentijnsdag?

  Er wordt deze maand ook een lijk gevonden! Klik HIER voor meer informatie.

  11 reacties

  Schrijf een reactie!