Spoilers 10 t/m 14 september 2018

Maandag 10 september
Wanneer Carlos in Meerdijk verschijnt, gaat hij meteen op onderzoek uit. Hij is vooral geïnteresseerd in het verleden van Bing. Aysen weigert onder supervisie van Daan te werken en gaat haar eigen gang. Marieke en Sjors komen tot het besef dat CS op instorten staat.

Dinsdag 11 september
Linda stelt voor dat een paragnost mogelijk uitkomst kan bieden in de voortdurende zoektocht naar Nina. Na alles wat er is gebeurd, voelt Kimberly zich eenzaam en heeft ze ernstige behoefte bij iemand uit te huilen.

Woensdag 12 september
Daan maakt het Aysen niet makkelijk als hij haar een stormbaan laat bedwingen. De geharde agente laat zich echter niet kennen. De verliefde Amir vangt bot bij Sjors en Zoë kan door haar zorgen om Rik de slaap niet vatten.

Donderdag 13 september
Janine bekijkt de paragnost in eerste instantie met argusogen. Dankzij Noud gaat Daan met andere ogen naar Aysen kijken. Carlos heeft opmerkelijke zaken ontdekt over Bing en dat leidt tot een keiharde confrontatie.

Vrijdag 14 september
Carlos verdwijnt net zo plotseling als hij verscheen, maar Bing laat het er niet bij zitten. Hij schakelt het netwerk van Ludo in om meer over hem te weten te komen. Janine helpt hem wijs te worden uit de aanwijzingen.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

40 reacties
 1. ik ga gelijk krijgen, ik heb de aflevering van 14 september vooruit gekeken en Carlos heeft Nina verteld dat hij in Meerdijk is geweest, hij wil dat ze terug gaat naar Meerdijk, ze stemt toe, maar in de plaats daarvan gaat ze ervan door, in voorstukje van maandag 15 september zie je dat ze op de vlucht is, maar word door een ober gefilmd. Nina is dus weg, en mogelijk wel voorgoed, GTST wou ons laten zien dat ze nog leeft, maar gaat nu weg en vrees dat ze niet meer gevonden word en dus in Spanje blijft, dus via deze weg kan ze GTST verlaten en later altijd weer terug keren.

  Jammer maar helaas, we moeten vrezen dat Nina GTST toch gaat verlaten, maar niet dood

  1. dan heb je wel een open visie.
   vergeet niet dat Bing met Ludo daar heen gaat.
   Mensen filmen haar, politie kan haar aanhouden op vermissing.
   Maar nee laten we het er voor al op houden dat Nina weg gaat.

   Ik denk dat gtst heel goed beseft wat Marly haar rol is.
   En als Marly zou kiezen om te stoppen zou ze dat eerlijk aangeven en niet zweverig omdat ze moeder is, iedereen zou die keuze kunnen begrijpen.
   Maar tot nu toe horen we niks van haar daar over.

   dus laten we pas oordelen wanneer er feiten zijn.
   En kom opeg het is een serie.
   Niet alles kan blijven zoals het is ook al zijn we dat gewend.

 2. Wat een idioterie , Nina zit in Spanje……………. zonder paspoort en bagage etc etc .
  Hoe komt ze daar ? , ik ga 2x per jaar naar Tenerife en de grenscontrole is zo streng dat je niet eens naar binnen kan met je schoenen aan dus dit slaat echt nergens op.
  Maar als ik eerlijk ben, ben ik afgehaakt na de tweede aflevering want ik vind het meer dan slecht geworden allemaal en dan acteurs erin die ineens een ander spelen dan waar we ze van eerdere afleveringen van kennen, nee GTST is dead.

 3. Denk dat Sil samen met Amy of alleen in GTST komt, dat die samen bij Laura worden geplaatst in de Leader??? En idd NINA was al zwanger die zou dan nu al 3 mnd moeten zijn… vind het vreemd dat ze sommige dingen wel herinnert en sommige dingen niet??!! Ze heeft vanuit huis gezien hoe fans dachten dat ze dood was, maar ze gaf aan dat alles zou veranderen, Totaal een andere Nina? Dus k ben wel erg benieuwd….. En ook blikken ze waarschijnlijk terug in de afgelopen 2 maanden.. iedereen wilt weten hoe wat waarom?! Wil niet dat dat weer zoooooo lang gaat duren net als de zaak Janmeas… iets sneller alles zou beter zijn

 4. Nina is kennelijk toch niet uit GTST geschreven. Jammer, want bij een karakter dat zo arrogant, verwend en dom is, past zelfs nauwelijks een zeer aantrekkelijk persoon, wat helaas ook nog niet het geval is.

   1. Ooit er aan gedacht dat de auto sloop waar nina was in spanje lag? Door trauma ervaringen kun je aan geheugenverlies leiden tot dat je alles gaat herbeleven. Ze gaat er denk ik niet uit.

    1. Ja natuurlijk, Loes heeft haar in een uurtje even naar een autosloop gebracht in Spanje.
     Je hebt een vastgebonden persoon dan ook gemakkelijk door de douane natuurlijk , wat een bullshit allemaal.
     Ik kijk niet meer , ik lees de spoilers en pas als het weer een beetje geloofwaardig wordt zal ik het nog een kans geven en verder hebben we gelukkig Netflix nog.

 5. Vind trouwens de nieuwe leader best tegenvallen. Het is veel te kort, je ziet amper wie er in beeld komen, en het lijkt alsof ff snel gemaakt is om maar een nieuwe leader te hebben. Vond de vorige veel fijner om naar te kijken en te luisteren. Het word er nu gewoon doorheen geraced. Ben benieuwd of anderen dit ook vinden en dus hoe lang deze versie het vol zou houden.

 6. !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!!
  !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!!
  !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!!

  Nina leeft nog. Ze zit in Spanje bij Carlos. Ze weet niet wie ze is, maar noemt haarzelf wel Nola.
  Ze is op tijd uit de kofferbak weten te komen, veilig en wel in volle verstand.
  Ik denk dat ze bang is voor Loes en dat ze net doet alsof ze niet weet wie ze is.

  1. JEEEEEJJ!!!! WELKE aflevering wordt dat dan bekend gemaakt? Aangezien 1 nog 0,0 over het laatste gaat….. Alleen zie je BING JANINE LUCAS LAURA // rik en zoë…..

 7. Bing (en Laura) staan als enige alleen in de leader.
  Grote kans dus dat Nina uiteindelijk bij Bing wordt geplaatst.
  Nina is wel te zien op 1 van de foto’s rondom Bing.

 8. ik wil eerst zien dat het wel de echte leader is aangezien ze die truc ook met de castfoto hebben gedaan als ze nina erin zetten weten we meteen dat ze nog leeft

 9. Wout was fysiotherapeut van Barbara . Later speelde dezelfde acteur Martijn Huigers. En Bartho Braat die Jef was , speelde in t prille begin van gtst een bedrijfsdirecteur [ gastrolletje ] van een concurrent van Nico Stenders. En Robert solliciteerde bij die bedrijdsdirecteur naar een nieuwe baan. Wat niet doorging en bleef voor Nico Stenders werken.

 10. Het zou nog toffer zijn als geen van allen dood is. Tuurlijk worden Anton en Lucas aan het einde van het vorige seizoen gebeld, maar wat als een van de 2 dames zich dood waant en niet daadwerkelijk dood is?

 11. Carlos wilt info hebben van Bing, bang dat er vuiligheid aan het licht komt???? Hij heeft in iedergeval een vrouwelijke logee…. En die nieuwe Rover okee.. mensen hadden toch gezien de echte rover? Zou die dan weer terug keren?? En die Jan-jaap / jeroen wel raar dat hij in GTST weer een andere naam krijgt?? Terwijl in Nieuwe tijden hij nu opbiecht hij Janjaap is…. En die nieuwe vriend van Lucas … die was eerst iemand anders in gtst daarna was hij handlanger van Thijs… beetje ingewikkeld waren er geen andere acteurs? Net als HEIN van Janine die was op het huwelijk van Sjors en Bing trouwambtenaar. Dus het komt dus vaker voor??? In de interviews over de GTST acteurs over hoe ze graag dood willen enzo verteld nina Ja met heel veel bloed enzo…. maar goed dit is aantal jaar geleden?? 31 Augustus vooruit kijken… BIOSCOOP of maandag afwachten………

 12. 1 van de 2 wordt door carlos vastgegouden. De ander is dus morsdood. 20 % dat Loes dood is. 80 % dat Nina dood isvolgens mijn persoonlijk ”weerbericht” .

 13. ik ben benieuwd naar de castfoto!
  even een lijstje van vorig jaar haha

  Laura Selmhorst
  Linda Dekker
  Janine Elsocht
  Rik de Jong
  Ludo Sanders
  Sjors Langeveld
  Nina Sanders
  Bing Maurisius
  Noud Alberts
  Maxime Sanders – Q Bouwhuis
  Lucas Sanders
  Rikki de Jong – Lana Langeveld
  Sjoerd Bouwhuis
  Anton Bouwhuis
  Aysen Baydar
  Rover Dekker – Mark de Moor
  Job de Jong 3 – Marieke Vollaards 2
  Sam Dekker
  Kimberly Sanders
  Zoey Xander
  Loes de Haan – Rover Dekker 2

  Cast 29
  Laura Selmhorst
  Linda Dekker
  Janine Elsocht
  Rik de Jong
  Ludo Sanders
  Sjors Langeveld
  Nina Sanders
  Bing Maurisius
  Noud Alberts
  Lucas Sanders
  Anton Bouwhuis
  Aysen Baydar
  Kimberly Sanders
  Zoey Xander
  Q Bouwhuis
  Lana Langeveld
  Mark de Moor
  Marieke Vollaards
  Rover Dekker 2

  cast telt meestal 21 tot 22 personen. Dat betekent dat Carlos, Daan, Tiffy, Flo niet allemaal voor vast zijn. Meest logische zou alleen Tiffy zijn. Hopelijk.blijkt Daan toch Jan Jaap te zijn.

  Carlos en Fik zijn denk het meest voor de hand liggend om niet tot de vaste cast te behoren.

   1. Ik denk eigenlijk dat Mark en Marieke in de loop van het seizoen hun vuil spel ontmaskert zal worden en dat ze dan terug gaan vertrekken, ik denk eerlijk gezegd dat Flo veel kans maakt om bij de vaste cast te komen en wie weet een relatie met Lucas zal krijgen.

    Van Tiffy heb ik sterk mijn twijfels dat ze wel degelijk bij GTST zal komen voor vast personage.

  1. Ik denk dat Loes onderduikt bij die Carlos…wil niet gevonden worden. En is geïnteresseerd in Bing. Nina had hij toch wel gewoon naar ziekenhuis ofzo gebracht… politie…nee t is Loes

  1. Als je iemand met geheugenverlies vind/verzorgd neem je toch contact op met politie/ziekenhuis om te kijken of er iemand vermist is…nee…Loes is t en wil niet gevonden worden…

   1. Tenzij het een zelfde soort verhaallijn wordt als toen Tim vermist was een paar jaar terug. Toen was ook iedereen naar hem op zoek, en bleek hij al die tijd bij een eenzame man te zitten die er alles aan deed om Tim geen contact op te laten nemen met zijn familie.

Vorig artikel

GTST gaat verder na veelbewogen zomer

Volgend artikel

GTSTCourant Awards 2018: de laatste loodjes

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!