Spoilers 10 t/m 14 september 2018

Maandag 10 september
Wanneer Carlos in Meerdijk verschijnt, gaat hij meteen op onderzoek uit. Hij is vooral geïnteresseerd in het verleden van Bing. Aysen weigert onder supervisie van Daan te werken en gaat haar eigen gang. Marieke en Sjors komen tot het besef dat CS op instorten staat.

Dinsdag 11 september
Linda stelt voor dat een paragnost mogelijk uitkomst kan bieden in de voortdurende zoektocht naar Nina. Na alles wat er is gebeurd, voelt Kimberly zich eenzaam en heeft ze ernstige behoefte bij iemand uit te huilen.

Woensdag 12 september
Daan maakt het Aysen niet makkelijk als hij haar een stormbaan laat bedwingen. De geharde agente laat zich echter niet kennen. De verliefde Amir vangt bot bij Sjors en Zoë kan door haar zorgen om Rik de slaap niet vatten.

Donderdag 13 september
Janine bekijkt de paragnost in eerste instantie met argusogen. Dankzij Noud gaat Daan met andere ogen naar Aysen kijken. Carlos heeft opmerkelijke zaken ontdekt over Bing en dat leidt tot een keiharde confrontatie.

Vrijdag 14 september
Carlos verdwijnt net zo plotseling als hij verscheen, maar Bing laat het er niet bij zitten. Hij schakelt het netwerk van Ludo in om meer over hem te weten te komen. Janine helpt hem wijs te worden uit de aanwijzingen.

Total
1
Shares
40 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

GTST gaat verder na veelbewogen zomer

Volgend artikel

GTSTCourant Awards 2018: de laatste loodjes

Heb je dit al gelezen?