Spoilers 10 t/m 21 juni 2019

Maandag 10 juni
Nina moet een dronken Shanti zien af te houden van een slecht idee. Nabil doet zich voor als iemand die hij niet is en komt daar (bijna) mee weg. Linda is bang voor Rovers reactie op haar verslaving, toch is ze van plan om alles op te biechten.

Dinsdag 11 juni
Shanti belandt in het ziekenhuis. Zoë loopt onverwacht een romantische setting in en hoort wie hier verantwoordelijk voor is. JoJo zoekt toenadering tot Valentijn. Lana begrijpt echt niet waarom. Rik vraagt zich af hoe het kan dat Shanti zo ontspoord is.

Woensdag 12 juni
Om verschillende redenen verheugen Ludo en Billy zich op de komende kunstveiling. Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Sjors en Amir bezichtigen een huis en zijn daar heel enthousiast over. Janine plaatst een online oproep om Rob op te sporen.

Donderdag 13 juni
Rover wil hogerop en moet zich daarvoor aansluiten bij de vlog van Valentijn. Ludo onthult ten overstaan van pers en publiek wat hij de hele tijd al van plan was. Sjors en Amir zoeken een oplossing voor hun woningprobleem. Valentijn vraagt JoJo om hulp bij een prank.

Vrijdag 14 juni
Nabil krijgt klappen. Lucas heeft de spierballen van Valentijn nodig. Daan is privédetective en komt iets op het spoor. Rik ziet onrecht en schakelt de autoriteiten in. Shanti vindt het moeilijk om met de pers om te gaan; dit gaat Nina een stuk makkelijker af.

Maandag 17 juni
Als het conflict tussen Rik en Daan uit de hand loopt, valt er een slachtoffer. Janine wordt uit haar eigen huis gezet. Valentijn en Rover gaan een weddenschap aan met Lucas. Lana wil een tussenjaar, maar Sjors heeft hele andere plannen.

Dinsdag 18 juni
Zoë probeert Nabil op haar af te laten knappen. Anton komt in een situatie waar hij eerste hulp moet verrichten. Aysen krijgt slecht nieuws van Laura, maar er zit een positief randje aan. Rik liegt tegen de politie.

Woensdag 19 juni
Valentijn wil samen met Shanti optrekken tegen Nina en vindt het geen probleem haar te manipuleren om zijn doel te bereiken. Rik heeft zijn handen vol aan zowel Zoë als Daan. Janines onderzoek naar Billy loopt vast.

Donderdag 20 juni
Shanti is niet te spreken over een filmpje dat online is verschenen. Valentijn heeft zich in de nesten gewerkt en moet kiezen. Kimberly grijpt in als ze onrecht ziet en Sjors gaat de strijd aan om een woning te krijgen.

Vrijdag 21 juni
Ludo lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. JoJo wil ook bij het vlogteam, maar moet daarvoor een schier onmogelijke toelatingsopdracht doen. Shanti en Nina raken beiden buiten bewustzijn.

Total
22
Shares
29 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel
GTSTCourant - Carmen Verveer

Promo juni: Barbara Pouwels ‘Agnes Brinkhorst’ in GTST

Volgend artikel

Spoilers 24 t/m 28 juni 2019

Heb je dit al gelezen?