Spoilers 10 t/m 14 september 2018

Maandag 10 september
Wanneer Carlos in Meerdijk verschijnt, gaat hij meteen op onderzoek uit. Hij is vooral geïnteresseerd in het verleden van Bing. Aysen weigert onder supervisie van Daan te werken en gaat haar eigen gang. Marieke en Sjors komen tot het besef dat CS op instorten staat.

Dinsdag 11 september
Linda stelt voor dat een paragnost mogelijk uitkomst kan bieden in de voortdurende zoektocht naar Nina. Na alles wat er is gebeurd, voelt Kimberly zich eenzaam en heeft ze ernstige behoefte bij iemand uit te huilen.

Woensdag 12 september
Daan maakt het Aysen niet makkelijk als hij haar een stormbaan laat bedwingen. De geharde agente laat zich echter niet kennen. De verliefde Amir vangt bot bij Sjors en Zoë kan door haar zorgen om Rik de slaap niet vatten.

Donderdag 13 september
Janine bekijkt de paragnost in eerste instantie met argusogen. Dankzij Noud gaat Daan met andere ogen naar Aysen kijken. Carlos heeft opmerkelijke zaken ontdekt over Bing en dat leidt tot een keiharde confrontatie.

Vrijdag 14 september
Carlos verdwijnt net zo plotseling als hij verscheen, maar Bing laat het er niet bij zitten. Hij schakelt het netwerk van Ludo in om meer over hem te weten te komen. Janine helpt hem wijs te worden uit de aanwijzingen.


40
Laat een reactie achter!

Hendik

ik ga gelijk krijgen, ik heb de aflevering van 14 september vooruit gekeken en Carlos heeft Nina verteld dat hij in Meerdijk is geweest, hij wil dat ze terug gaat naar Meerdijk, ze stemt toe, maar in de plaats daarvan gaat ze ervan door, in voorstukje van maandag 15 september zie je dat ze op de vlucht is, maar word door een ober gefilmd. Nina is dus weg, en mogelijk wel voorgoed, GTST wou ons laten zien dat ze nog leeft, maar gaat nu weg en vrees dat ze niet meer gevonden word en dus in Spanje blijft, dus via… Lees meer »

TamaraSarah

dan heb je wel een open visie. vergeet niet dat Bing met Ludo daar heen gaat. Mensen filmen haar, politie kan haar aanhouden op vermissing. Maar nee laten we het er voor al op houden dat Nina weg gaat. Ik denk dat gtst heel goed beseft wat Marly haar rol is. En als Marly zou kiezen om te stoppen zou ze dat eerlijk aangeven en niet zweverig omdat ze moeder is, iedereen zou die keuze kunnen begrijpen. Maar tot nu toe horen we niks van haar daar over. dus laten we pas oordelen wanneer er feiten zijn. En kom opeg… Lees meer »

Henkie

Dat wordt de cliffhanger zomer 2019 nina terug met kind van amir… ik haak af zo waardeloos na de zomerbreak

riezz

Wat een idioterie , Nina zit in Spanje……………. zonder paspoort en bagage etc etc .
Hoe komt ze daar ? , ik ga 2x per jaar naar Tenerife en de grenscontrole is zo streng dat je niet eens naar binnen kan met je schoenen aan dus dit slaat echt nergens op.
Maar als ik eerlijk ben, ben ik afgehaakt na de tweede aflevering want ik vind het meer dan slecht geworden allemaal en dan acteurs erin die ineens een ander spelen dan waar we ze van eerdere afleveringen van kennen, nee GTST is dead.

PFZ

Denk dat Sil samen met Amy of alleen in GTST komt, dat die samen bij Laura worden geplaatst in de Leader??? En idd NINA was al zwanger die zou dan nu al 3 mnd moeten zijn… vind het vreemd dat ze sommige dingen wel herinnert en sommige dingen niet??!! Ze heeft vanuit huis gezien hoe fans dachten dat ze dood was, maar ze gaf aan dat alles zou veranderen, Totaal een andere Nina? Dus k ben wel erg benieuwd….. En ook blikken ze waarschijnlijk terug in de afgelopen 2 maanden.. iedereen wilt weten hoe wat waarom?! Wil niet dat dat… Lees meer »

Evert

Nina is kennelijk toch niet uit GTST geschreven. Jammer, want bij een karakter dat zo arrogant, verwend en dom is, past zelfs nauwelijks een zeer aantrekkelijk persoon, wat helaas ook nog niet het geval is.

riezz

ach het verhaal heeft een debiele twist, ze is zonder geld en paspoort in Spanje geraakt, echt heel geloofwaardig allemaal.

Emma

Ooit er aan gedacht dat de auto sloop waar nina was in spanje lag? Door trauma ervaringen kun je aan geheugenverlies leiden tot dat je alles gaat herbeleven. Ze gaat er denk ik niet uit.

riezz

Ja natuurlijk, Loes heeft haar in een uurtje even naar een autosloop gebracht in Spanje.
Je hebt een vastgebonden persoon dan ook gemakkelijk door de douane natuurlijk , wat een bullshit allemaal.
Ik kijk niet meer , ik lees de spoilers en pas als het weer een beetje geloofwaardig wordt zal ik het nog een kans geven en verder hebben we gelukkig Netflix nog.

Sjors

Serieus Nina is toch zwanger!??? Ze wist het net dus toen een maand… nu 2 maanden verder dus 3 maanden!

rfd

Wat een lelijke en onrustige leader. En dan zo’n rare sprong van twee maanden. Iedereen wil toch gewoon eten hoe het afloopt?

Martijn Kusters

Vind trouwens de nieuwe leader best tegenvallen. Het is veel te kort, je ziet amper wie er in beeld komen, en het lijkt alsof ff snel gemaakt is om maar een nieuwe leader te hebben. Vond de vorige veel fijner om naar te kijken en te luisteren. Het word er nu gewoon doorheen geraced. Ben benieuwd of anderen dit ook vinden en dus hoe lang deze versie het vol zou houden.

PFZ

misschien tijdelijk?

Martijn Kusters

!!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!!
!!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!!
!!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!!

Nina leeft nog. Ze zit in Spanje bij Carlos. Ze weet niet wie ze is, maar noemt haarzelf wel Nola.
Ze is op tijd uit de kofferbak weten te komen, veilig en wel in volle verstand.
Ik denk dat ze bang is voor Loes en dat ze net doet alsof ze niet weet wie ze is.

PFZ

JEEEEEJJ!!!! WELKE aflevering wordt dat dan bekend gemaakt? Aangezien 1 nog 0,0 over het laatste gaat….. Alleen zie je BING JANINE LUCAS LAURA // rik en zoë…..

Suuzzz

Duh, Videoland ….

nicky

dat denk ik ook ze weet niet dat loes dood is en wat er verder gebeurd is

Martine

Bing (en Laura) staan als enige alleen in de leader.
Grote kans dus dat Nina uiteindelijk bij Bing wordt geplaatst.
Nina is wel te zien op 1 van de foto’s rondom Bing.

nicky

ik wil eerst zien dat het wel de echte leader is aangezien ze die truc ook met de castfoto hebben gedaan als ze nina erin zetten weten we meteen dat ze nog leeft

Edd

Nina wordt na de tweede aflevering weer in de leader opgenomen! Heb ik gisteren gezien in de bioscoop 😉

Vlinder

Nina en Loes staan niet in de nieuwe leader.

Anoniem

Misschien is marly (nina) er wel even tussenuit omdat ze mee doet aan wie is de mol

Zebje

Wout was fysiotherapeut van Barbara . Later speelde dezelfde acteur Martijn Huigers. En Bartho Braat die Jef was , speelde in t prille begin van gtst een bedrijfsdirecteur [ gastrolletje ] van een concurrent van Nico Stenders. En Robert solliciteerde bij die bedrijdsdirecteur naar een nieuwe baan. Wat niet doorging en bleef voor Nico Stenders werken.

Kevin

Het zou nog toffer zijn als geen van allen dood is. Tuurlijk worden Anton en Lucas aan het einde van het vorige seizoen gebeld, maar wat als een van de 2 dames zich dood waant en niet daadwerkelijk dood is?

PFZ

Carlos wilt info hebben van Bing, bang dat er vuiligheid aan het licht komt???? Hij heeft in iedergeval een vrouwelijke logee…. En die nieuwe Rover okee.. mensen hadden toch gezien de echte rover? Zou die dan weer terug keren?? En die Jan-jaap / jeroen wel raar dat hij in GTST weer een andere naam krijgt?? Terwijl in Nieuwe tijden hij nu opbiecht hij Janjaap is…. En die nieuwe vriend van Lucas … die was eerst iemand anders in gtst daarna was hij handlanger van Thijs… beetje ingewikkeld waren er geen andere acteurs? Net als HEIN van Janine die was op… Lees meer »